Посольство Греції в Україні
 
 

УКРАЇНСЬКА

РУССКИЙ

GREEK



Посол Греції пан Х. Дімітріу відвідує Житомир. Святкування 28 Жовтня

Посол Греції пан Х. Дімітріу, супроводжуваний Радником Посольства паном І. Фотопулосом, відвідав Житомир 28 жовтня з нагоди грецького національного свята – Дня ОХІ - і взяв участь у святкових заходах, організованих місцевим товариством греків.

Пан Посол мав дружню зустріч із Заступником Голови Житомирської обласної державної адміністрації паном А. Величуком, під час якої сторони обговорили можливості активізації культурних і торговельних зв’язків між Грецією та Житомирщиною.

У продовження візиту пан Посол відвідав гуманітарну гімназію № 23, в якій здійснюється викладання новогрецької мови, й був присутній на концертній програмі, підготовленій учнями.

На обіді від імені місцевого Товариства греків, на який також були запрошені представники грецьких громад Києва, Черкас, Маріуполя та Вінниці, пан Посол звернувся до історичного значення ОХІ й оголосив Звернення Заступника Міністра закордонних справ Греції пана Т. Кассіміса до греків зарубіжжя.

Присвята

КОНСТАНТИН КОРНЯКТ

На сторінці "Присвята" будуть розміщуватися історичні й інші матеріали, надані організаціями, з якими співрпрацює Посольство.

Тур по Греції


Музеи Греции
Исторические монументы
Города древней Греции

  Developed by Deep Vision