Січень
Смит П.Р. Маркетиновые коммуникации:комплексный подход.-Пер.со 2-го англ. изд. -К.:Знання-Прес,2003.- 796 с.- (Европейский маркетинг).

Благодаря комплексному подходу к анализу маркетинговых коммуникаций книга стала бестселлером в Европе. В первой части содержится общее введение в теорию маркетинга, во второй описаны специфические инструменты маркетинговых коммуникаций. 

Мерчандайзинг: Сб. статей по теории и практике мерчандайзинга/Под общ. ред. Е.В. Ромата. - Харьков: Студцентр, 2003.- 264 с.:ил.;табл. 

В книгу вошли лучшие статьи по проблеме мерчандайзинга, которые были опубликованы в Украинском профессиональном журнале "Маркетинг и реклама" в 1999-2002 гг.

 


Кэ де Ври Манфред. Мистика лидерства. Развитие эмоционального интеллекта.- Пер. с англ.-М.:Альпина Паблишер, 2003.-311 с. 

Автор всесторонне рассматривает феномен лидерства и показывает пути, которые могут улучшить способность руководителя понимать самого себя, мотивировать и поддерживать своих подчиненных.


 Винс Ральф. Новый подход к управлению капиталом:Структура распределения активов между различными инвестиционными инструментами. -М.:Евро, 2003. -264 с. 

Книга является неисчерпаемым ресурсом для всех профессионалов в области инвестиций, особенно для трейдеров на рынке ценных бумаг, фьючерсов и опционов, для всех институциональных инвестеров                                                    





Конституція України: Науково- практичний коментар/ В.Б. Авер'янов, О.В.Батанов, Ю.В. Баулін та ін.; Ред.кол. В.Я. Тацій, Ю.П. Битяк та ін. - Харків:Право; К.:Видавничий Дім "Ін Юре",2003.- 808 с. Історія держави і права України: Підручник.- У 2-х т./За ред.В.Я. Тація, А.Й.Рогожина, В.Д. Гончаренка.- Т.1.- К.:Видавничий Дім"Ін Юре", 2003.- 656 с.

У першому томі висвітлюються суспільно-політичний, державний лад і право України, починаючи з найдавніших часів і до Лютневої демократичної революції 1917 р.



Маркевич М. Історія Малоросії/ Відп.ред. і автор передм. Ю.С. Шемшученко. - К.: Видавничий Дім "Ін Юре", 2003.- XVI;664 с.

Ця книга є перевиданням 1-2 томів "Історії Малоросії" М.А. Маркевича, опублікованої у Москві у 1842-1843 рр. Подається у авторській редакції з частковою транслітерацією відповідно до сучасної граматики російської мови.


Політична історія України. ХХ століття: У 6 т./Редкол.:І.Ф.Курас та ін. - Т.6. Від тоталітаризму до демократії (1945 - 2002)/О.М. Майборода, Ю.І.Шаповал, О.В. Гарань та ін. - 2003.- 696 с.

У книзі висвітлюється процес саморозпаду радянської системи, який тривав від 1945 р. до початку 90-х років, а також перше десятиліття української незалежності.




Україна.Віхи історії/ Авт.- упоряд.: В.Томазов,О.Ясь. -К.: Мистецтво, 2003.- 432 с.:іл.

 

У виданні в концентрованій формі відтворено основні віхи української історії. У більш ніж тисячолітній ретроспективі показано історичні шляхи українського народу до національно-державної самостійності і суверинитету.

 Законодавство України про банкрутство та судова практика /Упоряд.Б.М. Поляков.- К.: Видавничий Дім "Ін Юре",2003.- 664 с.

Збірник містить нормативні документи, що регулюють відносини неспроможності (банкрутства) в Україні, а також інші документи, які хоча і не є нормативними та мають рекомендаційний характер, проте їх слід враховувати при розгляді питань банкрутства.





Батанов О.В. Конституційно- правовий статус територіальних громад в Україні: Монографія/За заг.ред.В.Ф.Погорілка.- К.: Видавничий Дім "Ін Юре",2003.- 512 с.

У книзі висвітлено теоретичні основи конституційно-правового статусу територіальних громад в Україні. Сформульовані основні тенденції становлення та розвитку місцевого самоврядування в Україні.

Чугуєнко М. Україна, яка шокує: Лабіринти історії. - Х.:Клуб,2004.- 351с.

Це неоднозначне видання направляє читача до світу українського етносу не тільки поглядом автора, а й цитатами найвідоміших діячів всесвітньої історії, філософії та літератури Геродота й Г. Лебона, М.Грушевського й М. Костома- рова, Ф. Ніцше й Вольтера.



Жадько В.О. А степ як море: Нариси, інтерв'ю. - К.: СПД Жадько В.О., 2003. -356.с.,іл.

Не одна доля відомих в Україні людей  розкрита на сторінках цієї книги. 

Спецфонд Книжкової палати України (1917-1921 рр.): Наук.-доп.бібліогр.покажч.- К.:Кн.палата України,2003. - 60с.

Видання підготовлено за матеріалами каталогу спецфонду Державного архіву друку Книжкової палати України. До нього вміщено заборонені радянською цензурою неперіодичні, періодичні й продовжувані видання 4 мовами, що побачили світ в Україні та за її межами упродовж 1917-1921 рр.



Кримінальний кодекс України: Науково-практичний коментар/ Ю.В. Баулін, В.І. Борисов, С.Б. Гавриш та ін. - К.:Видавничий Дім "Ін Юре", 2003. - 1196 с.

У виданні на основі сучасної теорії кримінального права з урахуванням судової практики коментуються положення Кримінального кодексу України, що був прийнятий ВР України 5 квітня 2001 р.

Економічна теорія: Підручник/ Під ред. Предборського В.А. - К.: Кондор, 2003.- 492 с.

У підручнику розглянуто основний зміст економічної теорії з урахуванням новітніх наукових досягнень, здійснюється аналіз проблем економічної безпеки як частини сучасної економічної безпеки, як частини сучасної економічної теорії.



Нефтегазоперспективные объекты Украины:Нефтегазоносность фундамента осадочных бассейнов/ Ред.кол. В.А. Краюшкин и др..- К.:Наукова думка,2002.-295 с.

В монографии показано, что открытие промышленных залежей нефти и газа в докембрийских кристаллических породах фундамента в Северобортовой нефте газоносной субобласти Днепровско- Донецкой газонефтеносной области позволяет расширить разведку нефти и газа.

Булич Э.Г., Муравов И.В. Здоровье человека: Биологи- ческая основа жизнедеятель- ности и двигательная активность в ее стимуляции.- К.: Олимпий- ская литература, 2003.-424 с.

Книга посвящена проблемам здоровья: его сущности, диагностике, стимуляции. Полезные для себя сведения могут найти  опытные специалисты в области валеологии и спортивной науки, а также каждый, кто озабочен состоянием своего здоровья.


ЛЮТИЙ БЕРЕЗЕНЬ КВІТЕНЬ ТРАВЕНЬ ЧЕРВЕНЬ



ЛИПЕНЬ СЕРПЕНЬ ВЕРЕСЕНЬ ЖОВТЕНЬ ЛИСТОПАД ГРУДЕНЬ