This version of the page http://www.rehau.ua/DB03228C64C74C6AC125712200365B6E.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-29. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Цифри та факти
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса
 
  • Інформація для преси
  • Цифри та факти
    • Профіль Будівництво
    • Профіль Автомобілебудування
    • Профіль Індустрія

Короткий портрет REHAU

Як марка класу «преміум» в прогресивних рішеннях з полімерів, REHAU є світовим лідером в галузі будівництва, автомобілебудування та індустрії. Компанія постійно розвивається завдяки інноваціям в техніці обробки поверхонь, а також розробкам нових матеріалів та системних рішень. Більше 14.000 співробітників в 170 містах світу беруть активну участь в успішному бізнесі незалежного сімейного підприємства.

Компанія REHAU була заснована в 1948 році в Баварії, спочатку успішно розвиваючись в Німеччині та довколишніх західних країнах. Сьогодні компанія REHAU представлена більш ніж в 50 країнах світу на всіх п'яти континентах.
Заснування

1948 р. - в баварському місті Рехау; заміна звичайних матеріалів полімерами; перші продукти: обводки для взуттєвої промисловості, гумові шланги та деталі для автомобільної промисловості

1956 р. - перший зарубіжний філіал в Австрії

1996 р. - управління по Південносхідній Європі розташовується в Австрії, у м. Гунтрамсдорф, поблизу Відня

2000 р. - засновник фірми Гельмут Вагнер передає управління компанією своїм синам: Йобст Вагнер стає президентом Наглядової Ради, доктор Вайт Вагнер – віце-президентом.

Розвиток
Спочатку компанія REHAU успішно розвивалася в Німеччині та довколишніх західних країнах. Перший зарубіжний філіал був відкритий в 1956 році в Австрії. Згодом відбулося розширення по всій Європі і експансія до Північної Америки, Азії і Австралії. Сьогодні компанія REHAU представлена більш ніж в 50 країнах світу.

Майбутнє
REHAU хоче залишатися незалежною компанією з середньостроковими та довгостроковими цілями, не ставлячи швидкий прибуток на перший план. Зорієнтована на стабільне зростання, група підприємств концентрує свою увагу на галузях і регіонах, що мають довготривалий потенціал.

Структура
Група компаній REHAU присутня у всьому світі, розвиваючи той або інший напрямок діяльності залежно від кон'юнктури конкретного регіону. Географічно група підприємств розділена на 3 регіони: Північна Америка, включаючи Канаду і Мексику (управління в Лісбурзі / Вірджинія), Азія/Австралія (управління в Сінгапурі) та Европа/Південна Америка/Південна Африка (управління в Рехау/Баварія). Центральне управління знаходиться в м. Мурі/Швейцарія.


Стратегічні напрямки діяльності

Будівництво
Архітектори та проектанти, інвестори та дилери, користувачі і споживачі – ось цільові групи тих, для кого REHAU створює свої видатні системні рішення для будівництва. REHAU в Європі є провідним постачальником полімерних рішень для віконних і фасадних систем, внутрішніх інженерних мереж будівель, а також систем труб для зовнішніх інженерних комунікацій.

Автомобілебудування
Як розробник інноваційних рішень, REHAU допомагає автомобільним виробникам відповідати постійно новим запитам ринку в плані дизайну, комфорту і безпеки. Чи говоримо ми про рішення з полімерів для зовнішньої обробки автомобіля: бампера або покришки; чи про вбудовані модулі водопровідних та повітряних шлангів, наприклад в системі омивання скла або в кондиціонері; чи про термопластмасові системи ущільнювачів - REHAU як преміум-марка присутня в кожному третьому автомобілі, виготовленому в Європі та, практично, у всіх автомобілях класу «люкс».

Індустрія
В галузі індустрії REHAU зарекомендувала себе як іноваційний генератор ідей та надійний постачальник серійних та системних рішень. Як у меблевому виробництві та побутовому приладобудуванні, так і для авіа- і космічній промисловості ми пропонуємо обширні програми продуктів та сервісних послуг.

АКАДЕМІЯ REHAU
REHAU підтримує своїх партнерів, як перевіреними методами стимулювання продажів, так і в питаннях маркетингу, комерційного та технічного управління підприємством, допомагає при складанні проектної документації, навчає на семінарах і надає практичну допомогу, починаючи від тренінгів з програмного забезпечення до участі у виставках.

Дослідження та інновації
REHAU проводить активну дослідницьку діяльність, орієнтовану на спеціальні запити клієнта для конкретної сфери застосування, розробляє нові рецептури і методи, доводячи їх до серійного застосування. Лабораторні дослідження у поєднанні з досвідом практичного застосування, виробничі технології і власне приладо- та машинобудування – ось основа системних розробок REHAU на користь своїх партнерів.

Іновації (деякі приклади)
- 1998 крила з полімерів для Audi A2 запущено у серійне виробництво
- 2000 перший віконний профіль Clima-Design, сертифікований для пасивного будинку
- 2001 система жалюзі для шаф RAUVOLET-metallic-line
- 2002 фасадна система REHAU-Polytec 50
- 2003 система повітряно-грунтового теплообміну AWADUKT Thermo
- 2004 найновіша техніка склеювання склопакету для будівництва великих скляних фасадів
- 2004 нагорода Division-Award за протиаварійну систему для автомобільної галузі
- 2005 система звугопоглинаючих жалюзі для шаф RAUVOLET-acoustic-line,

Співробітники:
- Німеччина: бл. 7.000
- Австрія: бл. 450
- Південна Європа: бл. 450
- Європа: бл. 12.000
- Україна: бл. 100
- по всьому світі: більше 14.000

Розташування:
Німеччина: 15 офісів з продажу, 11 заводів, 2 управління
Австрія: 3 офіси з продажу, 1 завод, 1 управління
Південна Європа: 12 офісів з продажу, 1 завод
Європа: 87 офісів з продажу, 26 заводів, 11 управлінь
Україна: 6 офісів з продажу, 2 склади
по всьому світі: 129 офісів з продажу, 41 заводів, 16 управлінь

Роздрукувати сторінку
www.rehau.ua:  Підприємство > Преса > Цифри та факти
© ТОВ "Рехау", 2006
© ТОВ "Рехау", 2006