ПОШУК
Введіть ключові слова, розділені пробілами:
та виберіть значення розділювача
 і      або
Виберіть категорію видання
 
 
 
 Коротка інформація про проект


Шановні Пані та Панове!

Цей веб-сайт інформаційно-аналітичного довідника "Періодичні видання третього сектору України" є електронним варіантом виданого Західноукраїнським ресурсним центром у 2002 році друкованого довідника "Періодичні видання третього сектору України", за підтримки програми МАТРА КАП/ЗМІ Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Довідник вміщає в себе інформацію про видання (газети, журнали, вісники, електронні видання, тощо), які видаються Недержавними громадськими організаціями, Осередками, Благодійними фондами, Міжнародними донорськими організаціями та іншими громадськими об'єднаннями в Україні.
Враховуючи обмежену кількість друкованого довідника та відгуки представників громадськості та НДО, Західноукраїнський ресурсний центр спробував уперше представити інформацію, щодо мас-медіа третього сектору України в якості веб-сайта з постійним оновленням бази даних.
Сподіваємось, що цей довідник зменшить дефіцит інформації та полегшить доступ до видань третього сектору України усіх зацікавлених. Зі своєї сторони, будемо вдячні, за Вашу інформацію про видання громадського сектору які не увійшли у довідник.

З повагою,

колектив Фонду розвидку громадських організацій "Західноукраїнський ресурсний центр".