This version of the page http://www.rehau.ua/E334E2F997EFD4DEC12571220035C03F.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-31. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Дослідження та розробка
Стартова сторінка|Індекс|Файли для завантаження|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса

Новини

Актуальні новини за темою "Компанія" Ви знайдете у розділі "Прес-релізи"детальніше

Цифри та факти

Тут Ви зможете отримати всю важливу інформацію:детальніше
 
  • Дослідження та розробка
    • Якість
    • Навколишнє cередовище
    • Техніка

    Дослідження та розробка

    Як провідний обробник полімерів, REHAU діє в орієнтованому на інновації та нові технології середовищі. Десятирічний досвід у виробничих ноу-хау, а також компетентність у галузі матеріалів та інструментів роблять нас компетентним партнером у складних процесах виробництва продукції.

    Галузь досліджень та розробки підтримує наші три напрямки підприємницької діяльності – будівництво, автомобілебудування та індустрію – у визначенні цілей, щоб постійно забезпечувати для клієнтів оптимальну додаткову корисність та додаткову вартість.
     
    Продуктивність та можливості застосування наших продуктів та систем є пов’язаними з потенціалом та матеріалами. На основі фундаментальних даних ми створюємо нові, орієнтовані на конкретних клієнтів рецептури на полімерній основі для розширення існуючого спектра продукції та пошуків нових сфер застосування.

    При цьому комбінації матеріалів також виходять на передній план. Відновлювана сировина, наприклад, деревина, коноплі або джут, так само, як і металеві матеріали, зв’язуються з полімерами і, таким чином, спрямовано розширюється, узгоджується й оптимізується спектр властивостей.
    Крім нових матеріалів, інноваційні процеси також сприяють успіхові підприємства. Вони дозволяють пропонувати орієнтовані на клієнтів рішення, які традиційними способами не можуть бути реалізовані або можуть бути реалізовані лише з великими витратами.


    Якщо у процесі роботи набуті основні знання, і відповідний досвід було об’єднано в новому способі, отримані дані можуть бути негайно перенесені на технологічну лінію.
    Якщо ідеї мають втілюватись у продукти, іде пошук сучасного й активного управління проектом у галузі дослідження та розробки. Нові ідеї генеруються, оцінюються і втілюються у продуктах, які відповідають вимогам ринку і є корисними для клієнтів. Необхідною умовою для того, щоб ідеї могли перетворитися на здійсненні рішення, є послідовна спрямованість ноу-хау різних експертів, поєднана з чітким визначенням цілей та результатів з одночасним ринковим відбором.
    Побудова мереж у галузі дослідження та розробки набуває дедалі більшого значення. До партнерів у мережі належать постачальники та клієнти, а також інститути, дослідницькі центри та університети. Постійний контакт, турбота та розширення зв’язків є неодмінними умовами і успішно практикуються компанією REHAU вже багато років. Отримані при цьому знання та досвід втілюються в нових і вдосконалених продуктах.

    Роздрукувати сторінку
    www.rehau.ua:  Підприємство > Компетенції REHAU > Дослідження та розробка
    © ТОВ "Рехау", 2006
    © ТОВ "Рехау", 2006