This version of the page http://www.rpp.com.ua/11_05Pol.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-12-01. The original page over time could change.
ВИСТАВКИ

П

О

Л

І

Г

Р

А

Ф

І

Ч

Н

Е

 

О

Б

Л

А

Д

Н

А

Н

Н

Я

№11-12  (89-90)

2005

У НОМЕРІ

ПРАЙС-ЛИСТИ

ДОВІДНИК

НОВИНИ

 

ГОЛОВНА СТОРІНКА

 

 

Актуально

 

Виставки

 

Преса

 

Свобода слова

 

Поліграфічне обладнання

У ВАТ «Поліграфкнига» встановлено нову друкарську машина

 

У ВАТ «Поліграфкнига»
встановлено нову друкарську машину

ВІд редакцІЇ
15.12.05р.
відбулась інсталяція
друкарської машини
у ВАТ «Поліграфкнига».
У зв’язку з цим
ми звернулися
із запитаннями
до голови правління
Ямкового
Івана Олексійовича.

 

 

 

— Шановний Іване Олексійовичу, розкажіть, будь-ласка, що нового відбулось на Вашому підприємстві за останній період?

За роки існування підприємства у нас були і злети, і падіння, але ми вистояли.

Робота із сучасними замовниками не дає нам — поліграфістам жодного шансу зупинитися у своєму розвитку. Тому одним із напрямів розвитку підприємства є проведення технічного переоснащення. За останній рік ми зробили справжній прорив у цьому аспекті. Встановлено нову копіювальну раму та проявну машину Imaf, новий термобіндер — Мюллер Мартіні — Аміго + та найцінніше наше надбання — Heidelberg Speedmaster CD -102 -4, формату 72х102 см.

Перед прийняттям рішення про придбання машини ми розглядали аналогічні пропозиції від виробників Roland та Rapida, але можливості машини і співвідношення ціни та якості не лишили жодних сумнівів. У Heidelberg є все, що вирізняє сьогодні друкарські машини найвищого технічного рівня. Ця модифікація пристосована до друку не тільки на традиційних тонких матеріалах, а й на картоні товщиною до 1 мм. Машина продемонструвала бездоганну якість друку на різних форматах і найкоротший час переналагодження з одного замовлення на інше.

Введення у склад комплексу такого обладнання безумовно дозволить підприємству значно посилити та розвинути свої позиції на ринку.

Зупинятися на цьому ми не збираємось. У найближчій перспективі — придбання нового CTP-обладнання.

— Які зміни сталися у роботі із замовниками?

Загалом хотілося б сказати, у контексті зазначених технічних змін, що останнім часом політика підприємства орієнтується на потреби клієнта у роботі всього колективу. Але всі ми розуміємо, що будь-яка техніка мертва без досвідчених спеціалістів. Для більш якісної роботи із замовниками у 2005 році було створено комерційний відділ. Менеджери тепер супроводжують замовлення на всіх етапах його проходження, що дає змогу значно зекономити час та сили замовника.

Процес технічного переоснащення — справа, звичайно, довгострокова, дорога та складна.

— І на завершення інтерв’ю — Ваше кредо.

Скажу тільки одне — ми з оновленим обладнанням, новими силами та новим способом мислення готові знову завоювати та відстояти славу одного з найпотужніших поліграфічних підприємств України.