This version of the page http://iasa.kiev.ua/front-page (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-30. The original page over time could change.
Ласкаво просимо до ММСА — MMSA
Пропустити до вмісту. Skip to navigation
Особистий інструметарій
  • Вхід
  • Приєднатися
Ви знаходитеся тут: Головна
Навігація
Вхід


Ви забули пароль?
Новий користувач?
 
Document Actions

Ласкаво просимо до ММСА

by admin Востаннє змінено: 2006-11-29 11:10

Кафедра математичних методів системного аналізу


Кафедра математичних методів системного аналізу входить до складу Навчально-наукового комплексу "Інститут прикладного системного аналізу" і функціонує в НТУУ «КПІ» з 1988 року.

На кафедрі ММСА навчається більше тисячі студентів. Підготовка бакалаврів, спеціалістів і магістрів здійснюється за двома напрямами:
• "Прикладна математика"
• "Комп’ютерні науки"

За першим напрямом сформувалися спеціальності «Системний аналіз і управління» (спеціалізація «Системний аналіз фінансового ринку») та «Соціальна інформатика» (спеціалізація «Комп’ютерні мережеві технології у соціальній інформатиці»). За напрямом «Комп’ютерні науки» - спеціальність «Інтелектуальні системи прийняття рішень» (спеціалізації «Інтелектуальні системи прийняття рішень у макроекономіці», «Інтелектуальні системи прийняття рішень у бізнесі», «Комп’ютерна фінансова інженерія»).

 Основними напрямами наукової діяльності ММСА є:
• розробка принципів і методів системного аналізу;
• проведення прикладних досліджень у сфері системного аналізу;
• аналіз і проектування складних інформаційних систем;
• прогнозування державних проблем;
• системні дослідження в сфері глобальних змін;
• здійснення широкомасштабних міжнародних зв'язків у сфері освіти і науки.

До викладання лекцій, проведення практичних занять, керівництва дипломними роботами залучаються досвідчені вчені та педагоги НТУУ «КПІ», Інституту кібернетики ім. В.М.Глушкова НАН України, Інституту проблем реєстрації інформації НАН України, Інституту математики НАН України, Інституту космічних досліджень НАН України та Національного космічного агентства.

На сьогодні на кафедрі  працюють: 1 дійсний член та 1 член-кореспондент Національної академії наук України, а також 2 дійсних члена Міжнародної академії наук Вищої школи, 22 доктора наук і 38 кандидатів наук.

В обладнаних за найсучаснішими принципами комп’ютерних лабораторіях створені всі умови для практичних занять, зокрема для проведення навчальних курсів мережевої академії CISCO з проектування, побудови та адміністрування локальних і глобальних мереж, з ряду напрямків, пов’язаних з аналітичним супроводженням банківської діяльності та ін.

Кафедра готує спеціалістів у сферах системного аналізу та інтелектуальних систем прийняття рішень, здатних проектувати, створювати й експлуатувати комп’ютерні системи для аналізу, прогнозування, управління і проектування динамічних процесів в макроекономічних, технічних, технологічних, екологічних і фінансових об’єктах.

Сфера діяльності випускників ММСА – управління, аналіз і програмування діяльності банків, фондових, валютних і товарних бірж, аналітичні відділи міністерств, податкові інспекції, відділи валютних, товарних і фондових ринків, Міністерство фінансів України і Міністерство економіки України, аналітичні відділи спецслужб, пенсійні фонди, центри проектування баз даних, розробка автоматизованих систем.

Строки підготовки: бакалавр - 4 роки; спеціаліст - 5, 5 років; магістр - 6 років.

« Листопад 2006 »
Нд Пн Вт Ср Чт Пт Сб
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30