This version of the page http://www.1001toys.com.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-02. The original page over time could change.
Перший український журнал про ігри та іграшки

головна

фірми

виставки

новини

архів


Гід покупця


  • Розміщення реклами
  • Передплата

Читайте в номері

  • Редакційна стаття
  • Щасливе дитинство разом з BABY EXPO!
  • Інтерв`ю з співзасновником компанії «Знайка» Світланою Бриль
  • Інтерв`ю з директором компанії «Аміго» Дмитром Григоровичем Амігуд
  • Життя у масштабі
  • Зростаємо граючись
  • Власний світ власними руками
  • “Дитячий світ” — це свято!

Дорогі читачі!

З радістю представляємо Вашій увазі перший український спеціалізований журнал про ігри та іграшки, що наслідує традиції і доробки відомого російського проекту «1001 Toys.ru», вперше виданого у 1998 році. Маючи багаторічний досвід роботи та авторитет серед видань в Росії, цей єдиний спеціалізований журнал про ігри та іграшки розгортає свою роботу і в Україні.

Читайте далі...


На сторінках нашого журналу Ви маєте можливість розповісти історію власного шляху, висловити думки, зробити коментарі, зауваження, дати поради з усіх питань, що стосуються світу гри та іграшки.
Сьогодні ми представляємо два інтерв`ю з провідними спеціалістами нашої галузі. Можливо ви побачите спільні позиції у висловлених думках. Запрошуємо до співбесіди всіх бажаючих.

Інтерв`ю з співзасновником компанії «Знайка» Світланою Бриль
Інтерв`ю з директором компанії «Аміго» Дмитром Григоровичем Амігуд


Компанія «Bruder» (м. Фюрт, Німеччина) — виробник дитячих іграшок, найбільший асортимент з яких складають моделі машин сільськогосподарської та будівельної техніки (масштаб 1:16). Асортимент продукції вражає великою кількістю різноманітних приладь, запчастин, котрі не тільки змінюють функціональність та застосування іграшки, але й дають можливість дитині набратись досвіду у світі дорослих. Офіційний дистриб’ютор компанії «Bruder» в Україні — СПД Данчишин Р.С. (м. Хмельницький)

ТМ “Гамма” – провідний український виробник справжніх акварельних і гуашевих фарб, пластиліну, розвиваючих ігор та дитячих кубиків.
Висока якість та безпечність – головні критерії продукції ТМ “Гамма”, виготовленої на технологічно досконалому обладнанні виключно з високоякісної сировини. Вся продукція відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, сертифікована та кодована в Україні.
Придбати нашу продукцію можна у торговому домі ТОВ “Райдуга Трейд”, за адресою: м. Київ, 03124, пров. Радищева, 3, тел./факс (044) 206 24 94, тел. 206 24 95, e-mail: raydugatrade@ua.fm.
З нами працювати вигідно і приємно!

«Tiny Love» - Ексклюзив на території України. Дитячі розвиваючі іграшки, котрі навчають та стимулюють навики та відчуття протягом перших років життя дитини. Ігрові розвиваючі коврики, музичні брязкальця, дуги, підвіски, ігровий музичний центр та багато іншого. Вся продукція «Tiny Love» відповідає найвищим світовим стандартам для дитячих іграшок та виготовлена з екологічно безпечних матеріалів.
Детальніше на www.eurotoy.com.ua

Компанія "Аміго" є однією з найбільших компаній, які імпортують іграшки в Україну. Фірма була заснована у 2001 році і протягом 5-х років спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлі якісними іграшками передових світових виробників. На сьогодні основним напрямком є продаж м'якої іграшки та дитячих колясок. Окрім цього, компанія може запропонувати різноманітний асортимент інших дитячих товарів: електромобілі, велосипеди, пластмасові меблі, посуд, металеві машини, ляльки, дитячі палатки тощо.

Компанія «Свена» представляє кубики Миколи Зайцева українською мовою, навчальні та розвиваючі ігри-посібники за методиками Монтессорі, Нікітіна та ін.
Посібники призначені для розвитку мислення дитини та стимулювання його здібності до самонавчання. Вони сприяють розвитку сприйняття, уваги, пам’яті, пізнавальної активності, формуванню точних понять на основі уяви, готують руку до письма.
Серії посібників різноманітні за ступенем складності.

«MODEL STATION» — клуб-магазин, в якому зібрані найпопулярніші світові бренди стендового моделізму у повному асортименті. Для всіх любителів авіаційної, бронетанкової, залізничної та корабельної техніки, а також для всіх, хто цікавиться військовою історією, ми пропонуємо широкий вибір моделей-копій, аксесуарів, інструментів, літератури та багато іншого.

Created by Tatyana Zavyalova