This version of the page http://www.jsceximed.kiev.ua/company.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-24. The original page over time could change.
ЕКСІМЕД :: Про компанію ::
 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
Компанія ЕКСІМЕД
Please activate Java...
       Відкрите Акціонерне товариство "Ексімед" - одна з провідних компаній на фармацевтичному ринку України. Фірма була заснована 30-го травня 1995 року в Києві, отже наступного року визначатиме десятиріччя.
За період свого існування фірма досягла значного зростання не тільки чисельно, а також значно виросли показники товарообігу, якісного виробництва, розрослася дилерська мережа по всій країні.
       В останній час стабільно зростає попит на продукцію, яку ми виготовляємо та імпортуємо.
Основними факторами конкурентноздатності ВАТ "Ексімед" є:
 
       - висока якість продукції
       - співробітництво на договірних умовах
       - широкий асортимент
       - зважена цінова політика
       - термінова доставка продукції споживачу
       - зручна фасовка

Основні види діяльності

       Разом із зростанням компанії, збільшенням товарообігу та розширенням ринку збуту з"явилася необхідність і можливості для освоєння і розвитку нових напрямків в бізнесі.
       На цей час визначено чотири основних напрямку:
- насичення українського ринку фармацевтичними субстанціями, що використовуються при виготовленні готових лікарських форм рецептурними відділами аптек та фармацевтичними фабриками.
- виготовлення та реалізація бинтів та марлевих відрізів
- виготовлення та реалізація автомобільних аптечок
- оптово-роздрібна торгівля медичними препаратами

       В 1996 році була створена роздрібна мережа - відкрита перша аптека ВАТ "Ексімед" в місті Радомишлі Житомирської області. На цей день відкрито чотири аптеки в Києві і планується збільшення іх числа.
       В 1998 році "Ексімед" одним із перших зареєстрував автомобільну аптечку нового взірця власного виробництва.
       В 1999 році компанія вийшла на ринок СНД зі своїми пропозиціями і зараз експортує свою продукцію до Росії, Вірменії, Молдови та Азербайджану.
       В 2002 році з"являєтся власне виробництво різноманітних бинтів, марлевих відрізів, медичних масок.

Кадри компанії

       На цей день в компанії працює близько 70-и співробітників Це кваліфіковані спеціалісти з досвідом діяльності в даній сфері. Деякі керівники мають не лише вищу освіту, але ї ступінь доктора або кандидата хімічних наук. Працівники аптек є досвідченими провізорами або фармацевтами. Менеджери усіх відділів мають фармацевтичну та економічну освіти. Наявність висококваліфікованих співробітників дозволяє підтримувати діяльність компанії на достатньо високому рівні, швидко і чітко вирішувати усі виробничі питання.

Покупці і постачальники

       Серед постійних клієнтів фармацевтичні підприємства м. Києва та України, обласні, районі, місцеві аптечні бази, лікарні, госпіталі, пологові будинки, аптеки та інші лікувально-медичні заклади. Немає жодної області, до якої не поставлялася б продукція нашої фірми.
       Іногородні покупці можуть придбати товар у дилерів ВАТ "Ексімед" по місту знаходження, або ми відправляємо товар безпосередньо поштою за рахунок продавця.
       Вся продукція супроводжується відповідними сертифікатами якості згідно з чинним розпорядженнями та наказами МОЗ України.
       Автомобільні компанії, автомобільні господарства, військові частини, автопарки, фірми, що мають на балансі автотранспорт - основні споживачі автомобільних аптечок.
Постачальники нашої компанії знаходяться як в Україні, так і за її межами. В Україні - це національні виробники фармсубстанцій. Ту сировину, що не виробляється в нашій країні, ми імпортуємо з інших держав. В основному це Чехія, Німеччина, Росія та ін.

 
 
ВАТ "Ексімед"
02160, м. Київ, Харківське шосе, 50
тел./факс: (044) 559 - 1788, 559 - 1622, 573 - 4765
© 2004, Дизайн та програмування "AV. Com