This version of the page http://www.niss.od.ua/index.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-19. The original page over time could change.
Національний Інститут Стратегічних Досліджень :: Одеський регіональний філіал
УКР
РУС
ENG
ПРО ФІЛІАЛ
АНАЛІТИКА
ПУБЛІКАЦІЇ
КОНФЕРЕНЦІЇ
ОГОЛОШЕННЯ
ПАРТНЕРИ
ПОСИЛАННЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ

Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень у м. Одесі створено у серпні 2003 р.

Метою діяльності Філіалу є проведення наукових досліджень у сфері суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку Півдня України, а саме Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, а також проблем співробітництва України з країнами Чорноморського та Близькосхідного регіонів.

Основними завданнями Філіалу є:

  • Здійснення досліджень різноманітних аспектів суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку Півдня України, в тому числі питань екологічної безпеки та сталого використання природних ресурсів, міжетнічних та міжконфесійних відносин в регіоні, міжрегіонального та транскордонного співробітництва;

  • Вивчення суспільно-політичних, соціально-економічних і військових аспектів співробітництва у Чорноморському та Близькосхідному регіонах;

  • Сприяння органам державної влади та місцевого самоврядування в процесі підготовки програмних документів та прийняття науково обґрунтованих рішень.


Структура Філіалу:

Відділ проблем чорноморського і близькосхідного співробітництва

Головне завдання – дослідження суспільно-політичних, соціально-економічних і військово-політичних процесів у Чорноморському та Близькосхідному регіонах, а також питань співробітництва України з країнами цих регіонів.

Відділ регіонального моніторингу

Головне завдання – дослідження різноманітних аспектів суспільно-політичного та соціально-економічного розвитку Півдня України, в тому числі питань екологічної безпеки та сталого використання природних ресурсів, морегосподарського та транспортного комплексу, міжнародних транспортних коридорів, що проходять територією регіону, міжетнічних та міжконфесійних відносин в регіоні, міжрегіонального та транскордонного співробітництва, зокрема, співробітництва в рамках Єврорегіону “Нижній Дунай”.

Керівництво Філіалу:

  • ВОЛОВИЧ Олексій Олексійович, директор

  • ШЕВЧЕНКО Володимир Олексійович, заступник директор

  • СЄРОВ Дмитро Ігорович, завідувач відділу чорноморського і близькосхідного співробітництва

  • ДЕМЧЕНКО Валентина Валеріївна, вчений секретар

  • КУЛІК Наталія Петрівна, головний бухгалтер
     

Контакти:

Наша адреса:

  Україна 65107 м. Одеса, вул. Канатна, 83
  (2-ий адміністративний будинок Одеської обласної державної адміністрації),
  3-й поверх, оф. 306.

  Тел.:  +38 (048) 728 05 09
  Факс: +38 (048) 731 44 81
  Ел. пошта:

Copyright ©  Національний Інститут Стратегічних Досліджень - Одеський Регіональний Філіал. 2005. Всі права захищені.
ОПИТУВАННЯ
Новини
Повідомлення

WAP
10.10.2006
У розділі ПУБЛІКАЦІЇ викладено декілька статей співробітників філіалу. В розділі КОНФЕРЕНЦІЇ розміщено матеріали міжнародної конференціі, а також доповнена ФОТОГАЛЕРЕЯ.