This version of the page http://www.msl.com.ua/lot3m.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-27. The original page over time could change.
Лотереї

Головна сторінка / Лотереї / Спортпрогноз

























СПОРТПРОГНОЗ




Це разділ, який повністю відведений лотереї тото "Спортпрогноз" - єдиній в Україні лотереї, що дає змогу гравцю заробити на футболі.

На I-шу призову групу (за 11 відгаданих результатів) призового фонду направляється - 40%, чим дозволяє збільшити суми виграшів прогнозистів, що краще інших справились з завданням гри. Чим більше ставок, - тим більший приз. Тепер він може складати і 20, і 30, і 50 тисяч гривень - без обмежень! Погляньте на картинку із зображенням термінальної карточки нового зразка. Основна її особливість в наявності програми тиражу, розміщеної зліва від ігрових полів. Поряд з нею 5 ігрових полів, в кажному з яких можна зробити по одній простій ставці, тобто проставити свої варіанти прогнозу - 1 - виграш команди господаря поля, 2 - виграш гостей, 0 - нічия. Поле № 1 карточки має кілька функцій. Воно годиться як для простої одиночної ставки, так і для гри по системах і блоках.

В правом нижньому куті карточки вказаний порядковий номер тиражу і дату його проведення. Термінальна карточка містить всю необхідну для гри інформацію, включаючи прогноз спеціалістів (в процентах) про результати матчів, включених в програму тиражу. Це підказка не лише новачкам, але і гравцям з досвідом, оскільки надається вона професіоналами.

Сьогодні зіграти в лотерею легко і просто. Візьміть в пунктах прийому ставок лотереї термінальну карточку, прочитайте програму тиражу, врахуйте підказку футбольних спеціалістів і заповняйте в ній варіанти свого прогнозу. Якщо щось не зрозуміли чи забули - прочитайте правила гри на зворотній стороні картки. Свої ставки зареєструйте на терміналі і візьміть "чек гравця" необхідного для отримання виграшу.

На термінальній карточці можливий зручний спосіб гри по системах - з використанням спеціального поля "СИСТЕМА". До нього входить ігрове поле №1 і чотири вертикальних стовпці з написами "Система на 2", "Система на 3", "Блок на 1", "Блок на 2".

"Система на 2". Припустимо, ви хочете зробити 2 ставки, закресливши в карточці 2 варіанта, причому, на вашу думку, 10 матчів прогнозуються просто (однозначний результат, 1 или 2 или 0), а в одном (наприклад, 7 пара), ви не впевнені (двозначний результат 1 2 чи 0 2 чи 1 0). Можна грати звичайним чином і складати два варіанта свого прогнозу в двох полях термінальної картки, а можна скористатися полем №1. Навпроти пар №7 потрібно закреслити відразу два своїх прогнози на гру, припустимо, 1 і 0. Щоб термінал зрозумів, що ви зробили дві ставки (зіграли двома варіантами), необхідно закреслити цифру 5 в стовпчику "Система на 2".

"Система на 3". Скористаємось попереднім випадком лише з різницею, що ви не здогадуєтесь, як закінчиться гра команд 4 пари. В такому випадку вам потрібно зробити для цієї пари 3 ставки з будь-якими результатами (тройний результат 1 0 2). Для цього потрібно закреслити 1,0,2 в полі №1 для 4 пари і вказати номер пари в стовпчику "Система на 3".

Зручність і простоту цього способу гри ви оціните при використанні систем для кількох пар, при цьому для визначення загальної кількості зроблених ставок їх потрібно просто перемножити. В нашому випадку для страховки гри 4 и 7 пари потрібно 2х3=6 ставок.

"Блок на 1". Розглянемо ситуацію, коли гравець майже на 100% впевнений в своїх однозначних результатах для кількох пар, але хочеться подстрахуватися від можливих помилок. В такому випадку на допомогу приходять Блоки. Припустимо, є сумніви в правильності прогнозування 1,3 і 6 пар. В цьому випадку необхідно зробити відмітки навпроти кожної з них в стовпці "Блок на 1". При одній помилці гравець все ж гарантовано отримає 100% результат.



"Блок на 2". Можна подстрахувати свої однозначні прогнози і від двох помилок. Для цього необхідно зробити відповідні позначки в стовпці "Блок на 2". Навіть у випадку двох помилок гравець отримає 100% результат.

Заповнюючи ігрове поле №1, можна складати будь-які комбінації систем і блоків, пам'ятаючи при цьому, що кожна пара може входити тілько в одну "Систему" або "Блок".

Підрахувати кількість необхідних ставок можно по табличці розташованій на зворотній частині термінальної карточки.




Лото-Забава

Мегалот

Спортпрогноз

Результати

Умови

Програми

Акція

Хто там

Миттєві лотереї

Лотереї світу

Сервіси


ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ

Дізнайтесь про це завантаживши повний перелік наших місць продажу






ПРО КОМПАНІЮ   |   ІСТОРІЯ   |   ЛОТЕРЕЇ   |   НАШІ ПАРТНЕРИ   |   НОВИНИ   |   ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ   |   КОНТАКТИ   |   ВАКАНСІЇ   |   ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ