This version of the page http://www.rehau.ua/6A766C116354980CC125712200362308.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-17. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - Програми професійної підготовки
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса

Є інші питання...?

Просимо Вас звернутися до наших менеджерівдалі
 
  • REHAU як роботодавець
  • Вакансії в REHAU
  • Можливості залучення в колектив REHAU
  • Кар’єра
    • Можливості Вашої кар’єри
    • Програми комерційного розвитку
    • Програми професійної підготовки

Програми професійної підготовки

Ми надаємо особливого значення задоволенню потреби у кваліфікованій робочій силі з залученням фахівців з власних рядів. Тому ми усвідомлюємо необхідність підготовки наших співробітників за допомогою цілеспрямованої програми розвитку для виконання завдань більш високого, дедалі більше міжнародного рівня.
Ви зацікавилися унікальною можливістю підготовки у галузі полімерної промисловості? Ми маємо для Вас привабливі перспективи!

Сертифікований промисловий мастер з полімерів та каучуків
REHAU Підготує Вас як керівного працівника у професійній галузі. До сфери Вашої компетенції, крім іншого, належатиме функція посередника між плануванням та виконанням. Чи то як майстер на заводі, чи то як представник оперативного керівництва – по завершенню навчання Ви матимете різнобічні можливості застосування своїх знань.

Технолог з полімерів з державним дипломом
Вас надихають нові технології та прогрес? Тоді Ви починаєте к нас підготовку за спеціальністю технолога з полімерів і розв’язуєте вимогливі завдання. Перетворіть дані досліджень на прогрес у виробництві. Питання майбутнього, такі, як використання нових матеріалів, застосування нових технологій виготовлення, управління якістю, екологічне та економічне мислення – все це належатиме до Вашої компетенції й складатиме Ваш щоденний хліб. По завершенню навчання Ви зможете реалізувати свої знання з технологій застосування, розробки або технологій виробництва як асистент з виробничих питань.

Передумови допуску:

  • відповідна напрямкові навчання повна підготовка за визнаною державою спеціальністю зі звичайною тривалістю навчання щонайменше два роки та подальшою відповідною роботою за спеціальністю протягом принаймні одного року.

Або:
  • відповідна напрямкові навчання повна підготовка за сертифікованою державою спеціальністю асистента з технічних або комерційних питань та подальша відповідна робота за спеціальністю протягом принаймні одного року.

Або:
  • відповідна напрямкові навчання професійна діяльність протягом принаймні семи років.

Система тестування для професійного підвищення кваліфікації є міцною складовою кадрової політики REHAU та надійного шляху до успіху. Наші співробітники з точкизору нарахування заробітної плати мають можливість довести власну продуктивність шляхом теоретичного та практичного тестування. Якщо співробітник успішно проходить тест, це забезпечує йому підвищення погодинної оплати.

Роздрукувати сторінку
www.rehau.ua:  Підприємство > Робота та кар'єра > Кар’єра > Програми професійної підготовки
© ТОВ "Рехау", 2006
© ТОВ "Рехау", 2006