This version of the page http://zosh18-sumy.iatp.org.ua/art.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-31. The original page over time could change.
Офійійний сайт школи №18
Загальноосвітня школа
І-ІІІ ступенів №18

м.Сум
з російською мовою навчання
Ласкаво просимо до нашого сайту
Про школу
  • Загальна інформація
  • Керівництво школи
Наша діяльність
  • Юні поети
  • Творчість учнів
  • Наші художники
  • Спортивне життя
  • Екологічна освіта учнів
  • Краєзнавча робота
  • Переможці олімпіад
Сторінка психолога
  • Поради психолога

Наші художники

Нестеренко Ліна Григорівна - учитель образотворчого мистецтва вищої категорії, керівник гуртка "Юний художник".
Члени гуртка беруть участь у міських, обласних і Всеукраїнських конкурсах учнівської творчості в номінації образотворче мистецтво.





Ткаченко Юлія - переможець Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Я і мої права " в номінації "Образотворче мистецтво", присвяченого 10-й річниці прийняття Організацією Об'єднаних Націй Конвенції про права дитини. Нагороджена дипломом Дитячого фонду України. Її робота занесена в каталог "Ми діти - народ України" конкурсу дитячої творчості "Я і мої права" в номінації образотворче мистецтво 2001 рік.


Міхно Олеся - переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Соборності України та Шевченківським дням у номінації "Образотворче мистецтво". Нагороджена Дипломом управління культури облдержадміністрації, цінним подарунком та поїздкою до м.Канева (березень 2002 р.).



Натюрморт з глечиком
"

"Лебідонька"

Ніколаєв Михайло - переможець ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Об'єднаймося ж, брати мої", присвяченого Соборності України та Шевченківським дням у номінації "Образотворче мистецтво". Нагороджений Дипломом Голови Верховної Ради України В. Литвином, Грамотою Управління освіти і науки облдержадміністрації, цінним подарунком, поїздкою до м. Канева (березень 2003 р.).



"
Вишня цвіте"
"Водоспад в Софіївці"
© Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18, 2004. 40011, Україна, м. Суми, вул. Леваневського, 8.
Телефон (0542)250-250,
Цей веб-сайт розміщений в Інтернет безкоштовно за підтримки Програми розширення доступу та навчань в Інтернет (IATP).Програма розширення доступу та навчань в Інтернет (ІАТР) - це проект Бюро в справах освіти та культури (ЕСА) Держдепартамента США, який фінансується в рамках Акту на підтримку свободи (FSA). ІАТР адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).