This version of the page http://gorod.dp.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-24. The original page over time could change.
Новости города и региона - Gorod.dp.ua
    Gorod.dp.ua » Новости города и региона
Вт, 24 октября 2006  05:03
Городской интернет-сайт
НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА  


НКРЭ снизила тарифы на газ для населения

Национальная комиссия регулирования электроэнергетики (НКРЭ) снизила тарифы для населения на газ, используемый исключительно для приготовления пищи и подогрева воды, на 22,3-22,6% - до 31,5-34,5 копейки за кубометр с 1 ноября.»»


 •  Тарифи на водопостачання «Дніпрооблводоканалу» планується підвищити майже вдвічі
 •  Обнаружена утечка химвещества. Есть пострадавшие
 •  Интернет-магазин онлайновой фотопечати PrintMag.com.ua открывает свои двери!
 •  Кошти від дорожнього податку області не використовують на ремонт доріг
 •  У «Дніпрообленерго» почали надходити розрахунки від боржників
 •  UEFA доволен Украиной и Польшей
 •  С 1 по 3 ноября будет проходить 4-я Всеукраинская специализированная выставка полиграфии, рекламы и упаковки «ПринтПакРеклама»
 •  Інформація щодо опалення станом на 18.10.06.


   Городские новости

Сімнадцять тисяч побутових споживачів електроенергії міста не мають лічильників
Сімнадцять тисяч побутових споживачів електроенергії у Дніпропетровську не мають лічильників та розраховуються за електроенергію за «середнім» тарифом, що на практиці показує — фактичне споживання електроенергії перевищує оплачені кіловат-години. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго».
| Подробно


Ескізний проект реконструкції дніпропетровського готелю «Парус» не передбачає зносу промислових підприємств у районі набережної
Розроблений наразі ескіз реконструкції дніпропетровського готелю «Парус» не передбачає ліквідацію промислової зони в районі Набережної ім. Леніна. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив...
| Подробно


Епідеміологи зареєстрували інтенсивне зростання захворювання мешканців на гострі респіраторні вірусні інфекції
Останні два тижні у Дніпропетровську спостерігається зростання захворювання населення на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила...
| Подробно


Тарифи на водопостачання «Дніпрооблводоканалу» планується підвищити майже вдвічі
На майбутній сесії Дніпропетровської обласної ради тарифи на водопостачання ОКП «Дніпрооблводоканал» планується підвищити з 31,2 до 54,9 коп. за м. куб. Про це інформагентству «Придніпров’я»...
| Подробно


Техніка до зими готова
Узимку на роботах з очистки вулиць та доріг міста буде задіяне 8 міських підприємств. Чотири з них обслуговуватимуть правий берег Дніпропетровська, три – лівобережжя.
| Подробно


   Новости региона

У Нікополі обговорять доцільність можливого демонтажу пам’ятників Леніну
27 жовтня у Нікополі відбудуться громадські слухання з питань можливого демонтажу пам’ятників Володимиру Леніну. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Нікопольського міського...
| Подробно


Продовжується збір підписів для проведення референдуму з недовіри Дніпродзержинській міській раді
Збір підписів для проведення референдуму з недовіри і позачергових виборів депутатів Дніпродзержинської міської ради йде у межах запланованих показників. Про це інформагентству «Придніпров’я» заявив один з організаторів збору підписів, голова громадської організації «Патріот — захисник Батьківщини» Сергій Ющенко.
| Подробно


Уряд виділив майже 200 мільйонів гривень на розвиток Кривого Рога
Уряд України виділив понад 199 мільйонів гривень на розвиток Кривого Рога і встановив порядок використання субвенції з Державного бюджету на заходи, пов’язані з вирішенням екологічних та соціально-економічних проблем міста та прилеглих до нього населених пунктів. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Кабінету Міністрів України.
| Подробно


Цього року на Дніпропетровщині виконали втричі більше дорожніх робіт
У січні-вересні нинішнього року обсяги дорожніх робіт, здійснених на Дніпропетровщині за рахунок Державного та обласного бюджетів, у 3,2 рази перевищили показник минулого року. Такі дані оприлюднила прес-служба Дніпропетровської обласної ради.
| Подробно


У Дніпродзержинську надали резолюцію зняти пломби з міського магістрального газопроводу
19 жовтня під головуванням міського голови Дніпродзержинська Олега Захорольського пройшло засідання Дніпродзержинської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка надала резолюцію вчора, 19 жовтня, зняти пломби на дільниці міського магістрального газопроводу для подачі теплоносія у житловий та соціально-побутовий комплекс міста. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська.
| Подробно


Повідомлення про масштабну аварію у Нікополі є дезінформацією
Повідомлення про аварію у теплосистемі Нікополя є дезінформацією, спрямованою на розкрадання коштів, що мають бути виділені на її ліквідацію. Про це говориться у заяві фракції «Народний Союз Наша Україна» у Нікопольській міській раді.
| Подробно


   Экономика и бизнес

Аграрно-строительная несовместимость
Аграрии Днепропетровского района, прилегающего к областному центру, спорят за землю с застройщиками и местными властями. Как считают фермеры, руководство мелких населенных пунктов раздает участки, не считаясь с их интересами.
| Подробно


Нашелся третий. Днепропетровск претендует на специалистов, которых ранее делили между собой Киев и Донецк
Резкое увеличение объема инвестиций, хлынувших в Днепропетровск в этом году, позволило местным работодателям значительно поднять зарплату специалистам, что автоматически решило проблему их оттока в Киев. Более того, в регион начинает съезжаться трудовая элита со всей Украины, что грозит существенным ужесточением конкуренции за персонал на национальном рынке труда, где до недавнего времени по-крупному играли только Киев и Донецк.
| Подробно


На Дніпропетровщині — 38 тисяч офіційних безробітних
За 9 місяців нинішнього року на Дніпропетровщині чисельність осіб, які мають статус безробітного, зменшилася на 23,3% і на 1 жовтня 2006 року становила 38 тис. осіб, а рівень зареєстрованого безробіття — 1,81 %. Про це інформагентство «Придніпров’я» дізналося в прес-службі Дніпропетровської обласної ради.
| Подробно


З космодрому «Байконур» готуються запустити ракети «Зеніт-2М» і «Зеніт-3М»
На космодромі «Байконур» тривають інтенсивні роботи у рамках проекту «Наземний старт», що передбачає проведення запусків модернізованих ракет дніпропетровського виробництва «Зеніт-2М» і «Зеніт-3М» із комерційним навантаженням. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Національному космічному агентстві України (НКАУ).
| Подробно


Обласний бюджет може бути єдиним в Україні, з якого вилучатимуться кошти до Держбюджету
Згідно з проектом Державного бюджету України на 2007-ий рік, обласний бюджет Дніпропетровської області буде єдиним в Україні обласним бюджетом, з якого вилучатимуться кошти до Державного бюджету — загалом 43,3 млн грн. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної ради.
| Подробно


НКРЭ снизила тарифы на газ для населения
Национальная комиссия регулирования электроэнергетики (НКРЭ) снизила тарифы для населения на газ, используемый исключительно для приготовления пищи и подогрева воды, на 22,3-22,6% - до 31,5-34,5 копейки за кубометр с 1 ноября.
| Подробно


Звонки со стационарного телефона на мобильный с 1 ноября подешевеют
С 15 июля текущего года в Украине начали действовать новые Предельные тарифы на общедоступные телекоммуникационные услуги. Введение тарификации проводится в два этапа, первый из которых заканчивается 31 октября 2006 года. С 1 ноября 2006 года, согласно второму этапу ввода тарификации, на 20% подешевеют звонки со стационарного на мобильный телефон. Теперь минута разговора будет стоить 80 копеек без НДС (с учетом НДС - 96 копеек).
| Подробно


Хлібороби отримали позики від Аграрного фонду під 8,7% річних
Хлібороби Дніпропетровської області отримали від Аграрного фонду 8,585 млн гривень бюджетної позики під заставу продовольчої пшениці 3-4 класів врожаю 2006 року під 8,7% річних. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив директор Дніпропетровського регіонального відділення Аграрного фонду Віталій Пащенко.
| Подробно


Ветерани органів внутрішніх справ області виступають проти нововведень у їх пенсійному забезпеченні
Ветерани органів внутрішніх справ Дніпропетровщини виступають проти нововведень у пенсійному забезпеченні, адже вважать, що це призведе до скорочень розміру їхніх пенсій на 35%-50%. Про це говориться у заяві ветеранів органів внутрішніх справ, текст якої інформагентству «Придніпров’я» надали в Центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.
| Подробно


У «Дніпрообленерго» почали надходити розрахунки від боржників
Розрахунки за спожиту електроенергію від тепло- та водопостачальних підприємств-боржників Дніпропетровської області почали надходити до ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі «Дніпрообленерго».
| Подробно


   Происшествия и криминал

Обнаружена утечка химвещества. Есть пострадавшие
40 килограмм химически опасного вещества мононитротолуол вытекло из пяти контейнеров, установленных на железнодорожных платформах станции Нижнеднепровск-Узел в Днепропетровске, сообщает Министерство...
| Подробно


Генеральна прокуратура України закрила справу проти колишнього керівництва «ДОЕЗ»
Генеральна прокуратура України закрила кримінальну справу, порушену податковою міліцією за фактом ухиляння від сплати податку посадових осіб ЗАТ з ІІ «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» (ДОЕЗ). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив адвокат колишнього генерального директора ДОЕЗ Олександра Журида Віктор Компанієць.
| Подробно


   События

Днями пройде День зайнятості молоді
День зайнятості «Робота. Наука. Кар’єра.» для школярів та молоді відбудеться у Дніпропетровському культурно-діловому центрі «Шинник» 26 жовтня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила директор Дніпропетровської міської асоціації промисловців та підприємців Тетяна Глєбова.
| Подробно


Интернет-магазин онлайновой фотопечати PrintMag.com.ua открывает свои двери!
Теперь Вы можете, не покидая своего дома и не уходя с рабочего места заказать печать фотографий размера от 9х13 до 30х45!
| Подробно


   Спорт

"Черноморец" - "Днепр" 0:1. Третья победа "Днепра" в Одессе
Так уж выходит, что в четвертом туре подряд игры с участием «Днепра» имеют статус, так называемых центральных в туре. Отсюда, путем несложных логических заключений можно сделать вывод, что нынешняя часть сезона для подопечных Олега Протасова очень напряженна и ответственна. Судите сами: в трех предыдущих играх «Днепр» сыграл с «Шахтером», «Карпатами» и «Динамо». И вот теперь отправился в как всегда «гостеприимную» Одессу.
| Подробно


Дніпродзержинський екіпаж увійшов до першої десятки на Чемпіонаті світу з авторалі
Дніпродзержинський екіпаж команди МСК (мобіл-саунд клаб) Валерія Розумовського та Ігоря Султанова увійшов до першої десятки, фінішувавши восьмим, на 13-му етапі Чемпіонату світу з авторалі, що проходив у Туреччині. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила менеджер команди „МСК” Марина Радченко.
| Подробно


   Культура и общество

У листопаді міські бібліотеки отримають комплекти книг з історії мистецтва
3-го листопада у Дніпропетровську відбудеться вручення комплектів книг місцевим бібліотекам у рамках благодійної акції, ініційованої Міжнародним фондом „Україна 3000” спільно з Національним художнім музеєм України (НХМУ) та Українським центром розвитку музейної справи до Дня бібліотечного працівника України. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Міжнародному фонді „Україна 3000”.
| Подробно


   Транспорт

Наступного року на будівництво Дніпропетровського, Донецького, Київського та Харківського метрополітенів планують витратити 200 млн грн
У проекті Державного бюджету України 2007 року передбачено 200 млн грн на підтримку державою розвитку метрополітенів, зокрема ці кошти планується спрямувати на фінансове забезпечення будівництва...
| Подробно


Кошти від дорожнього податку області не використовують на ремонт доріг
Кошти, отримані від дорожнього податку, в містах і районах Дніпропетровської області не використовуються на ремонт вулично-дорожньої мережі. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.
| Подробно


Архив новостей


Экспорт городских новостей, формат RSS:   RSS
Экспорт городских новостей ява-скриптом


CHRISTINA AGUILERA, Back to Basics

Присутствие сильной личности, решительного характера и уже не требующего доказательств таланта - одно из главных впечатлений, которые оставляет ее второй альбом.

GRIZZLY BEAR, Yellow House

За Grizzly Bear скрываются четыре молодых дарования, вид которых интеллигентен и не вызывает лишних подозрений: меньше всего они похожи на людей, которые хотят что-то доказать; говоря по правде, они вообще не производят впечатления людей, которые чего-то хотят.

Ягоды имени Рабле

Если речь идет о ягодах, размер имеет значение. Одно дело земляника, которую не разглядишь на ладони ребенка, и совсем другое – ягода не меньше футбольного мяча.

ГОРОДСКИЕ ФОРУМЫ:





 

НАШИ ПРОЕКТЫ:


 •  Почта I.UA
 •  Автомобили
 •  Отдых и Путешествия
 •  Знакомства




 •  Музыка в mp3
 •  Радио
 •  Фильмы



 •  Фотоальбомы
 •  Открытки
 •  Чат



 •  Трудоустройство
 •  Баннерная сеть
 •  Хостинг
 •  Киев: городской сайт
 
Главная | Афиша | Новости | Куда пойти | Гостям города | О городе | Фото | Справочник | Бизнес | Объявления | Форумы
Обратная связь : Экспорт с сайта : Нашли ошибку? : Добавить свою информацию
 
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца. О проекте :: Реклама на сайте