укр.
рус.
eng.
     

Курси валют НБУ на
29/12/2006р.
Євро 6.6452
Долар США

5.0500

Російські рублі

0.1917

 
Курси банківських металів*
Золото

3172.9150

Срібло

64.9430

*за 1 тройську унцію

Умови кредитування

Кредитні продукти

Процентні ставки

     Строковий кредит – цільове фінансування комерційних угод, що обмежено строком, по закінченню якого повинно відбутися погашення кредиту та процентів. Строковий кредит може передбачувати графік надання кредиту та графік погашення кредиту.

Від 12,5 % річних для кредитів в іноземній валюті.
Від 17 % річних для кредитів в національній валюті.

     Кредитна лінія (відновлювана або не відновлювана)  - цільове кредитування комерційних угод суб’єктів господарської діяльності з використанням суми кредиту частками в межах встановленого ліміту та протягом періоду часу визначеного кредитним договором.

Від 12,5 % річних для кредитів в іноземній валюті.
Від 16 % річних для кредитів в національній валюті.

     Мультивалютна кредитна лінія – договір про відкриття кредитної лінії з можливістю отримання траншів у різних валютах, але з одним лімітом заборгованості за всіма траншами в одній валюті, що передбачена договором. Всі зобов’язання в любій валюті за таким договором мають єдине забезпечення.

Від 12,5 % річних для кредитів в іноземній валюті.
Від 16 % річних для кредитів в національній валюті.

      Овердрафт – форма короткострокового кредиту, який надається Банком у вигляді можливості Клієнта витратити певну суму коштів в межах ліміту встановленого в кредитному договорі, що перевищує залишок коштів на його поточному рахунку.
ВАТ “Мегабанк” пропонує ліміт овердрафту у розмірі до 30 процентів  від середньомісячних надходжень на рахунок клієнта протягом останніх шести місяців, на термін до 1 року .

Від 9% річних для кредитів в іноземній валюті.
Від 15% річних для кредитів в національній валюті.

 

     "Технічний кредит" – кредит, який надається під заставу майнових прав на грошові кошти, що розміщені у Банку за депозитним договором. Технічний  кредит надається, як правило, на строк, який не перевищує строк дії депозитного договору.
     Надійним клієнтам Банк може надавати короткострокові (на декілька днів) технічні кредити без забезпечення, під поточні надходження коштів на поточний рахунок цього Клієнта або залишки на цьому рахунку (наприклад: залишки іноземної валюти до моменту її продажу).
    

Плата за користування кредитними коштами встановлюється за домовленістю сторін (процентна маржа 3 (три) процентних пункти між процентною ставкою за кредитом та процентною ставкою за депозитом.


Управління кредитування корпоративних клієнтів
ВАТ «Мегабанк»
м. Харків, вул. Артема, 30, тел. 703-21-42, 714-02-39


 

Адреса: м. Харків, вул. Артема 30. Тел.: +380-57-7004913. Факс: +380-57-7143363. E-mail: webmaster@megabank.net
Copyright © 2004