This version of the page http://www.vodovidvid.com.ua/beton_ust.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-29. The original page over time could change.
Установка систем поверхневого лінійного водовідводу
м. Львів, вул. Городоцька 355, офіс 361 (схема проїзду)
тел.: + 38 (032) 295-10-75
 
Поверхневий водовідвід Садові бордюри
Водостоки Profil Геотекстиль Typar
Мідна черепиця Фотоальбом
Очищення взуття Прайс листи
Укріплення грунту Контакти

Замовити безкоштовний каталог!
 

Системи поверхневого водовідводу. Дренаж


Бетонні водовідводи | Полімербетонні водовідводи | Пластикові водовідводи | Водоприймачі

Установка систем поверхневого водовідводу

 
   Підготуйте траншею глибиною приблизно 300-250 мм і шириною 350 мм. Відзначте рівень установки водовідвода натягнутою ниткою. Заповніть траншею до необхідної висоти (див. приклад) бетоном марки 250.

   Перш ніж приступати до установки водовідвода, необхідно змонтувати зчленування водозливів і труб. Є три варіанти монтажу:

1. Приєднання труби водозливу до водовідвода прямо: В основі водозливу. Сифон установлюється тільки у вертикальний отвір. Вставте сифон у водовідвід знизу вверх і приєднайте його до труби водозливу.
2. Приєднання водозливу через пісковловлювачі: У торцевій стінці пісковловлювача виріжіть отвір по розмірах водостоку. У бічній стінці - отвір, попередньо розмічений по діаметру труби водозливу. 
3. Приєднання водозливу через торцеву заглушку: Помістивши водостік на бетонну основу, установіть торцеву заглушку і приєднайте до неї трубу водозливу.


   Підготуйте з високоякісного бетону (марка 250; ~25N/мм кв.) ложе для водовідводу глибиною приблизно 100-150 мм. Помістіть водовідвід у центрі траншеї точно по лінії, відміченої натягнутою ниткою. При використанні пісковловлювача для нього також необхідно підготувати бетонне ложе глибиною 100 мм, що варто передбачити заздалегідь при ритті траншеї. Потім установіть торцеві заглушки.

   Установіть решітки. Увага: решітка водовідвода після установки повинна розташовуватися на 3-5 мм нижче оточуючої її поверхні. Заповніть бічні порожнини траншеї бетоном (марка 250) таким чином, щоб він утворив уступ, що підтримує водовідвід. Зробіть тротуар чи установіть бетонні плити бруківки. Щоб уникнути зсуву тротуару підготуйте поруч з водостоком ложе з розчину, на яке установіть кам'яний бордюр.

    Там де необхідно, закріпіть решітки фіксуючими засувками.


Приклад установки водовідводу в тротуарах або бетонних поверхнях. Необхідно звернути увагу, що при укладанні жолобів їх потрібно розміщати на 3-5 мм нижче рівня поверхні.


Приклад установки водовідводу в тротуарах або дорогах з асфальтовою поверхнею. При використанні решіток класу навантаження С і D бетонний перстень навколо жолоба повинний бути на одному рівні з поверхнею.
 
Фото з об'єктів

Автозаправка у Сихові
Переглянути всі фото

Спеціальні програми
  • Дренаж для АЗС, СТО
  • Дренаж для котеджу
  • Дренаж для паркінгів
Нові надходження

Пластиковий жолоб DN200.
Ціна 125 грн.

Пластиковий піддон "Твіст".
Ціна 106 грн.
Так виглядає підон з придверною решіткою

 
l Водостоки PROFIL l Дренаж. Дренажні системи. Водовідвід l Придверні решітки
l Георешітка l Газонна решітка l Геотекстиль Typar l Садові бордюри l