Центр пропаганди інформує


Останній день народження!!!

Страшна трагедія трапилася в ночі 5 серпня на хуторі Люзефін, Рівненського району, Рівненської області.

Пожежа, що винекла у житловому будинку забрала одночасно життя двох людей, а також спричинила чималі матеріальні збитки. Як згодом з'ясувалося, першою полум'я побачала сусідка, яка прокинулася через не зрозумілий шум за вікном. Придивившись уважніше жінка побачила повністю охоплену вогнем будівлю, дах якої обвалювався на очах. Не гаючи ні хвилини, громадянка почала кликати на допомогу місцевих жителів. Власними зусиллями, до приїзду вогнеборців, люди розпочали гасити пожежу, адже в оселі перебували власники. Проте дерев'яну, пофарбовану будівлю, яка горіла наче смолоскип, вже ніщо не могло врятувати.

Прибувшим на місце події пожежно -рятувальним підрозділам нічого не залишилося, як ліквідувати залишки згарища та знайти загиблих, якими виявилися 49-річна власниця будинку Олександра та співмешканець жінки 44-річний Степан.

Наразі орієнтовною причиною загорання вважається порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації пічного опалення. Піч була збудована власноруч з порушенням вимог.

Того ж злощасного вечора, "подружжя" відзначало день народження Степана. Приготували на печі святкову вечерю, випили за здоров'я оковитої та полягали спати. В цей час на солому, що знаходилася на даху хатини з печі потрапила розжарена іскра, яка і стала смертельним носієм вогняного звіра, як для мешканців так і для будівлі в цілому. Випивші господарі були не взмозі почути запаху диму, тому загинули на місці від удушення не прокидаючися, а вогонь доробив свою чорну справу.

Хто-зна, чи могли врятуватися погорільці? На це запитання вже ніхто відповіді не дасть, але одне відомо, якби люди не відносилися безпечно до правил пожежної безпеки, біди можливо, можна було б уникнути.

На даний час усі подробиці події встановлюють слідчі органи.

З повагою, Дмитро Мельник Інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області лейтенант вн. служби.

(0362) 69-55-13, . 8-067-730-788-6 моб. тел.

  ЦП інформує  
  Акція "Герой року"  
  Програма уряду  
  Головна сторінка  
  Контакти  
-----------------
  Керівництво  
  Про Управління  
  Обласні підрозділи  
  Районні підрозділи  
  Історична довідка  
  Навчальні заклади  
  Телефонний довідник  
  Статистика  
  Оперативні дані  





Розробка та підтримка
= ЦТС та IТ м.Рівне =