This version of the page http://www.nikulin.in.ua/ns67t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-30. The original page over time could change.
Nikulin
Публікації

Як вирішить кадрові питання новий мер Нікулін?


   Зовсім недавно вкрай обезголовлена та розгублена міська рада обрала нового секретаря. Наскільки законною була ця дія та як виглядатиме нове керівництво міської ради, ми спитали у кандидата на посаду міського голови Кіровограда Олександра Нікуліна:
   - Останнє обрання секретаря міської ради - це, на мою думку, суворе порушення законодавства. Тому що лише міський голова повинен пропонувати особу на цю посаду, а у нас, як відомо, міського голови зараз немає. Якщо ж цього секретаря запропонували певні політичні сили чи партії, то це нелегітимно. Оскаржувати це обрання - справа нинішнього депутатського корпусу. Якщо ж громада обере мене міським головою Кіровограда, зрозуміло, що ми будемо шукати якесь компромісне рішення щодо секретаря, заступників тощо.
   Ні для кого не секрет, що в свій час ми працювали в міськвиконкомі злагодженою командою. Звісно, я із задоволенням знову взяв би в команду когось із своїх заступників. Втім, у нас в міській раді на сьогоднішній день також є люди, яких я теж би хотів бачити в своїй команді, до таких я насамперед відношу справжніх професіоналів, які переймаються справами міста, а не своїми бізнесовими чи партійними інтересами.
   Прийшовши до влади, я, перш за все, буду домовлятись про співпрацю з окремими депутатами міської ради, які насамперед є громадянами Кіровограда, а вже потім налагоджуватиму відносини з партіями. Я вважаю, що для ефективної роботи міської ради потрібно створити позафракційну групу депутатів, яка в першу чергу дбатиме про інтереси міста. Поки що, на жаль, цього немає. Але я впевнений, що мені вдасться змінити ситуацію на краще!

Під час інтерв'ю бачила справжній біль Нікуліна за наше місто Каріне Акопян


"Молодiжне перехрестя", 09.11.2006