Укр : Рус : Eng 
О нас Новости Наша продукция Наш брендинг Наши проекты Персонал Контакты Вкусненькое
НОВОСТИ:
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

24.05.04 Напиток тыквенный ТМ "Златодар" наградили золотой медалью и дипломом за І место...

Подробнее...
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

12.04.04 Новинка: расширился ассортиментный ряд соков.
Скоро в продаже в литровой бутылке:
- напиток томатный "Волынский"; - напиток томатный "Мэри" с кориандром; - напиток томатный "Мэри" с укропом; - сок морковно-томатный с мякотью и сахаром.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

29.01.04 В продаже соки ТМ Златодар в новой эксклюзивной бутылке.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

05.11.03 ТМ "Златодар" - призёр дегустационного конкурса VI Международного Форума производителей продуктов питания, напитков и ингредиентов "World Food Ukraine - 2003"

Подробнее...
° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

29.10.03 Новинка - Тыквенный напиток - полезный для здоровья, богатый на вкус...

Подробнее...
Главная » Наш брендинг » Пресса
Піст може бути смачним!

Більшість моїх знайомих хотіли б витримати бодай один тиждень Великого посту. Причини в кожного різні, і не остання з них - бажання змінити дієту в зимово-весняний період, коли організм потерпає від браку вітамінів.

Тим часом, рух вегетаріанства, нагадуванням про яке є і Великий Піст, все більше захоплює Захід. Тільки у Великій Британії 3,5 мільйонів людей відмовились від м'яса, в Італії за останні 3 роки кількість вегетаріанців виросла вдвічі, ну а в Індії, яку називають колискою індоєвропейської раси, 80% громадян ніколи не вживають м'ясних продуктів.

"Традиції вегетаріанства в Україні беруть початок ще з часів Київської Русі", - стверджує начальник відділу маркетингу ТМ "Златодар" Наталія Улько, - "Наша компанія активно їх відроджує".

Справді, близько 100 видів продукції "Златодару" взагалі не містять м'яса, і при цьому здаються дивовижно знайомими. Наприклад, огірки у мутному розсолі за смаком нагадують квашені бочкові. А квасоля з грибами є прекрасним гарніром чи наваристим додатком до монастирського борщу без м'яса. А чи знаєте ви, що баклажан, який ще 100 років тому звався "бусурманським", можна приготувати по-різному. Вперше в Україні "Златодар" пропонує 6 страв з синеньких, засмажуючи їх аджиці, з овочами, по-грецьки, по-болгарськи...? Та ще й без будь-яких консервантів! І на відміну від базару, де 100 гр. консервованих баклажанів коштують 2,5 грн., будь-яка баклажанна страва від "Златодару" коштує приблизно 6 грн. за 700 гр. А улюблений з дитинства смак златодарівської баклажанної і кабачкової ікри нагадує про часи, коли "ікра заморська" була найдоступнішим делікатесом. До речі, традицій і тут дотримано: ціна кабачкової ікри "Златодар" чи не найменша в Україні.

"Варто почистити свій організм хоча б у піст", - вважає Наталя Улько, - Не виключено, вам сподобається і ви не захочете їсти м'яса взагалі". А на десерт Златодар" пропонує найширший в Україні асортимент овочевих соків - томатний, морквяний, морквяно-яблучний, гарбузовий напій та багато інших, що прекрасно урізноманітнюють пісне меню.

Отож, типове меню вегетаріанця або м'ясоїда у піст може бути таким:

Сніданок.

Салат із свіжих овочів, бутерброди з кабачковою ікрою, кава або чай.

Обід.

Борщ з чорносливом та квасолею в томаті (Златодар).
Рис з баклажанами (Златодар).
Гарбузовий напій (Златодар).

Підвечірок

Кілька яблук або інших фруктів.

Вечеря

Печена картопля з овочевим асорті (Златодар).
або вінегрет і стакан морквяного соку на ніч (Златодар).

Крім усього іншого, таке харчування нормалізує вагу і сприяє очищенню організму від шлаків. Дорослій людині дієтологи радять чотириразове харчування з таким розподіленням раціону: сніданок - 20%, обід - 50%, полудник - 5%, вечеря - 25%. А "Златодар" допоможе зробити його смачним і корисним!

Журнал "Добрые советы" - апрель 2004 г.

  

    Гарантия качества:
  • без консервантов
  • без химических добавок
  • без использования генетически
    модифицированых продуктов