This version of the page http://www.ruslana-fan.net/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-30. The original page over time could change.
РУСЛАНА-ЛАНА, Фан-сайт РУСЛАНИ ЛИЖИЧКО | RUSLANA-LANA, Fan web-site of RUSLANA LYZHICHKO

       ГОЛОВНА
       НОВИНИ
       ФАН-КЛУБ
       БІОГРАФІЯ
       ДИСКОГРАФІЯ
       КНИГИ
       ТЕКСТИ
       ГАЛЕРЕЯ
       АУДІО
       БОНУС
       ПРО САЙТ
       ЛІНКИ
       КНИГА ГОСТЕЙ
Ця веб-сторінка створена фанами Руслани для фанів Руслани : тому, якшо ти один з нас, то цей сайт як раз для тебе! Цей фан-сайт Руслани являється одним з найкращих. Йому практично немає аналогів, він один з перших і працює досі, регулярно оновлюється. Незважаючи на те, що зараз сайт адаптується під новий імідж-проект Руслани, тут ви можете знайти інформацію про всі її проекти, прочитати найсвіжіщі новини (до того ж не тільки Руслани, як співачки, а ще й як Руслани-депутата, Руслани-громадьского діяча, тощо), завантажити її пісні, кліпи. Також, ми приділили увагу творчості фанів. На сторінках сайту, ви можете знайти результати їх творчої діяльності. Сайт не має нічого зайвого, все просто, гарно і, що найголовніше, зручно. Сайт розбит на розділи, тому тут ви ніколи не заблукаєте. Саме для вас, на сайті існує "книга гостей", де ви можете залишити свої побажання. Ми просимо не використовувати матеріали сайту без дозволу, цим самим поважати працю розробників(важку, добровольну, без бажжання вигонагороди).

Наша команда:
Микола (MС)
Адміністратор сайту! В один момент відновив "життя" сайта. Зараз ним і займається :)

E-mail: mcslayer@ukr.net
ICQ - 281-302-807

Антон
З"явився у нас не так вже і давно, але за цей час встиг багато зробити! Головна його місія - постійно займатись галереєю, тому вона не тільки одна з найбільших, але й найзручніша :)
E-mail: kurantosha@ukr.net
Дуже великий респект КОС"у - друже ти мені дуже допоміг (с) МС... Та всім вам за те що відвідуєте сайт і не забули загянути в цей розділ :) Особлива подяка презеденту та менеджеру Всеукраїнського фан-клубу, а також Яні, Тарасу, Саші, Данілу, Маргариті, Володимиру та багатьом іншим за підтримку та допомогу (вибачте якщо забули згадати вас тут, скарги пишіть на e-mail ;)).
                                                З повагою, адмін (МС)
       HOME
       NEWS
       FAN-CLUB
       BIOGRAPHY
       DISCOGRAPHY
       BOOKS
       SONG TEXTS
       GALLERY
       AUDIO
       BONUS
       ABOUT
       LINKS
       GUEST BOOK

Copyright © 2004 - 2006 www.Ruslana-Fan.Net | Hostinq by STAHOST.NET | Link to Tina | Design by Vynnyk