This version of the page http://epl.org.ua/misznarodna_d.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-11-02. The original page over time could change.
EPL — ЕПЛ

 
 

 

www.epl.org.ua >> міжнародна діяльність

Про напрямок

ЕПЛ проводить широку міжнародну діяльність. У зв’язку з цим у 1999 році фонд було перереєстровано для отримання міжнародного статусу, що дає ширші можливості для роботи у цьому напрямку.

СьогодніЕПЛ широко відома в регіоні організація, яка отримала визнання з боку провідних екологічних організацій світу і регіону – ЮНЕП, МСОП, ЄЕК ООН, Регіонального екологічного центру для Центральної і Східної Європи та інших. У першу чергу, це виявляється у спільних проектах та участіЕПЛ у регіональних еколого-правових процесах. У 2003 році ЕПЛ був визнаний центром досконалості екологічного права Міжнародного союзу охорони природи (МСОП).

Фонд бере участь та організовує міжнародні конференції та зустрічі з питань застосування екологічного права, захисту екологічних прав людини, розвитку демократичного суспільства. Володіючи значним досвідом правозахисної та еколого-правової роботи, ЕПЛ проводить тренінги для юристів та екологів з інших країн.

Важливою складовою міжнародної діяльності є участь у переговорах щодо розробки нових міжнародно-правових документів в регіоні та світі. Зокрема,ЕПЛ бере постійну участь в пан’європейському процесі “Довкілля для Європи”.

Екоправо-Львів активно співпрацює з іншими еколого-правовими організаціями регіону та світу. На даний час фонд є штаб-квартирою Асоціації Гута (Асоціація екологічного права країн Центральної та Східної Європи і ННД).ЕПЛ є офісом в Україні Всесвітнього альянсу екологічного права (E-LAW), а 11 працівників організації є членами цієї всесвітньої мережі юристів-екологів громадського інтересу.

З метою передачі практичного досвіду та навчання, у фонді функціонує інтернатура (для практикуючих юристів) та клініка з міжнародних питань (для студентів).

Екологія-Право-Людина © 2003-2006
Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове.