This version of the page http://www.pg.com.ua/ace.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-18. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Миючі та чистячі засоби / ACE



P&G Україна  
Basic info in English
Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби

Ariel
Tide
Bonux
ACE

Lenor
Comet
Fairy
Mr. Proper

Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби по догляду за ротовою порожниною



Знайти на сайті
 



Миючі та чистячі засоби

ACE

Рідкий відбілювач ACE вперше з'явився в Україні в 1996 р. і одразу завоював довіру українських господарок. У цьому немає нічого дивного, оскільки ACE є одним з найефективніших рідких відбілювачей у світі. Він містить добавки, що захищають тканину від ушкодження і тому відбілюють краще і дбайливіше, ніж інші рідкі відбілювачі. АСЕ ефективно видаляє плями від чаю, вина, чорниці, фруктів і кави, плями органічного походження, а також відновлює білизну запраних тканин.

Асе - це відбілювач нового покоління, що не потребує виварювання. А завдяки спеціальним речовинам, що запобігають псуванню тканини Асе ефективно відбілює не тільки бавовняні, але й синтетичні тканини.

Асе чудово вiдбiлює навiть в холоднiй водi i всього за кілька хвилин, при цьому неважливо, перете Ви вручну або в пральнiй машинi.

Посилювач прального порошку АСЕ Біо+Кисень краще, ніж порошкові відбілювачі, бореться зі складними забрудненнями вже у прохолодній воді і застосовується як для білих, так і для кольорових тканин.

Крім того, завдяки вмісту гіпохлориту, Асе ефективно вбиває мікроби.

На відміну від порошкових відбілювачів, АСЕ Біо+Кисень має подвійну дію:

  • біологічно-активні компоненти ефективно і дбайливо видаляють найскладніші плями вже в прохолодній воді;
  • активний кисень, що діє м'яко, дозволяє довше зберегти яскравість кольорів.

АСЕ Brilliant, на відміну від більшості традиційних відбілювачів, є більш густим і має набагато слабший запах хлору. У формулі АСЕ Brilliant містяться оптичні відбілювачі, завдяки яким досягається якісне покращення білизни на тканинах. За постійного користування АСЕ Brilliant відновлює білизну пожовтілих і запраних речей. АСЕ Brilliant зберігає традиційну технологію захисту тканини АСЕ, завдяки чому забезпечується краща безпека тканини порівняно зі звичайними відбілювачами. Новий відбілювач має таку функцію, що притаманна хлоровмісному відбілювачу, як знищення мікробів.



Запитання і відповіді:

1) Чим АСЕ відрізняється від інших відбілювачів?
АСЕ містить інгредієнти, що запобігають ушкодженню та пожовтінню тканини, водночас забезпечуючи високоякісне відбілювання. АСЕ чудово видаляє плями, але на відміну від інших відбілювачів, його негативна дія на міцність тканини є суттєво меншою.

2) Який термін придатності АСЕ?
12 міс. з дати виготовлення. Після закінчення цього строку якість продукту навряд чи погіршиться, проте цього не можна гарантувати. Термін придатності продукту може суттєво скоротитися за умови неправильного зберігання (наприклад, якщо флакон з відбілювачем зберігається під прямим сонячним промінням чи відбілювач переливається в іншу ємність, а також якщо він зберігається у незакритому флаконі), після змішування його з іншими продуктами чи розбавлення.

3) Чи містить АСЕ хлор?
АСЕ - це рідкий хлоровмісний відбілювач. Активним компонентом АСЕ є гіпохлорит натрію, в якому вміст активного хлору складає 4,9%. Посилювач прального порошку АСЕ Біо + Кисень не містить хлору.

4) В якому випадку АСЕ діє більш ефективно: під час ручного прання чи машинного?
АСЕ підходить як для ручного, так і для машинного прання. Однак пральна машина забезпечує механічне перемішування, що може підвищити якість відбілювання.

5) Яка температура є оптимальною для відбілювання?
Відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію гарантує видалення плям і високу якість відбілювання та дезінфекції вже за низьких температур (наприклад, у холодній чи ледь теплій воді). АСЕ Біо + Кисень вже за температури 30°C надзвичайно чудово видаляє найскладніші плями. Ось чому немає необхідності (і навіть не рекомендовано) проводити відбілювання за високих температур чи під час кип'ятіння. Таке відбілювання може, звичайно, дещо покращити ефективність виведення плям. Однак відбілювання за високих температур буде шкодити тканині (призведе до пожовтіння, потоншання чи навіть появи дірок).

Особливості застосування АСЕ для різних типів тканин і поверхонь:
Рідкий відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію якнайкраще підходить для білого одягу з бавовни, льону, синтетики, поліефірів і поліаміду (включаючи нижню білизну з мереживами). Щодо кольорового одягу, то для нього краще АСЕ не використовувати, оскільки барвник може видалитися за допомогою відбілювача. Проте припускається відбілювання деяких предметів одягу білого кольору з кольоровими вставками чи здобленням. В цьому випадку рекомендовано попередньо перевірити стійкість забарвлення до відбілювання за допомогою АСЕ з вивороту. Проте краще для кольорового одягу використовувати АСЕ Біо + Кисень. Відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію не слід використовувати для виробів з вовни та шовку, оскільки їхні волокна руйнуються відбілювачем. Також не варто застосовувати АСЕ для шкіри, нестійко пофарбованих кольорових тканин, що маркуються знаками:
АСЕ Біо + Кисень можна застосовувати як для білих, так і для кольорових тканин усіх типів, за винятком натурального шовку і вовни.

6) Чи можна застосовувати АСЕ разом із пральним порошком?
Рідкий відбілювач АСЕ не можна використовувати разом із пральним порошком - ці засоби взаємно виключають один одного, значно погіршуючи результат. АСЕ Біо + Кисень потрібно використовувати разом з пральним порошком, оскільки він підсилює його дію.

7) Коли краще застосовувати відбілювач АСЕ: до, під час чи після прання пральним порошком?
Відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію можна використовувати як перед пранням звичайним засобом для прання, так і після прання. І в тому, і в іншому випадках Ви отримаєте хороші результати, але змішувати відбілювач із засобом для прання не рекомендовано. При використанні АСЕ обов'язково слід дотримуватися вказівок до використання, наведених на етикетці. АСЕ Біо + Кисень краще застосовувати одночасно з пральним порошком під час прання.

8) Чи можна використовувати АСЕ з кондиціонером для білизни?
Ні, оскільки ці два продукти можуть негативно взаємодіяти один з одним, погіршуючи при цьому кінцевий результат, тобто відбілювання та/чи пом'якшення тканини.

9) Чому Ви рекомендуєте користуватися відбілювачами під час прання, якщо (мій) пральний порошок вже містить ефективний відбілювач?
Тому що дія відбілювача може посилити дію деяких пральних порошків, особливо якщо потрібно відіпрати пляму при низькій температурі. Крім того, відбілювач можна використовувати і в інших побутових цілях.

10) Чи можна використовувати відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію в пральних машинах? Чи не призведе це до ушкоджень?
Якщо дотримуватися інструкції щодо дозування, відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію є безпечним для використання у пральних машинах і не скорочує строк їхньої служби. Дійсно, технічні випробування показали, що відбілювач АСЕ не впливає на звичайне ушкодження/знос основних компонентів пральної машини. При цьому, якщо в інструкції для Вашої пральної машини написано, що відбілювач використовувати не можна, ми рекомендуємо дотримуватися інструкцій виробника.

11) Чи можна додавати АСЕ безпосередньо в барабан пральної машини?
Ні, оскільки таким чином відбілювач у чистому вигляді може потрапити на тканину і зашкодити їй. Відбілювач слід наливати в спеціальне дозувальне відділення пральної машини або у відділення для попереднього прання.

12) Що станеться, якщо я залишу білизну у розчині з АСЕ на більшу кількість часу, ніж рекомендовано?
Тривале замочування в розчині з відбілювачем може призвести до ушкодження тканини, хоча під час використання АСЕ тканина починає руйнуватися значно пізніше. Проте ми не рекомендуємо перевищувати час, рекомендований в інструкції з використання.

13) Ви рекомендуєте АСЕ для видалення якихось певних плям - чи цей засіб є ефективним проти всіх видів плям?
Відбілювач АСЕ на основі гіпохлориту натрію найфективніше видаляє плями від чаю, вина, чорниці, фруктів і кави, а також плями органічного походження - від калу і сечі, відновлює білизну забруднених тканин. АСЕ Біо + Кисень, окрім того, добре підходить для видалення плям білкового походження, (кров, трава, какао чи дитяче харчування), що найкраще видаляються продуктом, який містить ензими. Те саме стосується типових жирних плям, таких як плями від тонального крему, гуталіну, помади, туші для вій, а також плям від соусу та спагеті.

14) Чи небезпечний гіпохлорит для здоров'я людини?
Ні, за правильного використання гіпохлорит не являє собою гострої чи хронічної небезпеки для людини. Продукція пройшла в Україні санітарно-епідеміологічнуоцінку і отримала відповідне свідоцтво. Цей документ є офіційним підтвердженням безпеки продукції в Україні під час її використання за призначенням.

15) Якщо гіпохлорит так ефективно знищує мікроби, чи не є він небезпечним для побутового використання?
Ні, якщо користуватися ним відповідно до інструкції з використання. Відбілювач, як і будь-який інший господарчий засіб, потрібно зберігати у недоступному для дітей місці.

16) Якщо хлоровмісні відбілювачі безпечні для здоров'я, для чого потрібні застережні заходи?
Гіпохлорит натрію є сильним окислювачем, тому тривалий контакт може викликати подразнення. Заходи безпеки, позначені на етикетці, забезпечують покупця всією необхідною інформацією про безпечне використання хлоровмісного відбілювача.

17) Чи викликає гіпохлорит алергію?
Продукція пройшла в Україні санітарно-епідеміологічну оцінку й отримала відповідне свідоцтво. Цей документ є офіційним підтвердженням безпеки продукції в Україні під час її використання за призначенням. В протоколах досліджень на безпеку вказано, що продукція не має сенсибілізуючої дії, а це означає, що алергічні реакції відсутні. Завжди дотримуйтесь заходів безпеки, вказаних на упаковці.

18) Чи знищує гіпохлорит мікроорганізми?
Так, гіпохлорит знищує функціональні білки мікроорганізмів і придушує їхню життєдіяльність.

Нагору


© The Procter & Gamble Co.     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту