This version of the page http://www.rehau.ua/47BCE2067591BB07C12571E1004DB814.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-17. The original page over time could change.
ТОВ "Рехау" - REHAU відкриває новий центр логістики в Дніпропетровську
Стартова сторінка|Індекс|Контакт
ПідприємствоБудівництвоАвтомобілебудуванняІндустрія
 на сайті  зовні
Про нас Компетенції REHAU Робота та кар'єра Офіси REHAU Академія REHAU Закупівля Преса
 
  • Інформація для преси
    • Новини
    • Прес-релізи
    • Архів
  • Цифри та факти

REHAU відкриває новий центр логістики в Дніпропетровську

Другий власний склад REHAU в Україні

Дніпропетровськ, 7 червня 2006 р. Доктор Петер Надіг, голова правління REHAU в Австрії і по південносхідній Європі особисто відкрив новий склад в Дніпропетровську і другим, разом з київським, центром логістики REHAU в Україні. Керівництво складом візьме на себе Максим Солоненко, який вже є керівником філіалу ООО «РЕХАУ» в Дніпропетровську.

Відкриття нового центру логістики в Дніпропетровську є черговим свідоцтвом намірів REHAU активно розширювати свою діяльність на українському ринку. Найближчим часом планується відкриття філіалів в інших містах України.

З 1997 REHAU послідовно і успішно збільшує свою частку ринку в Україні і є на сьогодні одним з лідерів на ринку віконних і фасадних систем.

Приблизно 100 співробітників REHAU в Україні обслуговують мережу збуту із понад 500 клієнтів у всій країні. За час діяльності REHAU в Україні було реалізовано близько 100 сумісних проектів з партнерами.

Новий центр логістики - другий в Україні після київського - був оснащений по європейським масштабам сучасною технікою. Звідси забезпечуватимуться профілем REHAU близько 60 клієнтів східного регіону країни. Тепер постачання з локального складу зможуть здійснюватися в більш стислі терміни, на вигідніших для клієнтів умовах, навіть невеликими партіями.

Кожне п'яте вікно в Україні виготовлене з профілю REHAU.

Вивчення кон'юнктури ринку 2005 року підтвердило, що в Україні кожне п'яте металопластикове вікно виготовлене з профілю REHAU. Всесвітньо провідний переробник полімерів є також безперечним лідером на віконному ринку України, де спостерігається щорічне зростання близько 30% в рік.

Істотна тенденція зростання спостерігається також у висотному будівництві: в галузі внутрішніх інженерних комунікацій - це санітарні, опалювальні інсталяції та електромонтаж. Надалі, REHAU хоче форсовано розвивати напрямок зовнішніх інженерних комунікацій, з його сферами застосування в санації, дорожньому будівництві та використанні альтернативних джерел енергії.

"Тепер відкриття нового складу робить можливим розширити номенклатуру пропонованих продуктів для наших партнерів", із слів пана Солоненко про майбутню програму постачань. В даний час на складі вже присутньо 140 артикульных позицій - заплановано розширення лінійки продуктів.
Разом з багатим асортиментом продукції на складі, географічною близькістю і, завдяки цьому, економії транспортних витрат, оптимізовані також процеси логістики. Тепер клієнти зможуть робити единоразовый замовлення з складу також невеликими партіями. "Завдяки власному складу на сході REHAU буде не тільки лідером, а займе ексклюзивне положення на ринку ", підкреслює пан Солоненко.

Внесок в економіку і солідний західний працедавець
"Нашою метою є й надалі укріплювати конкурентну позицію на ринку по всіх напрямах діяльності REHAU, зберігаючи своє місце в трійці лідерів – розробників системних рішень для будівництва", говорить Петер Надіг.
"Ми бачимо в Україні важливий і привабливий ринок, який активно розвивається", - повідомив Петер Надіг про значущість України в південносхідній європейській стратегії REHAU: "Частиною цієї стратегії є: систематично розвиваючи ринок, пропонуючи високоякісні продукти, системи і послуги для будівництва й інших промислових галузей, робити істотний внесок в економіку країни. Зокрема, створюючи постійні робочі місця."Вже сьогодні намічений план майбутніх інвестицій і відкриття нових представництв REHAU в українських містах.»

"На сьогоднішній день 100 висококваліфікованих співробітників REHAU обслуговують мережу з понад 500 клієнтів в Україні ", так пан Омелінській описав розгалужену структуру збуту REHAU. «З багатьма клієнтами у нас довгострокові, сталі, партнерські і особові відносини. Завдяки такій співпраці REHAU має відмінну динаміку зростання. Це також результат роботи чудово підготовленої команди співробітників, сформованої протягом цих років.

Роздрукувати сторінку
www.rehau.ua:  Підприємство > Преса > Інформація для преси > Прес-релізи
© ТОВ "Рехау", 2006
© ТОВ "Рехау", 2006