This version of the page http://rio.karpat.org/sanator.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-17. The original page over time could change.
Каталог інтернет
     
Закарпатський портал  

ГОЛОВНА

АНОНСИ

ПРО НАС

ТУР. НФО

ПАРТНЕРИ

WEBРИКИ

ВАШ САЙТ

ЗВ’ЯЗОК

 
 САНАТОРІЇ, ПРОФІЛАКТОРІЇ


Санаторій „Кришталеве джерело”
    www.djerelo.com.ua
Один із популярних закарпатських санаторіїв, що в Свалявському районі, пропонує ознайомитися з умовами приймання, розміщення, оздоровлення та відпочинку гостей на своїй базі. (До речі, тут же знаходиться і гірськолижний підйомник). Є розповіді про історію краю, природу місцевості тощо.
м. Свалява. Мови – укр., рос., англ.

Санаторій "Карпати"   www.karpaty.mk.uzhgorod.ua 
Сайт містить великий обсяг інформації про послуги, які надаються в відомому санаторії кардіологічного профілю. Санаторій є одним із найстаріших в Закарпатті, а віднедавна ще й найкомфортабельнішим…
м. Мукачево. Мова – рос.

Санаторій "Поляна"   www.san-polyana.mukachevo.net
Все про лікування на базі відомої оздоровниці – санаторій "Поляна". Тут і механізм дії мінеральних вод, і види процедур, і вартість путівок, і сервісні можливості, і додатковий гірськолижний відпочинок.
м. Мукачево. Мова –- рос.

Санаторій “Синяк”  www.sinyak.com.ua
У одному з провідних санаторіїв Закарпаття впроваджена досить гнучка цінова політика: вартість путівок розподілено на 12 категорій. Це, однак, не стосується якості лікування, яка залишається на однаковому рівні для всіх пацієнтів. Сайт розповідає про давню історію санаторію-курорту, про довколишню місцевість, особливості лікування та умови, створені для відпочинку.
м. Мукачево. Мови – укр., рос., англ., нім, пол.

НПО "Реабілітація"   www.rehab.uzhgorod.ua
Науково-практичне об׳єднання “Реабілітація” відоме своїми традиціями в лікуванні алергологічних захворювань. В Ужгороді НПО "Реабілітація" володіє власною приймальною базою, де лікують хворих за направленнями лікувальних установ України. Соляні барокамери створюють мікроклімат, який за лікувальним ефектом можна порівняти з тим, що створений у відомих алергологічних лікарнях у селищі Солотвино Тячівського району.
м. Ужгород. Мова –- роc.

Об׳єднання “Закарпаткурорт”   www.sankur.uzhgorod.ua 
Сайт об׳єднання санаторно-курортних установ профспілок “Закарпаткурорт. Докладні відомості про оздоровниці “Сонячне Закарпаття”, Поляна”, “Квітка полонини”, “Карпати”, “Синяк”, “Верховина”, “Шаян”. Дані згруповані по розділах, які висвітлюють особливості лікування, механізми лікувальної дії мінвод, результати наукових досліджень медиків. Є рекомендації, як придбати путівки, доїхати до місця лікування.
м. Ужгород. Мова – рос.

Закарпатська обласна алергологічна лікарня    alergo.zaua.com
Ропою з Солотвина люди лікувалися від недуг ще в XIX столітті. А в 1972 році в закарпатському селищі з’явилася перша в колишньому СРСР алергологічна лікарня, яка лікує ... сіллю глибоко під землею. Нині Закарпатська алергологічна лікарня є визнаним центром лікування алергологічних захворювань. Про все це, а також про чудодійну силу  місцевих соляних озер – на веб-сторінці.
м. Ужгород. Мова – укр.

Українська алергологічна лікарня   www.solotvino.uzhgorod.ua 
Ця лікарня є відомим в Україні і за її межами центром з лікування алергологічних захворювань. Володіє потужною базою для приймання хворих. Унікальний мікроклімат колишніх соляних копалень доповнюється високим фаховим рівнем медиків, сучасним обладнанням. Вміщено декілька фото.
м. Ужгород. Мова – рос.
 

 

НАВЕРХ

ГОЛОВНА

АНОНСИ

ПРО НАС

ТУР. НФО

ПАРТНЕРИ

WEBРИКИ

ВАШ САЙТ

ЗВ’ЯЗОК