This version of the page http://www.umka.com.ua/&refpar1=ivasjuksite (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-21. The original page over time could change.
УМКА. Українська музика. Компакт диски.
Розповісти другові Версія для друку Пишіть нам
НОВИНКИ БЕСТСЕЛЕРИ ВІДГУКИ КАТАЛОГ РОЗПРОДАЖ!!!  
Компакт-дисків в каталозі: 750    
Пошук 
Про нас
Як замовити диски
Безпека
Компакт диски
  До Різдва
  Народна
  Церковна
  Рок та альтернатива
  Поп
  Естрада
  Забава
  Сучасна танцювальна
  Джаз та інструментальна
  Класична
  Для дітей
  Інше
  Збірки
  CD-ROM та MP3
  Відео
Гостьова книга
ТОВАР ДНЯ
музика живого життя
Ціна:$6.60 USD
 26.93 Грн
РОЗСИЛКА НОВИН

Виконавці: А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я [A-Z] [0-9]
Альбоми: А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ь Ю Я [A-Z] [0-9]
Вітаємо Вас на сторінках крамниці "УМКА"! Для Вас — краща українська музика, найкращий сервіс, помірні ціни та доставка по всьому світу.
СЬОГОДНІ НА САЙТІ:
   CD-ROM та MP3 > Мультимедіа енциклопедії    

Україна. Загальні відомості.


Видання розраховане перш за все на людей, що мають досить обмежені знання про Україну і бажають в стислі терміни отримати загальне уявлення про неї.
Ціна: $11.92 USD, 48.63 Грн
   Сучасна танцювальна > Хіп-хоп    

Вова зі Львова. Вино, кобіти, патіфон.


...І цій людині болить і гріє так само, як і тобі – звісно, якщо тобі болить і гріє. Він просто залишається собою – і це імпонує значно сильніше, ніж будь-яка удавана крутизна. Бо відчуваєш – тут не порожньо.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Народна > Автентичне виконання    

Фольклорний ансамбль "Лукині Роси". Благослови Боже.


Одразу, з першого ж слова цей спів привертає увагу – бо відчуваєш прадавність, правдивість того, що чуєш. А потім відчуваєш це знову, і знову – гарний альбом, насичений. На славу попрацювали – спочатку навіть якось не віриться, що це співають юні дівчата, спільного життєвого досвіду яких не стачить і на сотню років...
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Джаз та інструментальна    

Vezi. Voice of the Vepsland. (Голос країни Вепс).


Подорож на нас чекає синьоока, плавна і глибока, налаштовуйтесь відповідно. Електронні візерунки, архаїчний спів та шум води – от зовнішній антураж, всього лише три основні складові. Але внутрішнє наповнення – майже безмежне...
Ціна: $7.92 USD, 32.31 Грн
   Народна > Караоке    

Пісні нашого краю. Караоке.


І справді, щось давненько не було в нас розваг з караоке. Виправляємось – ось свіже видання караоке-версій тих пісень, які вже давно і надовго здобули собі статус найкращих, найпопулярніших українських пісень.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Класична > Камерна    

Квартет "Розумовський". Шедеври віденської класики.


Навіть саме ім’я композитора, гадаю, не повинно впливати на ставлення до музики. Справа не в авторитеті, а в красі – або відчуваєш, або ставиш іншу платівку. Втім, маю підозру, що, почувши гру квартету "Розумовський", Ви вже не захочете так скоро поміняти платівку.
Ціна: $9.42 USD, 38.43 Грн
   Рок та альтернатива > Просто рок    

Rosa Marena. Мініатюри.


Не надміру простий, але доволі легкий, мелодійний – просто рок. Як і має бути, тут вистачає драйву – але вистачає і романтики, тому в цілому альбом не напружений, не агресивний. Мелодійні й енергійні пісні молодих і, здається, майже закоханих людей.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Класична > Хорове мистецтво    

Дитячий хоровий колектив "Веснівка".


Зазвичай у виконанні дитячих колективів вона відчувається – ця дитячість. У даному випадку – спів і не дитячий, і не дорослий. Він – майстерний. Достатньо, щоб виходити за  межі звичних визначень. Достатньо, щоб заворожити чистотою виконання...
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Інше    

Воанергес. Злата Врата.


Самі хлопці з гурту називають свою музику неофольком. А "неофольк" вони визначають як суміш госпелу, world, етно, року, фанку, репу, гіп-гопу – зрештою, це зараз один з найбільш актуальних напрямків розвитку.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Народна > Бандура, кобза тощо    

Тріо "Вербена". Біла казка.


Ніжна квітка ця "Вербена" – але й пристрасна, зовсім цвіт її до снігу холодного не подібний. І не важливо, співають ці три панночки під акомпанемент бандур, або ж під сучасну естрадну музику, або й без супроводу – зрештою, все одно слухаєш саме голоси.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Класична > Опера та вокал    

Ігор Борко. Арії та неаполітанські пісні.


Ігор Борко талантом працелюбності наділений не менше, ніж талантом співака – це очевидно. Адже він здатен зацікавити навіть тих, хто оперу не слухає – я свідок. І пояснення дуже просте – справжнє мистецтво існує поза межами, умовностями, вподобаннями.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Джаз та інструментальна    

Олександр Саратський. СараБанда. (2+)


...В результаті чуємо прохолодний європейський джаз із яскравими, насиченими барвами фольклорних мотивів. Зайвий раз переконуєшся, що під руками професіонала рояль перетворюється на інструмент справді універсальний.
Ціна: $11.92 USD, 48.63 Грн
   Народна > Співаки та співачки    

Тріо "Золоті Ключі", Ніна Матвієнко. Українські народні пісні. Золота колекція.


Вся платівка сповнена такого ясного тепла, такої чистоти прозорої, що душа не може мовчати у відповідь – розкривається... Втім, це нормально, коли слухаєш спів Ніни Матвієнко – чи то самої, чи то у складі "Золотих ключів". Ой недарма її соловейком називають...
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Джаз та інструментальна    

Неоніла Лагодюк. Перші кроки у світ джазу. Оригінальні джазові композиції для фортепіано.


Надзвичайно легкий та прозорий запис – хоча не можна сказати, що це проста музика. Власне, джаз ніколи не буває надто простим – навіть якщо і виглядає таким. Саме це ми і можемо спостерігати у музиці Неоніли Лагодюк – простоту, яка з’являється в результаті багатого досвіду й наполегливої праці.
Ціна: $9.42 USD, 38.43 Грн
   Народна > Бандура, кобза тощо    

Tріо бандуристок "Українка". Я їду додому!..


Бандура і сама по собі цікавий інструмент – коли ж їх звучить три, це стає ще більш цікавим. Хочеться відзначити, що звучання при цьому залишається дуже прозорим. Гадаю, це є ознакою серйозної майстерності – не заважати одне одному настільки, щоб музика була водночас і прозорою, і насиченою.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Народна > Сучасні обробки    

Піккардійська Терція. Антологія. Том 2. Фолк.


Тут знайшлося місце для хлоп’ячої усмішки, але в цілому я б назвав альбом – строгим. Тобто, тут немає зайвих рухів, самі лише чисті, точні лінії – і саме в цьому їхня краса...
Ціна: $9.42 USD, 38.43 Грн
   Рок та альтернатива > Фолк рок    

Ю.РА. Радіосни.


Він наче нитка лляна, що на неї часи і почуття, мрії і шляхи нанизуються, як перли. М’яко виблискує це намисто, і таїн в ньому не менше, ніж краси...
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Поп > Лірична    

Світлана Лобода. Ти не забудеш.


Рішучий крок зроблено, тепер Світлана самостійна виконавиця. І, власне, самодостатня. Доказом чого і служить цей альбом – приклад правильного застосування амбіцій.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Поп > Лірична    

Наталія Могилевська. Відправила message.


Ну що ж, можемо привітати себе – а особливо давніх прихильників Наталії Могилевської. Зовнішня перерва у творчості вийшла доволі довгою, але чекати було варто. Вона влаштувала собі дійсно яскраве, сильне повернення.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Джаз та інструментальна    

Наталія Лебедєва. Paints. (Фарби).


...музика такого серйозного гатунку знайде вдячного слухача будь-де. Аби тільки там вміли слухати і чути тонкий, прохолодно-свіжий, терпкуватий, весняний джаз. Зовні дещо аскетичний, але насправді дуже насичений, багатозначний – живий.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Рок та альтернатива > Поп рок    

Скрябін. Гламур.


"Скрябін" досі залишає за собою право спокійно озвучувати свою, можливо, не завжди приємну правду. Ці пісні бувають суперечливими, неоднозначними – але їх аж ніяк не назвеш порожніми. Веселі й сумні, закохані й сердиті, мудрі й легковажні – вони щирі.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Класична > Опера та вокал    

Вино, жінки та пісні. Золота колекція.


Тема сьогоднішньої платівки є близькою, як мінімум, половині людського населення планети. Судячи зі всього, була вона близькою і представленим тут виконавцям – з відчутною наснагою заспівано цих пісень.
Ціна: $6.60 USD, 26.93 Грн
   Джаз та інструментальна    

ManSound. В ім’я життя... (пам’яті Володимира Міхновецького)


Володимир Міхновецький. Творець та хранитель гурту, майстерний та натхненний співак, композитор, аранжувальник, керівник – кожен з учасників секстету, напевно, підтвердить, що без цієї людини "MenSound" міг би просто не відбутись...
Ціна: $11.92 USD, 48.63 Грн

© 1999-2006 UMKA. Авторські права. Політика конфіденційності. Партнерська програма.

e-mail address:

 

НОВИНИ
24 вересня 2006
Акцію "замов собі знижку" закінчено.
 
10 серпня 2006
Новий сінгл Руслани "Дика енергія" (акцію закінчено)!
ГАРЯЧЕ
дуже український реп
Ціна:$6.60 USD
 26.93 Грн
один з небагатьох
Ціна:$6.60 USD
 26.93 Грн
краса чистих ліній
Ціна:$9.42 USD
 38.43 Грн
вірно спрямовані амбіції
Ціна:$6.60 USD
 26.93 Грн