ГОЛОВНЕ МЕНЮ






КАЛЕЙДОСКОП НОВИН





11.10.2006 13:38:00
"WESTERN UNION" СТАЛА САМОСТІЙНОЮ КОМПАНІЄЮ І МАТИМЕ НЕЗАЛЕЖНУ КОТИРОВКУ НА НЬЮ-ЙОРКСЬКІЙ ФОНДОВІЙ БІРЖІ

11.10.2006 13:18:00
ХАРЦИЗЬКИЙ ТРУБНИЙ ЗАВОД СТАВ ЧЛЕНОМ РОСІЙСЬКОГО СОЮЗУ НАФТОГАЗОБУДІВНИКІВ

11.10.2006 11:35:00
АКБ "РАЙФФАЙЗЕНБАНК УКРАЇНА" ЗМІНЮЄ НАЗВУ НА АКБ "ОТП БАНК"

10.10.2006 14:31:00
ПРИВАТИЗАЦІЯ ШАХТ УКРАЇНИ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЇХ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК

10.10.2006 12:18:00
ПОНАД 230 КОМПАНІЙ З 18 КРАЇН СВІТУ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У XІV МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ "ІНФОРМАТИКА І ЗВ'ЯЗОК - 2006", ЩО РОЗПОЧАЛА СВОЮ РОБОТУ У КИЄВІ

10.10.2006 10:32:00
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ГЛИНОЗЕМНИЙ ЗАВОД УВІЙДЕ ДО СКЛАДУ НАЙБІЛЬШОЇ В СВІТІ АЛЮМІНІЄВОЇ КОМПАНІЇ

09.10.2006 14:43:00
КОРПОРАЦІЯ "АІБ" (ХАРКІВ) ПІДПИСАЛА КОНТРАКТ З КОМПАНІЄЮ "JIANGSU XINLING MOTORCYCLE MANUFACTING" (КИТАЙ) ПРО ПОСТАВКИ В УКРАЇНУ МОТОТЕХНИКИ

09.10.2006 13:37:00
НА ЗАМОВЛЕННЯ РОСІЙСЬКИХ МЕТАЛУРГІВ НА ДОНБАСІ РОЗПОЧАЛИ ВИГОТОВЛЕННЯ "ТЕРМОСІВ ДЛЯ РІДКОГО ЧАВУНУ"

09.10.2006 13:00:00
ХАРКІВСЬКИЙ ЗАВОД "ПІВДЕНКАБЕЛЬ" ПОСІВ ВИДНЕ МІСЦЕ НА БІЛОРУСЬКОМУ РИНКУ ЗБУТУ

06.10.2006 17:01:00
"АГРОПЕРСПЕКТИВА-2006" ПРЕДСТАВИЛА ДОСВІД ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПОТРЕБ РЕГІОНУ У М'ЯСІ ВЛАСНИМИ РЕСУРСАМИ

06.10.2006 16:29:00
НАУКОЄМКІ ПРОПОЗИЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ЯРМАРКУ ІНВЕСТИЦІЙ У ЛЬВОВІ ПІДТВЕРДИЛИ ВИСОКЕ РЕНОМЕ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ І.ФРАНКА

06.10.2006 14:18:00
ІНВЕСТФОНДИ ПРАГНУТИМУТЬ ЗМІЦНИТИ ДОВІРУ ДО СЕБЕ НА ПЕРШІЙ В УКРАЇНІ ВИСТАВЦІ ФОНДОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ НАСЕЛЕННЯ

ВИСТАВКОВІ ЗАКЛАДИ

ЗАТ МВЦ

Анатолій Вікторович ТКАЧЕНКО,
директор Міжнародного виставкового центру


Народився 3 січня 1948 року. Дитинство й шкільні роки минули на Чернігівщині - у рідному селі Полуботки та Чернігові, де й закінчив міську середню школу №1.

Вищу освіту отримав у Харківському інженерно-будівельному інституті, за фахом - інженер-механік. Понад 21 рік пропрацював на Чернігівському філіалі Горьківського автозаводу (завод автозапчастин, автодеталей, карданних валів): пройшов шлях від майстра до заступника головного інженера. У 1995 році був призначений заступником генерального директора, а потім Генеральним директором підприємства "Укрволгатехсервіс" (Київ). Працюючи на цій посаді, зацікавився виставковою справою, як одним з ефективних важелів розвитку автотехнічної сфери. Та згодом зрозумів, що промислові виставки мають величезне значення й вплив не тільки на розвиток автомобільної галузі, а й економіки в цілому.

З 1998 року очолює Міжнародний виставковий центр: одночасно займається добором архітектурних проектів комплексу та його будівництвом (перший павільйон введено у дію у 2002 році), і розвитком майбутніх виставкових проектів.

Прагнете успіху - вибирайте в партнери лідера


Столичний "Міжнародний виставковий центр" по праву вважається одним з найкращих не тільки в Україні, але й в Європі. Сьогодні це найбільший виставковий майданчик країни - єдина спеціалізована споруда в СНД, де під одним дахом розташовано понад 39000 м2 виставкових, офісних, складських та допоміжних площ. Центр спроектовано з урахуванням сучасних міжнародних норм і вимог, необхідних для надання всього спектра послуг європейського і світового рівня. Сучасний дизайн і архітектура, прекрасне оснащення основних і допоміжних приміщень, високий рівень обслуговування клієнтів за короткий час зробили його найпопулярнішим підприємством подібного напрямку в Україні.

Міжнародний виставковий центр - член Виставкової федерації України з 2001 р. А в жовтні 2005 року на 72-м Конгресі UFІ - Всесвітньої асоціації виставкової індустрії - компанію було прийнято до цієї авторитетної організації. Це свідчення широкого визнання Міжнародного виставкового центру й високого рівня роботи його фахівців.

Про особливості та перспективи розвитку виставкового комплексу кореспонденту Укрінформу розповів його Генеральний директор Анатолій Вікторович ТКАЧЕНКО:

- В Україні не існує споруди, подібної до Міжнародного виставкового центру за технічними та іншими показниками. Комплекс світового класу має унікальні можливості для організації елітних міжнародних виставкових форумів, конгресів, презентацій та культурно-художніх шоу. І якщо для експоцентрів Європи вважається нормою наявність від 50 до 100 виставкових послуг, то у нас в арсеналі їх аж166!

Протягом останніх трьох років у нашому комплексі відбулося понад 200 міжнародних виставок, на яких було представлено близько 50 тисяч експонентів й побувало майже два мільйони відвідувачів. Сьогодні гостей готові прийняти перший і другий павільйони центру.

Загальна площа першого павільйону з інфраструктурою - 27600 кв.м., а виставковий зал має площу 10564 кв.м. При висоті 16 м. у центральній частині він має лише шість колон. Завдяки наявності семи вхідних груп і п'яти в'їзних великогабаритні вантажі можна доставляти просто у зал. До послуг клієнтівшість стаціонарних конференц-залів місткістю від 90 до 600 місць, кімнати для переговорів, приміщення для зберігання коштовних речей і зброї, банк, кафе і ресторан, гардероби і туалети.

У жовтні минулого року було відкрито другий павільйон загальною площею 12000 кв.м. Він має унікальний виставковий зал на 6800 кв.м., з трьома вхідними й чотирма в'їзними групами. Хоча його висота у центральній частині аж 25-27 м, він абсолютно вільний від колон. Є у павільйоні також ресторан швидкого харчування, конгрес-центр і конференц-зали місткістю від 100 до 300 місць.

Здатність підлог павільйонів витримувати високі навантаження, відсутність колон при великій висоті стель дають змогу розвантажувати й монтувати могутніми автокранами в залах будь-які великогабаритні експонати, споруджувати дво- і триповерхові виставкові стенди, встановлювати найрізноманітніші сценічні конструкції, підвішувати світлозвукоапаратуру та інші об'єкти вагою до 240 тонн.

Зали можна поділити мобільними перегородками на ізольовані приміщення і проводити декілька заходів одночасно. Наше технічне оснащення дає змогу втілити найсміливіші дизайнерські та архітектурно-планувальні рішення.

Ми можемо надати кожному експоненту підключення до водопостачання, каналізації й електромережі, вихід до Інтернету, окремий телефонний номер, бездротову систему зв'язку із синхронним перекладом на потрібну мову, офісні приміщення, послуги банку і ще багато чого.

На території центру є власні автопаркінги на 2500 машин, до яких ведуть зручні під'їзні шляхи. Завдяки вдалому розташуванню на Броварському проспекті до комплексу легко дістатися від міжнародного аеропорту "Бориспіль" - 27 км, з центру столиці - це 15 хвилин поїздки на метро, або від станції метро "Лівобережна" - п'ять хвилин пішого ходу. Поблизу знаходяться три-чотиризіркові готелі "Турист", "Адрія", "Славутич", "Братислава", в яких служба сервісу Міжнародного виставкового центру завжди забезпечить необхідну кількість місць.

- Чи повністю реалізовано Ваші творчі задуми із введенням в дію другого павільйону? Яким бачиться подальший розвиток комплексу?

- Звісно, життя не стоїть на місці, і в своїй роботі ми завжди дивимося в перспективу. Незабаром ми завершимо будівництво третього павільйону Міжнародного виставкового центру - елітної споруди найвищого рівня виконання й оснащення із залом на 11000 кв.м. Загальна площа комплексу зросте до 58000 квадратних метрів, з яких критої виставкової буде понад 28000 м. кв. Це надасть нам додаткові можливості для реалізації будь-яких ідей. Адже МВЦ задуманий не просто як експозиційна споруда, а як громадський центр, де під одним дахом буде зібрано торговельні, розважальні та інші заклади.

Плануємо у майбутньому спорудити 4-й павільйон з конгрес-центром та виставковим залом орієнтовно на 5 тис. кв.м. Також опрацьовуємо питання будівництва мультикінотеатру, можливо - готелю. Але це вже більш віддалена перспектива.

- Наявність великих площ, новітньої техніки, безперечно, має величезне значення. Але, гадаю, ви погодитеся з тим, що для ефективної роботи не менш важливі висококваліфіковані фахівці. Чи відповідає сучасним вимогам команда Міжнародного виставкового центру?

- Згоден, що без усвідомлення спільної мети, єдності в діях і чіткого виконання завдань успіху не буде. Тому ми й добирали людей, які вміють працювати в команді. За плечима у всіх неабиякий фаховий досвід, адже багато працівників прийшли до нас із провідних виставкових компаній столиці. Так, у департаменті організації виставок працюють понад 30 фахівців, більшість з яких мають багаторічний досвід у цьому бізнесі, брали участь у проведенні десятків міжнародних форумів. Висококваліфікованими спеціалістами укомплектовано рекламні, технічні, сервісні служби: у нас працюють кандидати технічних наук і практики виставкової діяльності з великим стажем - досвідчені інженери й програмісти, рекламісти й дизайнери, фахівці з питань телекомунікацій, зв'язку та інших галузей.

На замовлення клієнтів наші фахівці можуть розробити й організувати будь-який захід, виготовити й розмістити рекламу, спроектувати й збудувати ексклюзивні виставкові стенди.

Професійна команда Міжнародного виставкового центру має значний досвід проведення таких міжнародних форумів, як 5-та Всеєвропейська конференція міністрів екології "Довкілля для Європи", Виконавча асамблея Всесвітньої енергетичної ради, 7-а Європейська міністерська конференція з питань політики у сфері засобів масової інформації. До речі, за високий рівень проведення останнього форуму Міжнародний виставковий центр був відзначений спеціальним сертифікатом Ради Європи.

Саме в нас відбулися презентаційні заходи посольств Південної Кореї, Індії, Алжиру та інших країн. А серед акцій рекламно-розважального характеру, які проходили в стінах комплексу, назву презентації нових моделей авто концернів BMW і AUDІ, щорічний банкет директорів "Orіflame", корпоративні вечори відомих компаній, бенефіси зірок естради, проведення зйомок рекламних роликів тощо.

І саме завдяки команді фахівців, які мене оточують, я завжди з упевненістю повторюю: немає такого завдання у сфері нашої діяльності, якого Міжнародний виставковий центр не зміг би виконати.

- Напевно, необмежені технічні можливості і висока кваліфікація персоналу дають змогу центру проводити й власні виставкові заходи?

- Так, ЗАТ "Міжнародний виставковий центр" виступає організатором багатьох власних щорічних виставкових заходів. Зокрема, це "Міжнародний промисловий форум", який у 2005 році, до речі, був схвалений UFI, "Зброя та безпека", "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє", "Агрофорум", "Технології захисту", "Комунтех", "AQUA Україна".

За час своєї діяльності компанія знайшла надійних партнерів: Міністерство палива й енергетики України, Міністерство промислової політики України, Міністерство України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи, Державний комітет України з питань технічного регулювання і споживчої політики.

Більшість виставок Міжнародного виставкового центру підтримуються галузевими міністерствами, відомствами, асоціаціями, а міжнародні форуми проходять під патронатом Уряду України і за участі вищих посадових осіб держави, котрі неодноразово відзначали високий рівень організації цих заходів.

ЗАТ "Міжнародний виставковий центр"
Україна, 02660, м. Київ, Броварський проспект, 15
тел/факс: (044) 201-11-33, 201-11-53

e-mail:
iec@iec-expo.com.ua;
http://www.iec-expo.com.ua,
http://www.tech-expo.com.ua


  Укрінформ про ЗАТ МВЦ >>>

  Прес-релізи >>>

МИ ПРОПОНУЄМО

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ















Курси валют
100 USD   505.00 грн
100 EUR   633.16 грн
Інші курси валют ...













НАШІ КООРДИНАТИ:
Тел.: 244-97-05, 244-97-06, 244-90-68
E-mail: uivir@ukrinform.com,
ronsu@ukrinform.com
*   *   *
© 2003-2005 Ukrinform. Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.