This version of the page http://ydc.com.ua/ab.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-25. The original page over time could change.
Молодіжна політика в м. Комсомольську
  Останні новини     Останні фотографії     Анонси

«СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ «КОМСОМОЛЬСЬКИЙ АБІТУРІЄНТ»»

Стратегічний напрямок:

Політика по відношенню до доступу до якісної освіти, профорієнтації, розвитку молодіжного підприємництва.

 

Опис проблеми

На даний момент існує проблема пов’язана з недостатнім забезпеченням випускників шкіл або молоді, що бажає навчатися у вищих навчальних закладах інформацією про вищі навчальні заклади України, умови прийому до них, програму вступних іспитів. Характеристика існуючого стану полягає в тому, що ті довідники ВНЗ, що надходять до продажу сезонно та реалізовуються по завищеним цінам не дають детальної інформації про той чи інший ВНЗ.

Мета проекту  забезпечення громади максимально великою кількістю якісної та розширеної інформації про ВНЗ України та умови прийому до них.

Цілі та задачі проекту

 

залучити максимальну кількість партнерів для реалізації проекту (збір інформації,    систематизація, перевод до єдиного стандарту викладення інформації та розміщення його на веб-сайті Молодіжного депутатського клубу)

зробити інформацію вільною до доступу, шляхом розміщення її на веб-сайті Молодіжного депутатського клубу, в читальному залі міської бібліотеки та в молодіжній бібліотеці Молодіжного муніципального центру;

провести рекламну кампанію у загальноосвітніх та професійних школах, в засобіх масової інформації м. Комсомольська;

 

Завантажити презентацію проекту: 

Переглянути довідник:

  Новини   Документи   Фото-факти  Прес-релізи  Проекти

  Склад МДК    "Ти - лідер !"  "Слово молоді"  Вісті від партнерів

Сайт створено за підтримки відділу у справах сімї та молоді виконкому Комсомольської міської ради під патронатом міського голови м. Комсомольська  О.П. Попова