This version of the page http://www.dossier.kiev.ua/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-28. The original page over time could change.
Зелене досье : Про нас
Укр. Рус. Eng.
 Новини
 Фестиваль
 Прес-клуб
 Проекти
 Фотогалерея
 Посилання
 Екокалендар
 Пошук
Про нас Послуги Контакти Форум
Про нас
 

“Зелене досьє” – інформаційно-видавничий центр, заснований у травні 1994 року.
Основна діяльність: об’єктивне інформування з екологічних та соціальних питань через ЗМІ; надання освіти в галузі екожурналістики; підготовка публікацій для власних видань і численних мас-медіа; консультації та інші інформаційні послуги для журналістів, що готують матеріали на теми навколишнього середовища; створення паблісіті для екологічних неурядових організацій та їхньої діяльності.

„Зелене досьє” об’єднує близько 30 волонтерів, в основному – молодь, яку цікавлять питання збереження довкілля. Вони мають спільні вподобання та погляди на життя, незважаючи на різні  спеціальності й освіту. Серед волонтерів „Зеленого досьє” – професійні журналісти, фотографи, оператори, режисери, а також біологи та географи.
Розподіл завдань виконується залежно від наявної ситуації, потреб, кваліфікації та бажань волонтерів. Рішення приймаються колегіально. За необхідності до участі у проектах центру долучаються експерти та спеціалісти з інших організацій і установ.

З вересня 2006 року "Зелене досьє" - Міжнародна благодійна організація "Інформаційний центр "Зелене досьє".


Контакти:
01025, Україна, Київ-25, а/с 201
Тел./Факс: (+380 44) 287 6277
E-mail: ecoweek@bg.net.ua
http://www.dossier.kiev.ua

Контактні особи:
Тамара Малькова, директор
Катерина Малькова, менеджер
Мирослава Ганюшкіна
Ольга Михайлюк



ПОШУК ПО САЙТУ