This version of the page http://iatp.org.ua/dlearning_ukr.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-24. The original page over time could change.
IATP в Україні.
Цей сайт більше не оновлюється. Будь ласка, відвідайте нову версію: http://ua.iatp.net/



програма навчання веб-сайти alumni форум відгуки посилання CEN центри
English


Дистанційне навчання в IATP

Програма розширення доступу та навчань в Інтернет в Україні (ІАТРInternet Access and Training Program in Ukraine) що фінансується Держдепартаментом США та адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREXInternational Research & Exchanges Board) є найбільшою та найвпливовішою організацією непрофесійної IТ освіти та IT консалтингу в Україні. Одним з напрямків нашої діяльності є сприяння розвитку україномовного навчального веб-контенту. У межах цього напрямку ми пропонуємо ряд послуг щодо розвитку дистанційного та електронного навчання: від тематичних семінарів та надання консультацій, до розробки LMS, LCMS систем та гостінґу дистанційних-навчальних курсів. Усі послуги є безкоштовними, надаються як фізичним так і юридичним особам, в усіх регіонах України.

Дистанційне навчання для слухачів

Ми пропонуємо навчальні курси з багатьох дисциплін. Зареєструвавшись у нашій системі ви будете мати можливість вивчати електронні курси (перелік курсів що доступні для вивченнякурси до якіх ви маєте вільний доступ) під пильним наглядом викладача, опановувати новими технологіями, отримувати досвід, спілкуватися з фахівцями та слухачами курсів. Ми постійно працюємо над покращенням якості та кількості наших навчальних матеріалів. Якщо в вас виникли питання звертайтеся до тех.підтримки, або до відповідного розділу нашого сайта.

Дистанційне навчання для викладачів

Для фахівців, що прагнуть створювати електронні, та дистанційно-навчальні курсі ми пропонуємо: семінариПрограма семінару Дистанційне навчання в IATP. Система менеджементу дистанційних курсів e-Training та консультації, гостінґ навчальних курсів а також ряд розробок щодо технологій дистанційного навчання. Для того, щоб створити курс на нашій платформі дистанційного навчання LCMS e-Training - зареєструйтесь, після чого надішліть листа (tech-support@iatp.org.ua) з описом того, який курс ви бажаєте створити, та опис цього курсу. Детальніше...

Новини

  • 25.06.2004 Семінар з ДН у Дніпропетровську В дніпропетровському центрі ІАТР пройшов семінар „ Дистанційне навчання в IATP. На семінарі обговорювалися актуальні питання щодо технологій та методології в дистанційному навчанні. У семінарі прийняли участь представники «Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти», «Державного інституту післядипломної освіти керівників та фахівців металургійного комплексу України /ДІПОмет/». Обговорювался також досвід використання LCMS систем у навчанні. Александр Ковров, JFDP 2002, розповів про свій досвід з використання ДН на кафедрі екології Дніпропетровського Національного гірничого університету (курс Основи екології та охорона навколишнього природного середовища).
  • 22.06.2004 Семінар з ДН у Житомирі В центрі ІАТР пройшов семінар „ Дистанційне навчання в IATP. Система створення, розміщення та адміністрування дистанційних навчальних курсів e-Training”. Його провів Менеджер ІАТР з розвитку веб – ресурсів Ілля Швець для адміністраторів чотирьох вищих навчальних закладів, Обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Міського ліцею міста Житомира. Слухачі отримали інформацію про можливості використання системи ст ворення, розміщення та адміністрування дистанційних навчальних курсів e-Training, набули базових навичок роботи з нею.




За додатковою інформацією про IATP та діяльність центрів просимо звертатись:

- регіональний менеджер програми IATP для Євразії - Колін Гуард, guard@iatp.org.ua, тел. (044) 537 0604
- заступник регіонального менеджера для Західної Євразії (Україна, Білорусь, Молдова) - Марія Маковська, тел. (044) 537 0604, maria@iatp.org.ua
- координатор IATP для України - Богдан Микицей, тел. (044) 599 1412, mvbogdan@iatp.org.ua
- помічник координатора IATP для України - Олена Чуприна, тел. (044) 537 0604, chupryna@iatp.org.ua
- координатор ІАТР по тренінговій роботі - Дмітрій Рябіченко, тел. (044) 599 1412, dr@iatp.org.ua
- системний адміністратор - Сергій Негодюк, тел. (044) 537 0604, petr@iatp.org.ua



 

 

webmaster:
iatp-webadm@iatp.org.ua