This version of the page http://xriak-te-ua.livejournal.com/2002.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-29. The original page over time could change.
Суб'єктивність - найкраща об'єктивність - Файний день
 
Забули ваш пароль?

Advertisement

Customize | Feedback
Суб'єктивність - найкраща об'єктивність - Файний день
жовтня 23-є, 2006
11:41 am

[Посилання]

Файний день
Вчора був кльовий насичений деньок… Приємне спілкування з людьми за посередництвом виставки українського ґрафіті "Колаж", яка відкрилася в музеї, концерту в "Шинку" афіґезної групи "Абздольц", вірних апостолів Д…а і Б…уса (пропущено букви ЖАХ:), традиційно – гарних дівчат тощо.
"Колаж" був суперовий. Зібрані докупи на доволі обмежену площу виставкового залу всі розкидані роботи наших майстрів балончика, пензля і т.ін. справляють дужжже вже багате, навіть щедре враження. Це ще треба усвідомлювати, головне кортить зайти на виставку ще раз. Плюс дармове пиво з сухариками, музичний супровід ZSUF, який пасував і дуже допомагав адекватному перегляду, а також можливість спостерігати людей, яких було несподівано багато, скромний путівник в особі Каса, фотографування тощо. При спілкуванні з Даянчиком і Др. Вольтом зародився термін "урбанашляхта".
Все довершив відв’язний (за такими вже скучив), забойний виступ "Абздольца". Яскраво-рудий фронтмен, смішний барабанщик, басист, який неперевершено передавав звуки космічного Чебурашки, надувні люди, танцюючі дівчата, пиво… Пісні дуже несподівані, запам’яталися-нагадалися "Покемони", "Команда "Шахтьор", "Файне місто Крижопіль" (це як анти-пісня до "Файного міста Тернополя"), "Сіськи-піськи" і заспіваний на біс "Міньєт":) Настільки неординарного, ориґінального панку не чув з часів "Щастя". Дякую "Абздольцу"!
Потім була Корова-Пантоміма (хто був, той знає;). Тойво!


 
 

Настрій: оптимістично-стомлений
Зараз грає: Абздольц - Чебурашка

(Прокоментувати)

Comments
 
From:timka_org
Date:жовтня 23-є, 2006 01:06 pm (UTC)
(Link)
бля!
провтикав....

:( і ніхто не нагадав
(Reply to this) (Thread)
From:xriak_te_ua
Date:жовтня 25-е, 2006 08:46 am (UTC)

А ти скажи....

(Link)
...ти скажи куди тобі нагадувати (чуть не сказав "нагадити":)), то я тобі туди й нагадаю. Постараюсь
(Reply to this) (Parent)
From:zavgosp
Date:жовтня 23-є, 2006 07:04 pm (UTC)
(Link)
записуйся в ком*юніті zsuf_fan
(Reply to this)
Розроблено LiveJournal.com

Advertisement

Customize | Feedback