Готельно-відпочинковий комплекс "Узлісся" пропонує своїм гостям незабутній відпочинок у мальовничих куточках "Львівських Карпат". Розкинувшись у долині невисокого міжгір’я, вкритого лісом, база пропонує відпочинок з прогулянками по засніженим пагорбам, активні спортивні зайняття взимку та збирання грибів, купання у озері та багато приємних моментів від спілкування з природою та гостями бази влітку.

      На мальовничій лісовій галявині в теплу пору року та у тихому комфортному приміщенні взимку ви можете займатись медитацією. Для мандрівних же душ організовуються екскурсії у замки: Свіржський, Олеський, Підгородський та Золочівський. Ми також запрошуємо Вас спробувати себе у рибальстві, однак були би вдячні, якщо б свій улов Ви щоразу відпускали назад в озеро. Сподіваємось на розуміння та підтримку зі сторони гостей, адже нашою метою є гармонія - гармонія зокрема зі світом отоючуючим. Саме гармонію та душевну рівновагу ми прагнемо подарувати нашим гостям.

      Бар, паб, більярдний зал з двома столами для “американки”, тренажерний зал не залишить Вас байдужими та не дадуть Вам засумувати на базі. Дедалі більшої популярності у нас набуває пейнтбол. Пейнтбольний клуб на території бази пропонує відвідувачам усе необхідне обладнання для занять цим видом спорту.

     Особливу увагу хочемо привернути до бані що розмістилася на острові посеред озера. Загальна площа бані 308 кв. м. Російська парна, римська та фінські сауни, столи для масажу, ванни і душові кабіни. Тераса, де можна засмагати, велика кімната для відпочинку, два каміни, один з котрих обладнаний під мангал - це все надасть змогу чудово провести час компанією до 20 осіб.

© uzlissya.lviv.ua      Останнє оновлення: 12.07.2005