This version of the page http://www.ludinaroku.com.ua/vs.php3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-22. The original page over time could change.
Головна сторiнка
    
 
 

Ось вже десять років поспіль, напривесні, в Національному палаці «УКРАЇНА» відбувається урочиста церемонія нагородження лауреатів і переможців загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», яка стає апофеозом торжества Людини-творця, будівничого, подвижника.

Підносячи на найвищий щабель національного визнання кращих з поміж достойніших, стверджуючи світові невичерпність інтелектуального, творчого потенціалу України, «ЛЮДИНА РОКУ» заслужено і закономірно стала важливою подією в суспільному житті нації. Подією, якою захоплюються, про яку сперечаються, яку критикують, але яка нікого, незалежно від оцінок, не залишає байдужим. І це - найголовніше.

З кожним новим етапом розвитку загальнонаціонального проекту - програми «ЛЮДИНА РОКУ», до плеяди її лауреатів додаються нові славетні імена - тих, хто творить новітню історію України, працює на її позитивний імідж і авторитет у міжнародному співтоваристві.

Для декого лауреатство програми стає вагомим підтвердженням вже сталого визнання, для більшості ж - початком нового етапу кар'єрного сходження. Досить згадати імена одноосібних фаворитів національних рейтингів - політичних, економічних, спортивних.

Та небагатьом відомо, що за вишукано-динамічним й витончено-захоплюючим дійством, яке щовесни відбувається на головній сцені країни, стоїть наполеглива й невтомна праця великої команди професіоналів, насамперед - сотень експертів, спеціалістів з різних галузей людської діяльності.

Незалежні й неупереджені думки кожного з них, в постійному процесі вільного волевиявлення дають в сумі головний результат - неперевершену за авторитетом та масштабами всеохоплення світлину сучасного українського суспільства на кожному наступному етапі його еволюції. Як майстерна мозаїка складається вона з імен та образів видатних лідерів сьогодення. Це - головне з численних «ноу-хау», що забезпечують автентичність «ЛЮДИНИ РОКУ», незважаючи на численні спроби наслідування та копіювання.

«ЛЮДИНА РОКУ» залишається недосяжною в своїй непередбачуваності, адже вона ніколи не стоїть на місці. І справа не тільки в тому факті, що втриматись на вершині значно важче, ніж її досягти. Україна стрімко розвивається, міняючись на наших очах, разом з нами. Загальнонаціональна програма «ЛЮДИНА РОКУ» не просто відстежує і відображає ці процеси. Обравши місце серед лідерів, вона перебуває в авангарді невпинного руху вперед, на передовій суспільного прогресу.

А її девіз:

«Нехай осяє священний вогонь Прометея нездоланне прагнення людини досягти високої мети!»

буде завжди закликати іди вперед, долаючи усі перешкоди.