This version of the page http://www.dcci.dp.ua/commercial.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-20. The original page over time could change.
Коммерческие предложения

Список коммерческих предложений .
Обращаться в Управление ВЭС Днепропетровской ТПП,
Тел.: (0562) 36-92-53,  36-92-54,  

| по Украине |  по ближнему зарубежью |  по дальнему зарубежью |

Коммерческие предложения по Украине


  1. ТОВ "Дніпростальпром"
    ТОВ "Дніпростальпром" - одне із провідних підприємств Дніпропетровської області по виготовленню сталевих конструкцій, нестандартного устаткування, а також виробництва і сервісного обслуговування кранів МКГ. ТОВ "Дніпростальпром" розраховує на плідну співпрацю з Вашим підприємством і пропонує розглянути можливість розміщення замовлень на виробничих потужностях підприємства. Проектно - конструкторським і технологічним підрозділами підприємства проведена значна робота по модернізації традиційної продукції і освоєнню нових перспективних виробів. Впровадження власних розробок дозволило підняти технічний рівень продукції і запасних частин, що виготовляються, до сучасних вимог.

  2. Дніпропетровська компанія
    Дніпропетровська компанія запрошує до співпраці м'ясокомбінати а також м'ясопереробні компанії з метою реалізації м'яса, в основному, свинини і яловичини.

  3. підприємець Єрмоленко В.В.
    Приватний підприємець Єрмоленко В.В. (м. Дніпропетровськ) з метою реалізації меду натурального соняшникового, запрошує до співробітництва українських та зарубіжних партнерів.

  4. АТ "Київполіграфмаш"
    АТ "Київполіграфмаш" є провідним в Україні та Східній Європі підприємством з розробки і виробництва флексодрукарських машин, брошурувально-палітурного обладнання для книжково-журнального виробництва та друкарсько-висікальних ліній для виробництва тари і упаковки. Майже 50% продукції підприємства експортується в країни СНД та далекого зарубіжжя. Компанія пропонує обладнання, яке використовується у книжковому виробництві: машини фальцювальні (код ТН ЗЭД 8440 1010 00); машини ниткошвейні та дротошвейні (код ТН ЗЭД 8440 1030 00); частини до вищевказаних машин (код ТН ЗЭД 8440 1090 00); машини бобінорізальні та перемотувальні та частини до них (коди ТН ЗЭД 8441 1010 00 , 8441 1020 00, 8441 9010 00). АТ "Київполіграфмаш" запрошує до співробітництва.

  5. "Консалтингова компанія "СІДКОН"
    "Консалтингова компанія "СІДКОН" (м. Київ) являється членом Всесвітньої Асоціації Детективів. Основними напрямками роботи компанії є наступне: управління ризиками; інформаційно-аналітичний супровід злиття і поглинань; комплексна безпека; аналітичні прогнози і огляди; вивчення ділового партнера і конкурента; управлінський кадровий консалтинг; автоматизовані системи комп'ютерного аналізу ситуацій. Наразі, данні послуги активно використовуються багатьма банками, страховими компаніями та крупними організаціями України. Компанія запрошує до співробітництва.

  6. СПД Потапова Інна Анатолієвна
    СПД Потапова Інна Анатолієвна - дійсний член Дніпропетровської торгово-промислової палати, з метою реалізації непродовольчих товарів (посуд, меблі, килими) запрошує зацікавлені підприємства до взаємовигідної кооперації.

  7. ПП Мурашов І. В.
    ПП Мурашов І. В. (м. Кривий Ріг) - виробник пластмасових виробів для горно-збагачувальної галузі, запрошує до співробітництва. Компанія входить до членської бази Дніпропетровської ТПП.

  8. Криворізьке ПП "Арлекіно"
    Криворізьке ПП "Арлекіно" - виробник кондитерських виробів, зацікавлене у взаємовигідному співробітництві з метою реалізації своєї продукції. Компанія входить до членської бази Дніпропетровської ТПП.

  9. ФОП Мірошниченко І. М.
    ФОП Мірошниченко І. М. - дійсний член Дніпропетровської торгово-промислової палати, з метою реалізації готового одягу, сумок, взуття, галантереї шукає коопераційні зв'язки з зацікавленими у співпраці підприємствами. Фірма також надає послуги по пошиттю та реалізації шкіряних та хутрових виробів.

  10. АТ "Нью Сервіс"
    Дніпропетровське АТ "Нью Сервіс" - виробник шпалер "Ексклюзив", пропонує свою продукцію на вигідних умовах. Крім цього, фірма зацікавлена в закупівлі обладнання та сировини для виробництва шпалер.

  11. ТОВ "УГМК"
    ТОВ "УГМК" (м. Донецьк) пропонує металопрокат (кут г/к, швелер г/к, балка г/к, лист г/к, квадрат, катанка г/к, труба г/к, труба х/к, труба ДУ ВГП, труба ел/св, труба проф., круг х/т, шестигранник х/т, круг г/к) виробництва українських і російських металургійних комбінатів зі складу в Донецьку.


Коммерческие предложения по ближнему зарубежью


  1. Компания ЛЮККА
    Компания ЛЮККА заинтересована в импорте энергоносителей, оптовой и розничной торговле с/х продукцией.

  2. Республиканское унитарное предприятие "Белорусский металлургический завод"
    Республиканское унитарное предприятие "Белорусский металлургический завод" предлагает поставку проката круглого отсортированного от экспорта и прокат 2-го сорта. В случае заинтересованности компания предоставит полный перечень продукции в Ваш адрес.

  3. НПК "Механобр-техника"
    Российская компания НПК "Механобр-техника" включает в себя весь машиностроительный комплекс института "Механобр". В 1920 году, когда был основан этот старейший в России институт горно-обогатительного профиля, конструкторы "Механобра" начинали с разработки простейших машин для обогащения углей и сланцев. Сегодня "Механобр-техника" завоевала репутацию производителя принципиально нового дробильно-измельчительного, классифицирующего и обогатительного оборудования. Заделы в области принципиально новых технологий дезинтеграции, классификации и сепарации позволили создать ряд уникальных машин - эффективных щековых и конусных дробилок, высокопроизводительных грохотов, в том числе для тонкого грохочения, электромагнитных и электростатических сепараторов, широкой гаммы лабораторных аппаратов и установок. Все это составляет основу товарных продуктов компании как в виде изделий, так и в виде интеллектуальных продуктов - лицензий на их производство. Многолетние деловые связи с отечественными машиностроительными предприятиями, основная номенклатура обогатительного оборудования которых в значительной степени базируется на разработках "Механобра", определяют еще одну сторону деятельности компании: оказание технической помощи по модернизации оборудования и по его рациональному использованию на горно-обогатительных предприятиях СНГ. "Механобр-техника" имеет свой машиностроительный завод - "Механобр-Л". По лицензиям оборудование "Механобр-техники" производится в Японии, а также в Китае в рамках совместного предприятия "Сино КИД". Оборудование, производимое "Механобр-техникой", поставляется как в страны СНГ, так и в страны дальнего зарубежья (Австралия, Австрия, США, Франция, Италия, Япония, ЮАР, Швеция, Чехия, Финляндия, Болгария и др.).

  4. "Koralija"
    Литовська акціонерна компанія "Koralija" - це підприємство, що виробляє широкий ряд продукції із золота та срібла, починаючи з 1995 року. Компанія намагається догодити потребам і побажаннями її клієнтів щодо різноманітності ювелірних виробів: обручки, сережки, брошки, підвіски, ланцюги, намиста до браслетів, ланцюги для годинників, і т.п. Висока якість послуг, професійний штат і турбування про потреби клієнта передумовлюють успіх "Koralija". З метою реалізації своєї продукції на території України, компанія запрошує до співпраці зацікавлені в співробітництві торгові компанії.

  5. ДАК "Uzprommashimpeks"
    ДАК "Uzprommashimpeks" МВЕСІіТ Республіки Узбекистан має нагоду поставити в 2006 р. катодну мідь марки М0К і М1К виробництва Алмаликського ГМК в об'ємі до 5000 т. Ціна на товар визначається як середнє значення котирувань Лондонської біржі металів по позиції "Cash Settlement" за котирувальний період мінус знижка 30 дол. США/т. Котирувальний період приймається як 5 послідовних біржових днів після відвантаження партії товару. Умови поставки: FCA - ст. Ахангаран (Узбекистан). Умови оплати: 100% передоплата за відвантажену партію товару; при цьому Покупець протягом 5 банківських днів з дати виставляння рахунку здійснює перед експортне фінансування у розмірі 5 % від вартості відвантаженої партії товару. Компанія запрошує до плідного співробітництва.

Коммерческие предложения по дальнему зарубежью



  1. "Nordvest Investoren Gruppe"
    Німецька компанія "Nordvest Investoren Gruppe" має намір налагодити співробітництво з виробниками продукції з лісоматеріалу.

  2. . Компанія "TYCHSEN GmbH"
    . Компанія "TYCHSEN GmbH" (Німеччина) шукає постачальників корпусів ліхтарів, вітринних ящиків для розміщення меню з листової оцинкованої сталі або алюмінію чи сплаву алюмінію з порошковим покриттям та виносних рекламних стійок з труби або листа.

  3. Німецька компанія
    Німецька компанія пана Вольфрама Зампа (нім.Wolfram Samp) шукає коопераційні зв'язки з постачальниками цементу, цукру, добрив, олії.

  4. Компанія "Bafinanz Bayern Vermittlung GmbH"
    Компанія "Bafinanz Bayern Vermittlung GmbH" (Німеччина) шукає експортерів соломи.

  5. Німецька компанія "Ove M.H.Zell"
    Німецька компанія "Ove M.H.Zell" має намір налагодити коопераційні зв'язки з деревообробними підприємства Карпатського регіону.

  6. Компанія "P.Drozd"
    Компанія "P.Drozd" (Німеччина) шукає коопераційні зв'язки з підприємствами, що переробляють м'ясо та рибу.

  7. Німецька приватна
    Німецька приватна компанія пана Георга Гертнера (нім.Georg Gertner ) шукає виробників добрив (Urea).

  8. Компанія
    Компанія пана Якоба Шнайдера (нім. Jakob Schneider) (Німеччина) шукає коопераційні зв'язки з ливарними підприємствами.

  9. "ABZ Ameranger Grosshandel"
    Німецька компанія "ABZ Ameranger Grosshandel" шукає експортерів рослинної олії.

  10. "Kabel-Technik"
    Компанія "Kabel-Technik" (Німеччина) має намір налагодити ділові стосунки з виробниками кабелів.

  11. "Deutsche Filterbau GmbH"
    Німецька компанія "Deutsche Filterbau GmbH" має намір налагодити коопераційні зв'язки з підприємствами з очисної техніки.

  12. Приватна компанія
    Приватна компанія пана Ханса Хартла (нім.Hans Hartl) (Німеччина) шукає експортерів дерев'яних палет.

  13. "Impressionen-Versand GmbH"
    Німецька компанія "Impressionen-Versand GmbH" шукає коопераційні зв'язки з виробниками дерев'яних матрьошок.

  14. "Alpha Getriebebau GmbH"
    Компанія "Alpha Getriebebau GmbH" (Німеччина) шукає партнерів в сфері автоматизованої техніки, верстатобудування, пакувальної техніки.

  15. "Tempratec Technologie Ltd."
    Німецька компанія "Tempratec Technologie Ltd." шукає експортерів бавовняної олії.

  16. EL-MARWA FOOD INDUSRTRIES Co. (S.A.E.)
    Єгипетська компанія EL-MARWA FOOD INDUSRTRIES Co. (S.A.E.) пропонує фруктові пюре, концентрати та соки.

  17. Фірма ARABO Environmental Manufacturing
    Фірма ARABO Environmental Manufacturing (Єгипет) пропонує фільтри для очистки повітря; фільтри для всіх видів пилезбірників; паливні фільтри, листові фільтри, сітчасті фільтри із нержавіючої сталі, фільтри для очистки води. Компанія запрошує до співробітництва.

  18. ELSEWEDY CABLES
    Єгипетська компанія ELSEWEDY CABLES пропонує різні види кабелів CABLES (HS Code): 854420, 854449, 854459, 854460, 854470, 741300, WINDING WIRES (HS Code): 854411, 854419, 740811, 740819, 740829, COPPER RODS (HS Code): 7407, 740710

  19. "HUNGARY MEAT Kft."
    Одне із найбільш повідних підприємств Угорщини по забою свиней "HUNGARY MEAT Kft." запрошує до співробітництва українські скотобійні, м'ясопереробні комбінати, холодокомбінати, оптові компанії.

  20. "Dr. Al-Dulaimi Faisal"
    Приватний угорський підприємець "Dr. Al-Dulaimi Faisal" - представник кількох угорських сирзаводів, зацікавлений в реалізації сира в асортименті: "Feta", "Hajdu", "Kashkaval", "Trappista" та інших сортів.

  21. "Winter ёs Tаrsa Kft."
    Зовнішньоторгова фірма "Winter ёs Tаrsa Kft." (Угорщина), яка на протязі 11 років займається реалізацією текстильної продукції, зацікавлена в продажу залишку тканин об'ємом приблизно 80.000 метрів. Різновидність тканин: 100 % бавовна, 100 % поліестер муслін, льон/віскоза і поліестер/віскоза/еластан. Щорічний оборот фірми в 2004 р. склав 780000 метрів тканин

  22. "BaLIND Kft."
    Угорська виробнича фірма "BaLIND Kft." зацікавлена в реалізації прецизійних деталей із металу а також в коопераційному співробітництві з автомобілебудівними та машинобудівними компаніями України

  23. "ALLCHEMIE Kereskedelmi ёs Szolgаltatо Kft."
    Зовнішньоторгова фірма "ALLCHEMIE Kereskedelmi ёs Szolgаltatо Kft." (Угорщина) з метою реалізації хімічної продукції зацікавлена в співробітництві з підприємствами, що мають промислову базу з під'їзними шляхами для розфасовки хімікатів, що поставляються залізничним транспортом в стандартні цистерни IBC об'ємом 1 м3. Поставка та організація транзиту цистерн забезпечується угорською стороною.

  24. фірма "Takаcsvidаmpark"
    Приватна угорська фірма "Takаcsvidаmpark" виготовить різного виду обладнання для розваг, в тому числі мобільні фестивальні сцени, жилі вагончики, касові фургони. Виконає роботу в короткий термін - по ремонту, відновленню , переобладнанню аналогічного обладнання. Досвід роботи в даній галузі: 25 років. Мова для переписки: угорська, англійська. Компанія запрошує до співробітництва інвесторів, організаторів різноманітних заходів, луна-парків, циркових труп.

  25. "Imagement Technologies Kft."
    Компанія "Imagement Technologies Kft." (Угорщина) має намір налагодити співробітництво з українськими підприємствами, що спеціалізуються на проектуванні та виробництві спеціальних верстатів; виробництві деталей (індивідуальне та дрібносерійне виробництво); проектуванні та виробництві спеціальних інструментів та препаратів; виробництві деталей (пресованих та зварених).

  26. "Nemzeti Ingatlanfejleszto es Lakasberuhazo Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag"
    Угорська компанія"Nemzeti Ingatlanfejleszto es Lakasberuhazo Zartkoruen Mukodo Reszvenytarsasag" , що спеціалізується на розвитку нерухомості, придбала та підготувала до капіталовкладень колишню радянську казарму, площею 14 га, розміщену поблизу аеропортів Ferihegy I. та Ferihegy 2., автобанів М4-М5-МО, за адресою: Budapest, XVIII. kerulet, ulloi ut 807. Компанія запрошує до співробітництва українських інвесторів та фінансові групи. ЗАТ входить до складу холдингу Угорський Банк Розвитку. Статутний капітал компанії на 31 липня 2006 року склав 9.388.000.000 HUF.

  27. Компанія "Fakotrade Kft
    Компанія "Fakotrade Kft." (Угорщина) на умовах регулярної поставки закупить пиломатеріали наступних параметрів: -розмір: 50 х 100 х 1000 мм або при аналогічній довжині і ширині товщина 25 мм; -вологість: 12-13%; Кількість: 2-3 вантажні автомобілі в місяць.

  28. "HUNGAROHEMP Rt."
    Угорська компанія "HUNGAROHEMP Rt." установить ділові відносини з компаніями по торгівлі міддю та алюмінієм.

  29. фірма "LADYMPEX Kft"
    Зовнішньоторговельна фірма "LADYMPEX Kft" (Угорщина) зацікавлена в реалізації товарів продовольчої групи в наступному асортименті: продовольчі і фуражні сорти зернових культур; свіжі, консервовані, морожені овочі і фрукти; плодово-овочева консервація, мариновані овочі, фруктові компоти; червоний перець (мелений), ядра волоського горіха і т.д.; пюре каштана, солодощі з каштану; дрібні зерна, пташиний корм і ін.

  30. "DenTiTrade Kft."

  31. "DenTiTrade Kft."
    Угорська стоматологічна фірма "DenTiTrade Kft." зацікавлена й реалізації комплексної системи дентального імплантату, розробленої і частково виробленої в Угорщині під торговою маркою DenTi® Millenium.

  32. Фірма "EasTron Kereskedelmi es Fejleszto ugynokseg Kft."
    Фірма "EasTron Kereskedelmi es Fejleszto ugynokseg Kft."(Угорщина) шукає ділового партнера для реалізації в Україні IT систем банківського самообслуговування (у тому числі e-banking) та іншої продукції ПО. Компанія установить ділові відносини з компаніями, зацікавленими в дистриб'юції та підтримці в Україні реалізуємих фірмою продуктів ПО; потенційному дистриб'юторі софтверних рішень на території Угорщини.

  33. Угорська компанія "RIEL Elektronikai Kft."
    Угорська компанія "RIEL Elektronikai Kft." по виробництву і реалізації систем охоронного телебачення і нагляду закритого циклу ( CCTV), систем пожежної сигналізації установить ділові відносини з українськими фірмами по установці та сервісному обслуговуванню, а також по реалізації та дистриб'юції охоронних систем і засобів безпеки.

  34. "Daniella Kereskedelmi Kft.
    Одна з найбільших фірм Угорщини по торгівлі електротехнічною продукцією "Daniella Kereskedelmi Kft." з метою реалізації установить ділові відносини з оптовими компаніями, імпортерами товарів даної групи і супермаркетами електроніки.

  35. Фірма "H-ITB Ipari es Kereskedelmi Kft."
    Фірма "H-ITB Ipari es Kereskedelmi Kft." (Угорщина) по виробництву і реалізації підйомної техніки, з метою реалізації готової продукції, зацікавлена у встановленні ділових відносин з імпортерами даної групи товару, з подальшим створенням дочірнього підприємства в Україні (ДП вже є в Румунії, Словаччині, Сербії).

  36. "ONIX epitoipari Kft."
    . Угорська компанія "ONIX epitoipari Kft." з обробки мармуру, граніту, вапняку і натурального каміння з метою реалізації готової продукції зацікавлена в здійсненні архітектурно-дизайнерських проектів. Фірма має в своєму розпорядженні серйозне устаткування і машини по обробці каміння, що дозволяє виконати роботу, точно слідуючи вимогам Замовника. Фірма пропонує співпрацю у всіх проектах, для здійснення яких використовуються оброблений мармур, граніт, вапняк і натуральне каміння (плавальні басейни; торгові центри; житлові комплекси; суспільні території; дорожня огорожа і т.д.).

    N.B. Всем заинтересованным в сотрудничестве с немецкими предприятиями рекомендуем воспользоваться кооперационной биржей торгово-промышленных палат Германии и разместить свои деловые предложения на сайте www.e-trade-center.com

    В случае Вашей заинтересованности, за дополнительной информацией обращайтесь в Днепропетровскую ТПП.
    Контактные телефоны: 36-92-53, Факс: 36-92-54
    E-Mail:vesp@dcci.org.ua,
    vesp@a-teleport.com