ГОЛОВНЕ МЕНЮ






КАЛЕЙДОСКОП НОВИН





11.10.2006 13:38:00
"WESTERN UNION" СТАЛА САМОСТІЙНОЮ КОМПАНІЄЮ І МАТИМЕ НЕЗАЛЕЖНУ КОТИРОВКУ НА НЬЮ-ЙОРКСЬКІЙ ФОНДОВІЙ БІРЖІ

11.10.2006 13:18:00
ХАРЦИЗЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД СТАВ ЧЛЕНОМ РОСІЙСЬКОГО СОЮЗУ НАФТОГАЗОБУДІВНИКІВ

11.10.2006 11:35:00
АКБ "РАЙФФАЙЗЕНБАНК УКРАЇНА" ЗМІНЮЄ НАЗВУ НА АКБ "ОТП БАНК"

10.10.2006 14:31:00
ПРИВАТИЗАЦІЯ ШАХТ УКРАЇНИ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЇХ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК

10.10.2006 12:18:00
ПОНАД 230 КОМПАНІЙ З 18 КРАЇН СВІТУ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У XІV МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ "ІНФОРМАТИКА І ЗВ'ЯЗОК - 2006", ЩО РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ У КИЄВІ

10.10.2006 10:32:00
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ГЛИНОЗЕМНИЙ ЗАВОД УВІЙДЕ ДО СКЛАДУ НАЙБІЛЬШОЇ В СВІТІ АЛЮМІНІЄВОЇ КОМПАНІЇ

09.10.2006 14:43:00
КОРПОРАЦІЯ "АІБ" (ХАРКІВ) ПІДПИСАЛА КОНТРАКТ З КОМПАНІЄЮ "JIANGSU XINLING MOTORCYCLE MANUFACTING" (КИТАЙ) ПРО ПОСТАВКИ В УКРАЇНУ МОТОТЕХНИКИ

09.10.2006 13:37:00
НА ЗАМОВЛЕННЯ РОСІЙСЬКИХ МЕТАЛУРГІВ НА ДОНБАСІ РОЗПОЧАЛИ ВИГОТОВЛЕННЯ "ТЕРМОСІВ ДЛЯ РІДКОГО ЧАВУНУ"

09.10.2006 13:00:00
ХАРКІВСЬКИЙ ЗАВОД "ПІВДЕНКАБЕЛЬ" ПОСІВ ВИДНЕ МІСЦЕ НА БІЛОРУСЬКОМУ РИНКУ ЗБУТУ

06.10.2006 17:01:00
"АГРОПЕРСПЕКТИВА-2006" ПРЕДСТАВИЛА ДОСВІД ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПОТРЕБ РЕГІОНУ У М'ЯСІ ВЛАСНИМИ РЕСУРСАМИ

06.10.2006 16:29:00
НАУКОЄМКІ ПРОПОЗИЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ЯРМАРКУ ІНВЕСТИЦІЙ У ЛЬВОВІ ПІДТВЕРДИЛИ ВИСОКЕ РЕНОМЕ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І.ФРАНКА

06.10.2006 14:18:00
ІНВЕСТФОНДИ ПРАГНУТИМУТЬ ЗМІЦНИТИ ДОВІРУ ДО СЕБЕ НА ПЕРШІЙ В УКРАЇНІ ВИСТАВЦІ ФОНДОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ НАСЕЛЕННЯ

ПІДПРИЄМСТВА ЗВ'ЯЗКУ

ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРТЕЛЕКОМ"

Вiдкрите акцiонерне товариство "Укртелеком" - найбiльший та найпотужнiший нацiональний оператор електрозв'язку в Українi. Створене наприкiнцi 1993 року. Сьогоднi Укртелеком - це пiдприємство, що має у своєму складi 30 фiлiй, у тому числi 27 регiональних філій.

Укртелеком є спiвзасновником ряду спiльних пiдприємств, що функцiонують на телекомунiкацiйному ринку України. Серед них -Iнфоком, Утел, Український мобiльний зв'язок, Елсаком Україна, Телесистеми України та Телекомiнвест.

За обсягом та дiапазоном послуг електрозв'язку Укртелеком є безперечним лiдером у сферi вiтчизняних телекомунiкацiй. Товариство володiє первинною мережею, магiстральними та зоновими лiнiями зв'язку, надає всi види основних та найсучаснiших телекомунiкацiйних послуг - мiжнародний, мiжмiський та мiсцевий телефонний зв'язок, проводове мовлення, радiозв'язок, радiомовлення i телебачення, документальний електрозв'язок, вiдеоконференцзв'язок, супутниковий зв'язок, надання в оренду цифрових каналiв, ATM/Frame Relay, ISDN, доступ до глобальної мережi Iнтернет.

Укртелеком забезпечує мiсцевим телефонним зв'язком майже 9 млн. абонентiв. На телефоннiй мережi загального користування працюють 44 автоматичнi мiжмiськi телефоннi станцiї, у тому числi 18 аналогових та 26 цифрових, а також 4 мiжнароднi центри комутацiї (МЦК). Укртелеком є лiдером серед провайдерiв послуг доступу до інтернету в Українi за кiлькiстю клiєнтiв - як фiзичних, так i юридичних осiб. Укртелеком бере участь в мiжнародних телекомунiкацiйних проектах: ITUR, TEL, ТАЕ, BSFOCS.

Послуги

ВАТ "Укртелеком" - нацiональний оператор електрозв'язку в Українi пропонує широкий спектр телекомунiкацiйних послуг високої якостi. За обсягом та дiапазоном послуг електрозв'язку Укртелеком є безперечним лiдером в сферi телекомунiкацiй України.Укртелеком забезпечує мiсцевим телефонним зв'язком в Українi понад 8,8 млн. абонентiв, в тому числi в мiстах - 7,5 млн., в селах - 1,3 млн. Сучаснi системи телефонного зв'язку забезпечують можливiсть автоматичного набору мiжмiських та мiднародних номерiв без втручання операторiв.

Служби сервісної мережі ВАТ "Укртелеком" забезпечують надання послуги відеотелефонного зв`язку. До ваших послуг відеозв'язок майже зі 100-а містами країн СНД і України, доступні ціни, а також висока якість відеозображення, яке створює одночасний ефект присутності.

Інтернет. Розвиток свого сегменту інтернету Укртелеком розпочав в 1997 році. На цей час вузли доступу до інтернету створено в усіх обласних центрах та значній кількості районних. Загальна кількість інтернет-вузлів Укртелекому становить понад 280. Прямі міжнародні інтернет-з'єднання з Європою, США, Росією через волоконно-оптичні лінії зв'язку Укртелекому забезпечують високу якість послуг доступу до інтернету. Загальна пропускна спроможність зовнішніх каналів Укртелекому досягла 700 Мбіт/с. Укртелеком надає кiнцевим користувачам, корпоративним клієнтам та інтернет-провайдерам цілу низку послуг. Постiйне IP з'єднання по видiленiй лiнiї - абонент пiдключається до вузла доступу до мережi iнтернет по фiзичнiй 2-х, 4-х проводнiй лiнiї, каналу ТЧ або цифровому каналу nx64kb, при цьому вiн отримує послугу доступу до ресурсiв інтернету в режимi on-line цiлодобово. Для кожного клiєнта на вузлi доступу конфiгуруються параметри маршрутизацiї трафiку.

Унiверсальнi картковi таксофони. У другому пiврiччi 1999 року Укртелеком розпочав широке впровадження в усiх регiонах України нових таксофонiв з iндикацiєю "телекарт-101". Цi таксофони мають можливiсть працювати в унiверсальному режимi i надавати послуги по мiсцевому, мiжмiському та мiжнародному телефонному зв'язку. При встановленнi мiжмiського з'єднання таксофон автоматично здiйснює перерахунок невикористаної ємностi картки в повнi хвилини розмови згiдно тарифної iнформацiї i виводить iнформацiю на табло, що дає змогу споживачу контролювати правильнiсть списання її ємностi (пропорцiйно до тривалостi розмови). Новi таксофони мають також можливiсть надавати послуги вхiдного телефонного зв'язку при умовi їх включення у абонентську ємнiсть автоматичної телефонної станцiї. У квiтнi 1999 року розпочалось впровадження в обiг єдиної телефонної картки Укртелекому для розрахунку за послуги з таксофонiв. Єдиною телефонною карткою Укртелекому можна користуватись в усiх регiонах України, а також телефонувати як в межах одного населеного пункту, так i в будь-який куточок нашої країни й свiту.

Станом на 01.06.03 кількість таксофонів складає - 72,6 тис. шт., в тому числі карткових - 63,7 тис. шт., з яких працюють в універсальному режимі - 40,5 тис. шт. З 01.01.03 до 01.06.03 реалізовано телефонних карток - 5,8 млн. шт.

Служби документального електрозв`язку ВАТ "Укртелеком" забезпечують надання таких послуг: передача телеграм, абонентське телеграфування, телекс, факсимiльний зв`язок, передача газетних шпальт, електронна пошта Internet.

Засобами об'єднаної мережi абонентського телеграфування та Телекс (АТ/Телекс) абонентам надається можливiсть ведення прямих переговорiв i передавання iнформацiї мiж абонентами, якi пiдключенi до мережi АТ/Телекс цiлодобово; ведення прямих переговорiв з пунктiв колективного користування, кiлькiсть яких становить 490; обмiну телеграмами з мiсцевим телеграфом.

На цей час Україна має телексний зв'язок з понад 200 країнами свiту через мiжнародну телексну станцiю ELTEX в м.Києвi, абоненти якої додатково через службу "КомТекс" мають можливiсть створити свою корпоративну електронну пошту, користуватись електронною поштою Internet. Швидкими темпами в Українi розвиваються телематичнi служби. Кiлькiсть абонентiв Телефакс становить понад 55 тисяч.

Голосова та факсимiльна пошта. Голосова/факсимiльна пошта - абонент отримує скриньку, в якiй для нього можуть залишити голосовi та факсимiльнi повiдомлення будь-якi абоненти телефонної мережi загального користування. Доступ користувача даної послуги до своєї поштової скриньки вiдбувається з телефонного чи факсимiльного апарата з використанням персонального коду доступу. Крiм того, користувач може отримувати копiї всiх залишених для нього повiдомлень електронною поштою.

Мережею пpоводового мовлення ВАТ "Укртелеком" транслюються програми звукового мовлення нацiональної радiокомпанiї України, програми державних обласних i регiональних телерадiокомпанiй, районних i мiськрайонних радiоредакцiй та недержавних радiоорганiзацiй. Програми звукового мовлення транслюються з 5 години 30 хвилин до 00.00 годин, технологiчна перерва на всiй мережi з 14.00 до 15.00 години.

На сьогоднi ВАТ "Укртелеком" надає такi послуги:

встановлення радiотрансляцiйних точок та забезпечення їх функцiонування;

встановлення вуличних гучномовцiв;

обслуговування мереж проводового мовлення;

забезпечення синхронного перекладу мов, звукопiдсилення (озвучення в примiщеннях та на вiдкритих просторах);

надання каналiв, студiй та мереж проводового мовлення у користування (оренду) для передачi програм звукового мовлення та їх трансляцiї радiоорганiзацiям, якi мають вiдповiдну лiцензiю.

Голова Правлiння - Дзекон Георгiй Борисович

Поштова адpеса: Україна, Київ, 01030, бульваp Шевченка, 18.



  Укрінформ про ВАТ "Укртелеком">>>

МИ ПРОПОНУЄМО

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ















Курси валют
100 USD   505.00 грн
100 EUR   633.16 грн
Інші курси валют ...













НАШІ КООРДИНАТИ:
Тел.: 244-97-05, 244-97-06, 244-90-68
E-mail: uivir@ukrinform.com,
ronsu@ukrinform.com
*   *   *
© 2003-2005 Ukrinform. Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.