This version of the page http://www.rehau.ua/75B6862047DA65B0C125712B003DEB33.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-17. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Політика закупівель
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса
 
  • Мережа закупівель
  • Політика закупівель
    • Політика якості
    • Керівництво постачальниками

    Політика закупівель

    Ще раз про економічність та якість

    Політика закупівель REHAU залежить від цілей нашого підприємства. При цьому основне значення надається задоволенню наших клієнтів. Ми прагнемо, щоб вони діставали якомога більшу користь від наших технологій на основі полімерів. Успіх наших продуктів є тісно пов’язаним з їх якістю і перебуває у безпосередньому взаємозв’язку з нашою метою щодо виконання зростаючих вимог наших клієнтів.

    Як група підприємств, яка діє в усьому світі, ми шукаємо творчих і конкурентоспроможних постачальників на різних ринках і в різних галузях. Економічність, якість, сервіс, здатність організовувати постачання та надійність є нашими найвищими пріоритетами.


    Ми довіряємо нашим партнерам-постачальникам і розраховуємо на справедливу й довгострокову співпрацю. Продуктивність, взаємне виконання зобов’язань та ризик при цьому тримаються у зваженому співвідношенні. Від наших партнерів-постачальників ми очікуємо, що вони, як і ми, розуміють, у чому полягає потенціал для зниження витрат.

    Роздрукувати сторінку
    www.rehau.ua:  Підприємство > Закупівля > Політика закупівель
    © ТОВ "Рехау", 2006
    © ТОВ "Рехау", 2006