This version of the page http://www.imzak.org.ua/index.php/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-19. The original page over time could change.
Щотижневик "Іменем Закону"
   
Редакція
   
Контакти
   
Реклама
   
Передплата
Сьогодні Четверг, 19 Жовтня 2006 року
 
Поточний номер №41(5531)

 
Події та коментарі
Представляємо службу
Широким планом
Наша служба
Думка професіонала
Кримінальна економіка
У внутрішніх військах
Читач-газета-читач
Перевірка з ініціативи «ІЗ»
Актуальне інтерв’ю
Регіон: Дніпропетровщина
Особистість
Ноу-хау
На теми моралі
Тема
Соціум
Архів
Галерея
Пошук

Поточний номер №41(5531) Анонси

Події та коментарі Діль­нич­ні пі­шли по квар­ти­рах
 
У ро­бо­чо­му гра­фі­ку пра­во­охо­рон­ців сто­лич­но­го Дар­ниць­ко­го РУ з’яви­ла­ся нова відмітка: у райо­ні про­во­дить­ся опе­ра­ція «Ві­зит». До цьо­го за­хо­ду за­лу­че­ні май­же всі служ­би, а перш за все — діль­нич­ні ін­спек­то­ри.
  читати далі

Події та коментарі Трагедія у Прилуках
 
Двадцятивосьмирічного капітана міліції по-звірячому зарізали через гроші.Ранком 25 вересня житель м. Прилуки, вигулюючи свою собаку у лісосмузі поблизу старого кладовища, побачив чоловіка, який лежав без ознак життя у калюжі крові.
  читати далі

Події та коментарі Перший камінь у фундамент традицій «Грифона»
 
У Черкасах з 28 по 30 вересня 2006 року проведено заключний етап першого Всеукраїнського конкурсу з визначення кращого за професією серед міліціонерів спеціальних підрозділів судової міліції «Грифон».
  читати далі

Події та коментарі У Києві змінився німецький представник
 
У МВС України відбулася зустріч першого заступника міністра внутрішніх справ України Володимира Євдокимова з делегацією поліції ФРН на чолі з Головою Дирекції Федеральної поліції ФРН Йоргом Баумбахом та Головним комісаром поліції ФРН Петером Гофманом.
  читати далі

Події та коментарі Делегація ПАРЄ відвідала МВС
 
Делегація Комітету Парламентської асамблеї Ради Європи з питань дотримання обов’язків і зобов’язань країнами-членами Ради Європи під час відвідин України зустрілася з керівником МВС Юрієм Луценком.
  читати далі

Представляємо службу КРУ: новий статус — нові права
 
Добробут людини багато в чому залежить від того, чи здатна вона дати раду своїм грошам. Це просте правило спрацьовує не лише в масштабах окремої сім’ї, а й на рівні цілих відомств і навіть держави. МВС винятку не становить.
  читати далі

Широким планом Найкращі футболісти служать у ДАІ
 
Майже місяць тривав чемпіонат з міні-футболу серед персоналу центрального апарату МВС. У змаганнях взяли участь 230 працівників з 23 структурних підрозділів.
  читати далі

Широким планом Ство­ри­ти... пра­во­охо­рон­ця
 
Ом­рі­яний іде­ал: служ­ба в мі­лі­ції — за єв­ро­пей­ськи­ми стан­дар­та­ми, го­лов­на ді­йо­ва осо­ба сис­те­ми — про­фе­сіо­нал, лю­ди­на осві­че­на, фі­зич­но за­гар­то­ва­на, з ви­со­ким куль­тур­ним рів­нем, уміє спіл­ку­ва­ти­ся з гро­ма­дя­на­ми, ша­но­ва­на в су­спіль­стві.
  читати далі

Наша служба Су­час­ні тех­но­ло­гії Хар­ків­щи­ни
 
Не­що­дав­но на Хар­ків­щи­ні з ро­бо­чим ві­зи­том побу­ва­ла за­ступ­ник мі­ніс­тра внут­ріш­ніх справ Ук­раї­ни Лі­дія По­реч­кі­на. Во­на озна­йо­ми­ла­ся з но­ви­ми до­сяг­нен­ня­ми пра­во­охо­рон­ців ре­гіо­ну в га­лу­зі мо­дер­ні­за­ції ма­те­рі­аль­но-тех­ніч­ної ба­зи ГУМВС.
  читати далі

Наша служба На Говерлі поздоровили Ірин
 
Понад 200 курсантів Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ здійснили сходження на Говерлу, яке приурочили до Дня вчителя і Дня туриста.
  читати далі

Наша служба Порятунок у болотних хащах
 
Якби правоохоронці спізнилися на кілька хвилин, то могли б і не врятувати хлопчика, який загубився і майже дві доби провів у болотах неподалік села Люботинь Любешівського району.
  читати далі

Думка професіонала Транс­порт­на мі­лі­ція на марш­ру­ті ре­фор­ма­ції
 
Без­пе­реч­но, транс­порт­ній мі­лі­ції по­тріб­на ре­фор­ма, якіс­ний стри­бок не ли­ше в ор­га­ні­за­ції, ад­мі­ніс­тру­ван­ні її ді­яль­но­сті, а й у справж­ньо­му про­ри­ві що­до про­фе­сіо­наль­но­го зрос­тан­ня і ком­пе­тент­но­сті бук­валь­но кож­но­го — від мі­лі­ціо­не­ра лі­ній­но­го від­ді­лу до ке­рів­ни­ка управ­лін­ської лан­ки.
  читати далі

Кримінальна економіка Зарплатна амнезія
 
МВС повертає до пам’яті забудькуватих роботодавців. Можна багато і зі смаком, що, власне, й робиться, говорити про реформи в економіці, інвестиції з інноваціями, сальдо торговельного балансу іпрогнозований ріст ВВП, мільярдні надходження до бюджету і мільярдні витоки в тінь, — все це правильно, актуально і дійсно важливо.
  читати далі

Кримінальна економіка Контрафактні підручники
 
Шкільні підручники — досить специфічний товар, попит на нього традиційно високий лише на початку навчального року. Саме тому у вересні працівниками столичного управління ДСБЕЗ у сфері інтелектуальної власності та високих технологій проводяться заходи з виявлення фактів реалізації недоброякісної продукції. .
  читати далі

У внутрішніх військах День народження сла­вет­ної час­ти­ни
 
18 ве­рес­ня в од­ній із най­дав­ні­ших вій­сь­ко­вих час­тин — 3066 внут­ріш­ніх військ МВС Ук­раї­ни, від­бу­ли­ся уро­чис­то­сті з на­го­ди 86-ї річ­ни­ці з дня її за­сну­ван­ня. Іс­то­рія вій­сь­ко­во­го фор­му­ван­ня має чи­ма­ло бо­йо­вих сто­рі­нок — Ве­ли­ка Віт­чиз­ня­на вій­на, від­нов­лен­ня зруй­но­ва­но­го фа­шис­та­ми Ки­єва, чи­ма­ло спе­ці­аль­них зав­дань у піс­ля­во­єн­ний пе­рі­од.
  читати далі

Читач-газета-читач Якою бути відомчій газеті?
 
«Кадри вирішують все» — хоча це гасло «з бородою», але воно актуальне й сьогодні. Впевнений, і в майбутньому не буде здане в архів. Я, зрозуміло, не відкрию Америки, коли скажу, що в системі МВС багато кадрових проблем виникає тому, що майбутні працівники не проходять належного відбору.
  читати далі

Перевірка з ініціативи «ІЗ» Договір застави: жарти з банком недоречні
 
У листі до редакції, як чи не останньої інстанції, дописувачка волала про допомогу з надією встановити справедливість. Киянка Галина Г. звернулася з проханням провести журналістське розслідування з приводу незаконних дій деяких посадових осіб Подільського райуправління столичної міліції та сприяння шахраям у намаганні заволодіти її власністю — квартирою.
  читати далі

Актуальне інтерв’ю Ноу-хау від ДАІ, щоб дізнались водії
 
Останнім часом чимало питань виникало до працівників служби ДАІ. Реорганізація, їхні права та обов’язки обговорювалися не один місяць, проводилось багато експериментів. У підсумку безліч профілактичних заходів дали змогу дещо покращити ситуацію на автошляхах України, з’явились і деякі нововведення європейського рівня.
  читати далі

Регіон: Дніпропетровщина Життя на дорозі — інтерес не корпоративний
 
Спочатку про шкоду масових стереотипів. Коли у свідомості суспільства формується образ ДАІ (а в цілому — МВС) через того інспектора, який на зразок партизана, що очікує німецький обоз, злився з кущами при дорозі, — це логічно, але абсолютно поверхово.
  читати далі

Особистість За­ко­но­да­вець не­пи­са­них пра­ви­л
 
Здав­ши до­бо­ве чер­гу­ван­ня, мо­лод­ший лей­те­нант мі­лі­ції по­спі­шав на фут­бол. Ки­їв­ське «Ди­на­мо» зу­стрі­чає­ть­ся з хар­ків­ським «Ме­та­лі­стом» — та­ко­го ви­до­ви­ща справж­ній вбо­лі­валь­ник не міг про­пус­ти­ти. Одяг­нув бі­лі шта­ни та та­ко­го ж ко­льо­ру те­ніс­ку — мож­ли­во, хоч одяг якось вря­тує від літ­ньої спе­ки. Як на зло ав­то­бу­са дов­гень­ко не бу­ло.
  читати далі

Ноу-хау На Хрещатику боярська міліція влаштувала день відкритих дверей
 
З ініціативи керівництва главку міліції Київщини минулої п’ятниці в регіоні стартував досить цікавий проект. Віднині із певною періодичністю всі тамтешні підрозділи міліції мають не лише приймати офіційних відвідувачів із заявами та повідомленнями, а й усіх, кого цікавлять прогулянки коридорами і кабінетами райвідділів у статусі вільних екскурсантів.
  читати далі

На теми моралі Вагітні жінки... як засіб збагачення
 
Сучасна соціальна політика держави стосовно матеріального збагачення жінок, які готуються стати матерями, суттєво вплинула і на їхній статус у суспільстві. Вже минули ті часи, коли вагітних не дуже охоче брали на роботу. Нині ситуація змінилась.
  читати далі

На теми моралі Хліб з начинкою
 
Нещодавно оперативникам БНОН Подільського РУ столиці стало відомо про існування в одному з навчальних закладів чітко налагодженої мережі розповсюдження наркотиків. Відпрацьовуючи цю інформацію, міліціонерам довелось провести кропітку та напружену роботу.
  читати далі

Тема Тема
 
Міс­це та роль Ук­раї­ни на між­на­род­ній аре­ні. Ін­тег­ра­цій­ні про­це­си в Єв­ро­пей­сько­му Со­юзі та пер­спек­ти­ви їх по­даль­шо­го роз­вит­ку. Ми­ро­твор­ча ді­яль­ність МВС Ук­раї­ни
  читати далі

Соціум Примусова «демобілізація» по-луганськи
 
Звісно, важко назвати регіональною особливістю спосіб зловживання, продемонстрований нещодавно працівниками міліції Луганщини. Такого роду владний «гротеск» не має географічного забарвлення, однак у зведенні Департаменту внутрішньої безпеки МВС за минулий тиждень саме представники цієї області фігурують як особи, стосовно яких порушено кримінальні справи.
  читати далі

50 рокiв

Оголошення

До уваги викладачiв, курсантiв, студентiв, магiстрiв та здобувачiв вищих навчальних закладiв, працiвникiв наукових закладiв усiх рiвнiв. Редакцiя «iменем Закону» оголошує про початок виходу у свiт нового видання
«iменем Закону. Науковий вiсник», в якому друкуватиме науковi матерiали на конкурснiй основi. Журнал найближчим часом буде передано до реєстрацiї Вищою атестацiйною комiсiєю України як наукове видання в галузi юриспруденцiї. За детальнiшою iнформацiєю звертатися за тел. (044) 254-78-05 та електронною поштою editor@imzak.org.ua. Науковi твори дописувачiв редакцiя приймає за адресою: м.Київ, вул.Пилипа Орлика, 22/2, кiм.2.

Передплата «ІЗ»

 Як передплатити
Телефон/факс для довiдок: (044) 254-74-22
Написати листа: finances@imzak.org.ua

Реклама
тут може бути ваша реклама
Як розмiстити

Фото тижня



Copyright 2005-2006 © Тижневик МВС України "Іменем Закону"