This version of the page http://www.pauci.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-30. The original page over time could change.
Польсько-українська фундація співпраці - ПАУСІ / Головна
мова сайту:
УКР   ENG   POL  
 пошук по сайту
головна сторінка контакти мапа сайту
Про ПАУСІ
Новини
ПАУСІ в дії
Ґрантові програми
Програми ПАУСІ
Календар заходів
Ресурсний центр
Історії успіху
Пошук партнерів
Питання та відповіді
Фотогалерея
Пiдписка на розсилку новин:
Опитування
Які напрямки, на Вашу думку, є пріоритетними у польсько-українській співпраці?
Результати опитування
Архів опитунвань
Жовква-Замосць-Згожелець-Герліц. Прикордонний діалог – польсько-українсько-німецький обмін досвідом

На семінарі у Жовкві (26-27 вересня) було представлено нову спільну програму Фундації ПАУСІ та Фундації польсько-німецької співпраці, яка направлена на активізацію молоді та  вирішення соціальних проблем прикордонних територій в Польщі та Україні,  спираючись на досвід польсько-німецької прикордонної співпраці.

12.10.2006
Детальніше
Молодь змінює суспільство: ІІ Київський діалог

5-7 жовтня 2006 року відбулась 3-денна українсько-німецька конференція «Молодь змінює суспільство: другий Київський діалог». У конференції взяло участь понад 200 представників молодіжних організацій, законодавчої і виконавчої гілок влади, а також педагогів, аналітиків, журналістів з України, ФРН, Польщі, Чехії, Росії.
 
Захід, присвячений поглибленню активного діалогу між громадянськими суспільствами України і ФРН, проведено під егідою віце-президента Бундестагу Катрін Ґьорінґ-Екардт та екс-міністра оборони ФРН Фольке Рюе.

11.10.2006
Детальніше
Всі події
Стажування у Польщі для студентів з України, Білорусі та Російської Федерації
24.10.2006

Польсько-Американський Фонд Свободи та Фонд «Освіта для демократії» запрошують активних студентів з Білорусі, України та Калінінградської області Російської Федерації на двотижневі стажування в університетських центрах Польщі!

Докланіше

Стажування для державних службовців в органах державної влади Польщі
13.10.2006

В рамках проекту  „Запровадження європейських стандартів державного управління в Україні” Фундація ПАУСІ організовує стажування в органах державної влади Польщі для державних службовців, які працюють у Донецькій, Сумській, Миколаївській, Івано-Франківській обласних державних адміністраціях та Управлінні справами Ради міністрів АР Крим / інших республіканських органах виконавчої влади АР Крим.

Докланіше

ПАУСІ оголошує переможців конкурсу "РАЗОМ"
29.09.2006

Фундація ПАУСІ відібрала 14 шкіл на участь у шкільних обмінах в рамках ініціфативи "РАЗОМ" на перший тип обміну. Список шкіл-переможців у прикріпленому файлі.

Докланіше
Всi новини

Що таке ПАУСІ?



Польсько-українська фундація співпраці ПАУСІ була заснована у квітні 2005 року. Вона є правонаступником Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю — ПАУСІ, унікальної тристоронньої програми. З 1999 року ПАУСІ спрямовувала свою діяльність на передачу Україні успішного досвіду Польщі в переході до ринкової економіки та побудови демократичного громадянського суспільства.

Метою нової Фундації ПАУСІ є сприяння подальшій інтеграції України в європейські та євроатлантичні структури через запровадження європейського та, зокрема, польського досвіду в Україні, а також інтенсивний транскордонний обмін знаннями та досвідом у ключових сферах, що впливають на розвиток людського капіталу та формування громадського суспільства.

Ключові напрямки діяльності ПАУСІ:
· Реалізація програм на підтримку євроатлантичного курсу України
· Реформування місцевого самоврядування
· Запровадження міжнародних та, зокрема, європейських стандартів бізнесу
· Запровадження міжнародних етичних стандартів у громадському житті
· Активізація участі молоді у громадському житті країни


ПАУСІ фінансується Агентством США з міжнародного розвитку – USAID, фундацією “National Endowment for Democracy”, Фондом Глобальних Можливостей (Великобританія) та Фондом Чарльза Стюарта Мотта.



Новий конкурс:
Календар заходів:
Конференція „Україна та її членство в НАТО”
2006-10-17 - 2006-10-18

Сьома щорічна конференція із серії "Україна: пошук шляхів до становлення зрілої державності". До круглого столу запрошені представники уряду та НДО України, США та сусідніх держав України для обговорення питання готовності України членства в НАТО.

Київський діалог
2006-09-05 - 2006-09-07

Конференція „Молодь змінює суспільство” є другою із серії заходів ініціативи „Київського діалогу”. На конференції обговорюватимуться питання можливостей для молодої еліти в політиці, якість та доступність вищої освіти та роль культури та суб-культур у вих

Зустріч Клубу ПАУСІ
2006-06-19 - 2006-06-19

У зустрічі на тему „Місце України в системі європейської енергетичної безпеки” з українського боку візьме участь пан Євген Жеребецький, експерт Ради національної безпеки і оборони України, з польського — представник польської нафтової компанії „PKN Orlen”


Всі події
Пошук партнера:
Луганський центр післядипломної освіти

шукаємо партнерів у сприянні інформованості населення з питань європейської та інтеграції

Запорізький обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації

підвищення обізнаності громади Запорізької області щодо конкретних і практичних аспектів європейської та євроатлантичної інтеграції


Всi партнери