This version of the page http://www.rehau.ua/75F8D2FF436C3B62C125712B0032E447.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-29. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Академія REHAU
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Бізнес-напрямок Індустрія Меблевий дизайн Техніка шлангів Академія REHAU
 

Академія REHAU

Семінари Академії REHAU допоможуть Вам постійно бути в курсі нових тенденцій у галузі, сучасних методів виробництва та дизайнерських рішень. Крім того, Ви зможете дізнатись багато нового про організацію бізнесу, використання нових методів менеджменту, організацію та планування виробництва та багато іншого.

На семінарі за темою "Обробка мінерально-акрилових плит RAUSOLID" Ви отримаєте практичні навички обробки матеріалу згідно технологічних рекомендацій REHAU, дізнаєтесь про правила вибору інструментів пристосування для термообробки мінерально-акрилових плит та познайомитесь з вимогами до виробничих приміщень. Ви познайомитесь з первагами мінерально-акрилових плит RAUSOLID від компанії REHAU в порівнянні з іншими матеріалами при використанні його у виробництві кухонних меблів.


© ТОВ "Рехау", 2006