ГОЛОВНЕ МЕНЮ






КАЛЕЙДОСКОП НОВИН





11.10.2006 13:38:00
"WESTERN UNION" СТАЛА САМОСТІЙНОЮ КОМПАНІЄЮ І МАТИМЕ НЕЗАЛЕЖНУ КОТИРОВКУ НА НЬЮ-ЙОРКСЬКІЙ ФОНДОВІЙ БІРЖІ

11.10.2006 13:18:00
ХАРЦИЗЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД СТАВ ЧЛЕНОМ РОСІЙСЬКОГО СОЮЗУ НАФТОГАЗОБУДІВНИКІВ

11.10.2006 11:35:00
АКБ "РАЙФФАЙЗЕНБАНК УКРАЇНА" ЗМІНЮЄ НАЗВУ НА АКБ "ОТП БАНК"

10.10.2006 14:31:00
ПРИВАТИЗАЦІЯ ШАХТ УКРАЇНИ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЇХ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК

10.10.2006 12:18:00
ПОНАД 230 КОМПАНІЙ З 18 КРАЇН СВІТУ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У XІV МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ "ІНФОРМАТИКА І ЗВ'ЯЗОК - 2006", ЩО РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ У КИЄВІ

10.10.2006 10:32:00
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ГЛИНОЗЕМНИЙ ЗАВОД УВІЙДЕ ДО СКЛАДУ НАЙБІЛЬШОЇ В СВІТІ АЛЮМІНІЄВОЇ КОМПАНІЇ

09.10.2006 14:43:00
КОРПОРАЦІЯ "АІБ" (ХАРКІВ) ПІДПИСАЛА КОНТРАКТ З КОМПАНІЄЮ "JIANGSU XINLING MOTORCYCLE MANUFACTING" (КИТАЙ) ПРО ПОСТАВКИ В УКРАЇНУ МОТОТЕХНИКИ

09.10.2006 13:37:00
НА ЗАМОВЛЕННЯ РОСІЙСЬКИХ МЕТАЛУРГІВ НА ДОНБАСІ РОЗПОЧАЛИ ВИГОТОВЛЕННЯ "ТЕРМОСІВ ДЛЯ РІДКОГО ЧАВУНУ"

09.10.2006 13:00:00
ХАРКІВСЬКИЙ ЗАВОД "ПІВДЕНКАБЕЛЬ" ПОСІВ ВИДНЕ МІСЦЕ НА БІЛОРУСЬКОМУ РИНКУ ЗБУТУ

06.10.2006 17:01:00
"АГРОПЕРСПЕКТИВА-2006" ПРЕДСТАВИЛА ДОСВІД ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПОТРЕБ РЕГІОНУ У М'ЯСІ ВЛАСНИМИ РЕСУРСАМИ

06.10.2006 16:29:00
НАУКОЄМКІ ПРОПОЗИЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ЯРМАРКУ ІНВЕСТИЦІЙ У ЛЬВОВІ ПІДТВЕРДИЛИ ВИСОКЕ РЕНОМЕ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І.ФРАНКА

06.10.2006 14:18:00
ІНВЕСТФОНДИ ПРАГНУТИМУТЬ ЗМІЦНИТИ ДОВІРУ ДО СЕБЕ НА ПЕРШІЙ В УКРАЇНІ ВИСТАВЦІ ФОНДОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ НАСЕЛЕННЯ

Укрінформ про "Демарк"

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ БАНК "ДЕМАРК" ВІДКРИВ СВОЄ ВІДДІЛЕННЯ У КИЄВІ І ЗАЯВИВ ПРО ПЛАНИ СТВОРИТИ СВОЮ МЕРЕЖУ У ПРОВІДНИХ МІСТАХ УКРАЇНИ

КИЇВ, 12 липня. /Анатолій Михайлов - Укрінформ/. Чернігівський банк "Демарк" відкрив своє відділення у Києві. Раніше в столиці створювали свої філїї банки Дніпропетровська, Одеси, деяких інших великих міст. І ось черга надійшла до старовинного міста Чернігова, який не має індустріальних гігантів, де ще не створено потужних фінансово-промислових груп. Та це не значить, що Чернігівщина стоїть осторонь динамічних бізнесових процесів, що відбуваються в державі . За 13 років свого існування банк "Демарк", заснований провідними підприємствами області, зокрема, такими як "ЧЕКСИЛ", "ХІМВОЛОКНО" і "ЧеЗаРа", перетворився на авторитетну й ефективно працюючу бізнесово-фінансову установу.

Нині "Демарк" обслуговує понад 1200 підприємств області, що належать як до державних, так і до приватних форм власності, представляють великий, середній і дрібний бізнес. Клієнтами банку є понад 60 тисяч жителів Чернігова та інших міст і сіл Придесення, для обслуговування яких в обласному центрі, місті Прилуках та ряді інших населених пунктах створено близько 30 відділень. Все це дало змогу сконцентрувати капітал, який досяг нині майже 70 мільйонів гривень. "Демарк" надає своїм партнерам широкий спектр фінансових послуг. Він, зокрема, приймає вклади від юридичних і фізичних осіб, веде їх рахунки, працює з валютними цінностями, здійснює грошові перекази в Україні та за кордон і з-за кордону. Банк працює з цінними паперами, веде реєстри їх власників. Його кредити стимулюють виробництво, дозволяють розв'язувати широке коло соціально-економічних проблем. Значною є й благодійно-спонсорська діяльність.

Як заявив кореспондентові Укрінформу Микола Жлуктенко - заступник голови правління банку та керівник його київського відділення, "Демарк" прийшов до столиці серйозно і надовго. Нашими клієнтами, зазначив він, є низка чернігівських підприємств, що мають ділові інтереси у Києві. Обслуговуємо ми київський бізнес, що співпрацює з чернігівським. Ставку робимо на столичне мале й середнє підприємництво, на рядових жителів столиці. Першим пропонуємо вигідні кредити, населенню - підвищені відсотки по депозитах. До речі, нашими вкладниками стали й жителі вулиці Воровського, де працює наш офіс. Одне слово, активно використовуємо у роботі увесь набір перевірених фінансово-економічних інструментів, щоб ефективно працювати, примножувати кошти наших вкладників і власні капітали.

Київ стане для банку "Демарк" своєрідним випробовувальним полігоном, осередком набуття реального досвіду роботи поза межами свого регіону. У недалекому майбутньому чернігівський банк, керівництво якого не приховує своїх експансійних намірів, планує відкрити його відділення в інших містах України, насамперед, у Черкасах, Луганську, Донецьку та Львові.

ЗНАМЕНИТІ "ПЕСНЯРЫ" ВИСТУПИЛИ З ВЕЛИКИМ КОНЦЕРТОМ У ЧЕРНІГОВІ, ЧОМУ ПОСПРИЯВ МІСЦЕВИЙ БАНК "ДЕМАРК"

ЧЕРНІГІВ, 11 липня. /Анатолій Михайлов - Укрінформ/. Знаменитий білоруський ансамль "Песняры" побував у Чернігові. Його шанувальники мали змогу прослухати зі сцени обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка популярні упродовж багатьох років твори ансамблю "Косив Ясь конюшину", "Александрина", "Березовый сок", "Беловержская пуща", "Кляда", "Вологда" і чимало інших, що вже давно стали класикою естради.

Як зазначив у розмові з кореспондентом Укрінформу соліст ансамблю Володимир Стаматі (до речі, він родом з міста Болград, що на Одещині), йому і його колегам завжди цікаво виступати перед українською аудиторією. Як пісенна нація, українці високо цінують справжнє мистецтво, розуміють пісню, уміють відразу розпізнати фальшиве і нежиттєве. За таких обставин, такої вимогливості, сказав Володимир Стаматі, концерти в Україні вимагають від нас підтримувати свою виконавську майстерность на максимально високому рівні.

Концерт у Чернігові - останній перед відпускною кампанією у знаменитому ансамблі. А прибули вони у місто на Десні на запрошення місцевого банку "Демарк", який цими днями відзначає свою 13-ту річницю. Однак концерт став подарунком не тільки працівникам "Демарку", а й сотням його клієнтнів-чернігівців, які зібралися на урочисті збори, щоб відзначити пам"ятну дату. І "Песнярам" вдалося своїм талантом і мистецькою самовідданістю влаштувати для учасників зібрання незабутнє свято.

Щодо майбутніх планів "Песняров", то після літніх відпусток вони знову розпочнуть гастрольні мандри. В серпні їх чекають у Республіці Корея, потім дорога постелиться їм до США, ряду інших країн. Але, сказав Володимир Стаматі, ми завжди готові знайти час, щоб ще й ще приїхати з концертами в Україну.

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ БАНК "ДЕМАРК" ВІДЗНАЧИВ СВОЄ 13-РІЧЧЯ ВАГОМИМИ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ

ЧЕРНІГІВ, 11 липня. /Анатолій Михайлов - Укрінформ/. У липні 1992 року провідні підприємства Чернігівської області - "ЧЕКСИЛ", "ХІМВОЛОКНО" і "ЧеЗаРа" - прийняли рішення про створення відкритого акціонерного товариства "Банк "Демарк". За час, що минув відтоді, банк перетворився в авторитетну й ефективно працюючу бізнесово-фінансову установу.

Нині "Демарк" обслуговує понад 1200 підприємств області, що належать як до державних, так і приватних форм власності, представляють великий, середній і дрібний бізнес. Клієнтами банку є понад 60 тисяч жителів Чернігова та інших міст і сіл Придесення, для обслуговування яких в обласному центрі, місті Прилуках та ряді інших населених пунктах створено близько 30 відділень.

"Демарк" надає своїм партнерам широкий спектр фінансових послуг. Він, зокрема, приймає вклади від юридичних і фізичних осіб, веде їх рахунки, працює з валютними цінностями, здійснює грошові перекази в Україні та за кордон і з-за кордону. Банк працює з цінними паперами, веде реєстри їх власників. Його кредити стимулюють виробництво, дозволяють розв"язувати широке коло соціально-економічних проблем. Значною є й благодійно-спонсорська діяльність.

Це дало підстави голові правління банку Лідії Оніщенко заявити, що регіональність не означає другосортність. Виступаючи на урочистих зборах з нагоди 13-ї річниці "Демарку", що відбулися у Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, вона поінформувала, що нині його статутний фонд становить 51,9 млн гривень, капітал - 67,7 млн, а прибуток, отриманий у першому півріччі поточного року, - 1,5 млн гривень. Лідія Оніщенко зазначила, що очолюваний нею молодий і енергійний колектив (середній вік працюючих ледь перевищує 30 років) не не має наміру зупинятися на досягнутому, а нарощуватиме масштаби своєї діяльності. Вже відкрито відділення банку у Києві, є плани у недалекому майбутньому мати їх у Черкасах, Луганську, Донецьку та Львові.

Вдячні слова про діяльність "Демарку", який у Чернігові шанобливо називається банком нашого міста, говорили на урочистих зборах заступник голови Черніговської обласної державної адміністрації Сергій Берестовий, голова Спостережної ради банку Олександр Стеценко, голова правління ВАТ "ЧеЗаРа" Костянтин Колесник, керівники багатьох підприємств, інші учасники урочистих зборів, присвячених річниці банку, що став одним із головних генераторів соціально-економічного розвитку Чернігівщини.

МИ ПРОПОНУЄМО

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ















Курси валют
100 USD   505.00 грн
100 EUR   633.16 грн
Інші курси валют ...













НАШІ КООРДИНАТИ:
Тел.: 244-97-05, 244-97-06, 244-90-68
E-mail: uivir@ukrinform.com,
ronsu@ukrinform.com
*   *   *
© 2003-2005 Ukrinform. Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.