Карта сайта
Контакт
Реклама

Вести об образовании
 

У Києві викрито порностудію, де працювали студентки Національного авіаційного університету

Вперше в українській столиці правоохоронці викрили діяльність Інтернет-порностудії, що здійснювала зйомки та трансляцію в реальному часі.

У Центрі громадських звязків Головного управління МВС України повідомили про те, що міліціонери затримали в Києві трьох жінок-організаторів підпільного відео-порносайта, дві з яких киянки, одна проживає в Київській області.

Встановлено, що свій підпільний бізнес у мережі Інтернет вони розпочали в 2004 році, при істотній підтримці поки що не встановленого громадянина США, який, перебуваючи у себе в Америці, забезпечував функціонування сайту. Українські ж учасники підпільного проекту взяли на себе оренду приміщення під студію, купівлю необхідної відео- і компютерної техніки, а також вербування дівчат.

Із цією метою давалися рекламні оголошення в газети та журнали - талановитим амбіційним дівчатам пропонувалася високооплачувана робота в сфері мультимедіа. При цьому перевага надавалася студенткам вищих навчальних закладів із привабливою зовнішністю, володінням іноземними мовами та навичками роботи з компютером.

Як відзначили в міліції, трудівниці порно-індустрії працювали в три зміни, штат студії складався в середньому з 30 осіб, склад постійно поновлювався. У середньому одна хвилина персонального он-лайн відео коштувала іноземним клієнтам 6 доларів. Сама виконавиця одержувала із цієї суми 7 гривень. За відмову виконати якесь бажання клієнта штрафували.

Під час обшуку студійного приміщення вилучено 12 компютерів, 6 веб-камер, 20 фаллоімітаторів, невелику кількість амфетаміну, а також бухгалтерську документацію.

Матеріали, зібрані слідчим відділом Оболонського райуправлінння міліції, призвели до порушення кримінальної справи за частиною 3 статті 301 Кримінального кодексу України (поширення порнографічної продукції групою осіб). Вирішується питання про обрання щодо трьох затриманих запобіжних заходів у вигляді утримання під вартою.

Олександр Мельников, начальник управління по боротьбі зі злочинами, повязаними з торгівлею людьми, київського головкому міліції, розповів газеті "15 хвилин" про те, що на організаторів працювали студентки Національного авіаційного університету та інституту міжнародних відносин при ньому. Дівчатам без знань англійської мови в якості перекладача допомагала вчителька молодших класів, яка позаурочний час проводила в порностудії.

У НАУ повідомили, що поки що не мають ніякої інформації із цього приводу. Але якщо вона офіційно підтвердиться з міліції, студентки ВНЗ, які працювали в порностудії, за порушення дисципліни будуть виключені.

osvita.org.ua

Вести об образовании 25-11-2006

Директори шкіл Рівненської області взяли участь в семінарі "Європейська освіта та організація молодіжних європейських клубів" 05-12-2006 Вести об образовании
Семінар "Європейська освіта та організація молодіжних європейських клубів" за участю тренерів громадської організації "Європейський діалог" (м.Львів) проведено у Рівному.Семінар проведено для групи директорів шкіл Рівненської області за сприяння Центру європейської інформації та регіонального благодійного фонду "Рівне. Європейський вибір".Регіональний семінар організовано в рамках програми "Фабрика мультиплікаторів – лідери європейської освіт...

О рыбаках и отдыхающих на водоемах позаботятся школьники 28-11-2006 Вести об образовании
Специалисты Всероссийского Общества Спасения на Воде всерьез обеспокоены ситуацией с гибелью людей на свердловских водоемах. Спасатели констатируют: только за 11 месяцев этого года утонуло 273 человека, четверо из их числа - дети.Чтобы предупредить рискующих жизнью и лишний раз напомнить, как нужно правильно вести себя на льду, активисты ВОСВОДа организовали акцию "Осторожно, лед". Пропагандировать безопасность на водоемах они намерены до марта. ...

Вручены премии «Эрикссон» победителям «Открытого конкурса 2006» 25-11-2006 Вести об образовании
23 ноября в Алматы состоялось награждение победителей «Открытого конкурса 2006» для студентов и аспирантов вузов Казахстана на лучшую идею мультимедийного приложения на основе протокола SIP (IMS). Премии победителям ежегодного конкурса, учрежденного шведским производителем телекоммуникационного оборудования компанией «Эрикссон» были вручены представителями компании в Казахстане. За...

У Тернополі студент отримав відзнаку МНС 25-11-2006 Вести об образовании
22-го червня на дальньому пляжі Тернопільського ставу внаслідок необережності опинилася під водою 15-річна Юля. Перелякані школярі, котрі відпочивали разом із нею на березі озера, зовсім розгубилися. В цей час Ярослав Липницький, студент Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя, з друзями відпочивав неподалік. Зрозумівши критичність ситуації, він сам кинувся у воду. В результаті довгих пошуків на дні глибокого каналу в...

Novell присваивает Учебному центру R-Style звание лучшего партнера по обучению 23-11-2006 Вести об образовании
Корпорация Novell объявляет о присуждении Учебному центру R-Style звания «Лучший партнер по обучению технологиям Novell в России». Этот почетный статус, присваиваемый по итогам финансового года Novell, отмечает успехи Учебного центра R-Style в деле продвижения образовательных программ по решениям Novell SUSE Linux Enterprise, а также по системам безопасности и управления ИТ-ресурсами.Авторизованные учебные курсы корпорации Novell широко известны ...

Актуальная информация о работе



Работа и образование

Современное образование

Наука сегодня

Страхование

Вести об образовании


Copyright by www.zarplata.biz.ua.
При цитировании информации ссылка на zarplata.biz.ua обязательна