This version of the page http://ukrmed.org.ua/about.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-25. The original page over time could change.
Про Каталог УКРМЕД
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайтоголошенняпошук:  

    Каталог медичних сайтів України - УКРМЕД, - це приватний некомерційний проект, який було створено на початку 1999 року з метою зібрати, впорядкувати та допомогти у пошуку медичних сайтів та сторінок дотичних до медицини в українському Інтернеті. З часом, внаслідок бурхливого наповнення Інтернету в Україні, наявні на той час структура та можливості Каталогу перестали задовольняти все зростаючі потреби. Тому на початку 2001 року було реструктуризовано Каталог УКРМЕД і розроблено на його основі повноцінну базу даних-реєстр медичних ресурсів УкрНету.

Сьогодні в Каталозі УКРМЕД зібрані всі відомі авторам сторінки медичної тематики, які стосуються України. Сайти, які не мають прямого безпосереднього стосунку до медицини та України в Каталозі не реєструються.

У новій версії УКРМЕД передбачено значно ширшу тематичну структуризацію з двома рівнями підкатегорій та можливістю подальшого масштабування, а також перегляд сайтів відповідно до медичної спеціалізації та регіонального розміщення в Україні. Каталог має українську та англійську версії (описи деяких сайтів, які не мають англійських версій подано російською).


Для кожного сайту, зареєстрованого в Каталозі дано короткий опис, рейтинг та мови, якими подано інформацію на сайті.
У кожному підрозділі сайти подаються в порядку зменшення рейтингу. Користувачі за бажанням можуть посортувати сайти по даті поновлення інформації про сайт в Каталозі, по назві сайту в алфавітному порядку та по рейтингу за зростанням чи спаданням.
Створено розділ Оголошення де кожен користувач може опублікувати повідомлення некомерційного характеру, що стосуються новин медичних сайтів, медичних подій та медичного життя України. Це особливо зручно для тих медичних організацій та фірм, які не мають власних сайтів.
Для тих, хто бажає слідкувати за розвитком медичного УкрНету, створено поштову розсилку Нові надходження Каталогу УКРМЕД де буде публікуватись інформація про нові надходження до Каталогу та про значніші поновлення та доповнення інформації на вже зареєстрованих сайтах. Останні надходження до каталогу можна переглянути і на нашому сайті в розділі Новинки.
Покращено систему пошуку інформації в Каталозі. Детальніше про специфіку пошуку тут.

Структура інформації про сайт
Для того щоб запропонувати якийсь новий сайт до цього Каталогу чи поновити інформацію про зареєстрований, просимо скористатись відповідною формою. Інші пропозиції, зауваження та коментарі просимо надсилати за адресою .
f.a.q. розсилка реклама банери контакт пошук:  

розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

© 1999-2006 Всі права застережені
Автор та адміністратор проекту Marco
Програмування та дизайн WebКузня
Розміщення УарНет