This version of the page http://uahosting.com.ua/advertising.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-24. The original page over time could change.
Реклама сайта в Інтернеті, Інтернет-реклама, розміщення реклами в Інтернет, платний хостинг, просування товарів сайтів
. . :. :: :.: ::.::: .:. .: : ::: .. :. .:..: :.. ::
 
НАШІ ПОСЛУГИ »»» ХОСТИНГ ДОМЕНИ ВЕБ-ДИЗАЙН РЕКЛАМА SEO русский язык
НОВИНИ »»»
04.10.06 - МИ ХОСТИНГ НЕ ПРОДАЄМО - ми його даруємо. До кінця року послуга хостингу не оплачується.
01.10.06 - Для тарифу W500 - збільшено ліміт трафіку до 12 000 Mb на місяць.
05.09.06 - БЕЗКОШТОВНИЙ хостинг - ми з задоволенням пропонуємо безкоштовний хостинг до кожного купленого доменного імені.
05.09.06 - "Тестуй та Купуй" - відтепер Ви не будете ризикувати з вибором хостингу - кожному клієнту ми надаємо можливість безкоштовно випробувати наш хостинг протягом одного місяця.
01.09.06 - АКЦІЯ ! Домен .info - всього за 4$.

 



Замовити хостинг

Замовити реєстрацію домену

Замовити іншу послугу

 

Відповіді на Ваші питання



Угода на послуги хостингу

Угода на послуги реєстрації доменних імен

Версія для друку

Дякуємо за те, що Ви обрали нас!

Реклама в Інтернеті - один з найсучасніших способів просування своїх товарів або послуг. Ефективність реклами в Інтернеті в декілька разів перебільшує ефективність реклами в друкованих виданнях або на телебаченні, радіо і т.п., оскільки вартість реклами в Інтернеті є невеликою, а дякуючи сучасним Інтернет-технологіям, що впроваждені в сфері Інтернет-реклами, рекламодавець отримує можливість відслідковувати кожну витрачену гривню на рекламу в Інтернеті та робити не приблизні а точні розрахунки витрат на рекламну кампанію.

Пропонуємо Вашій увазі два види розміщення реклами в Інтернеті:

Банерна реклама

Банерна реклама сайта дає хороші результати у збільшенні обізнаності користувачів Інтернету про Ваш сайт та важливим джерелом збільшення популярності та відвідуваності веб-сайту. Ми допоможемо Вам у виготовленні рекламних банерів та організуємо рекламну кампанію з показами Вашої реклами на тематичних сайтах з показом банерів на території необхідного регіону, потрібного часу доби та дня тижня.

Контекстна реклама

Оптимизація сайту та просування в пошукових системах - це не єдині способи вплинути на кількість зацікавлених відвідувачів, в т.ч. і з пошукових систем. Як правило, контекстна реклама замовляється за тими запитами, які є пріоритетними для сайту. Ми активно працюємо з такими системами як Google.adwords та Prospero.ru, але на Ваше прохання допоможемо провести контекстну рекламу і в інших рекламних брокерів.

Контекстні рекламні блоки за Вашими ключовими словами будуть з'являтися в результатах пошуку пошукової системи Google або в рекламних блоках на сайтах партнерів, які мають подібну тематику до Ваших ключових слів.

Для того, щоб побачити приклад розміщення реклами в результатах пошуку, введіть будь-яке слово, наприклад "Хостинг", у поле пошуку та натисніть кнопку "Пошук в Google". У вікні, що відкриється, Ви побачите результати пошуку по слову "Хостинг". Рекламні оголошення у цьому випадку розміщені зверху та справа вікна пошуку та позначені словами "Посилання спонсорів".


У тому випадку, якщо Ви будете розміщувати свою рекламу на сайтах партнерів, вона буде виводитися у спеціальних рекламних блоках різних розмірів. Наприклад:

Ви також можете отримувати додатковий прибуток, розміщуючи блоки Інтернет-реклами на свому сайті. Для реєстрації в партнерській програмі від пошукової системи Google зверністься до нас або натисніть на один з банерів для реєстрації самостійно:

Для реєстрації у якості сайту - рекламної площадки для додаткового заробітку на свому сайті від розміщення Інтернет-реклами :

Для реєстрації у якості рекламодавця:

Додаткові програми:

Picasa — це програма, з допомогою якої можна за декілька секунд знаходити на комп'ютері потрібні фотографії, редагувати та переглядати їх. Крім цього, програма Picasa спрощує редагування та розміщення фотографій дякуючи спеціальним операціям, які виконуються одним кліком:

 

Браузер Mozilla Firefox — це браузер, що має функцію блокування вспливаючих віконець та перегляду сторінок на вкладках, а також функціями безпеки та конфіденційності. Панель інструментів Google інтегрована в браузер Firefox, з метою запропонувати Вам ще більше функцій: пошук в Google, перевірка правопису та автозаповнення:

 

Ще про пошукове просування
  . . . МИ ЗАВЖДИ ЗНАХОДИМО СПІЛЬНУ МОВУ
hosting[.at.]uahosting.com.ua, +38 063 76 22 311, 79008 м. Львів-8 а/с 7973
СПД ФО Хилюк Петро Миколайович © 2006 uahosting.com.ua.