Головна  
Стрічка новин
Новий офіс компанії
  Компанія переїхала в новий офіс за адресою: вул. Саксаганского, 53/80, оф. 905
Компанії 4 роки
  Компанія Webo зустріла 5 рік своеї діяльності. За останній рік створено 14 web сайтів, система NMaker, впроваджена на 5 каналі. Також реализовані та впроваджені калька інформаційних систем, додано нові можливості в CMS.
Змінився номер телефону
  У зв'язку з змінами на АТС змінився номер телефону компанії. Новий номер: 287-83-16
Пошук
Про компанію
Команда web-розробників, що складає основу компанії "WEBO", працює на українському ринку IT-технологій з 1998 року. На протязі 4 років, що передували створенню компанії, наші ведучі розробники брали безпосередню участь у проектуванні, розробці та оформленні провідних українських web-ресурсів, створенні web-орієнтованого програмного забезпечення, а також у проведенні рекламних компаній. З березня 2002 року професіоналізм кожного з нас став основою компанії "WEBO".
Про компанію
Клієнти
Юг-Контракт
Арго
DiaWest
Космо
Партнери
Fabrica
SWdivision
Studio7
STN Consultants
3-NITY
Послуги

Основним видом діяльності компанії є розробка, впровадження і супровід Інтернет проектів

Інтернет консалтинг
Розробка Інтернет сайтів
Розробка Інтернет / Інтранет додатків
Створення web утиліт
Підтримка і супровід проектів
Рекламні кампанії
Терміни і ціни
Продукти

Розроблювачі компанії Webo мають великий досвід у створенні Інтернет / Інтранет додатків. У процесі роботи над різними проектами були розроблені типові рішення для різноманітних задач. В остаточному підсумку більшість рішень було реалізовано у вигляді продуктів компанії. Основним продуктом компанії є система керування вмістом Webo CMS.

У процесі роботи продукти компанії постійно поліпшуються, реалізуються нові зручні сервіси. Кожен продукт компанії пройшов кількаразове тестування на робочих проектах, що гарантує високу надійність і стабільність роботи.

Портфоліо
Прейсс Укра]на
Компанія пропонує послуги постачання до України, продажу та монтажу систем огорож, вироблених компанією «BETAFENCE», в т.ч. - сітки рулонні (зварні, плетені) та панельні, стовпи й креплення, ворота й і т.д..
zabory.com.ua/
ТелеКритика
Сайт українського журналу "Телекритика".
telekritika.kiev.ua
Міжнародний бізнес-портал IBCS
Міжнародний бізнес-портал IBCS створений для розширення діяльності компаній як на внутрішніх ринках різних країн, так і на зовнішніх світових ринках, а також для максимально зручного пошуку ділових партнерів і встановлення з ними прямих контактів.
infocompany.biz
Торговий дім "Медуза"
Сайт торгового дому "Медуза" по продажу спорядження для дайвинга і підвідного полювання.
medusa.com.ua