This version of the page http://www.musicradio.kiev.ua/km.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-15. The original page over time could change.
MUSICРАДІО
Музыкальные новости
Лучшие вакансии и резюме г. Киева
Офисный Календарь Алькатель
Фотоконкурс "Твое Рабочее Место"

Мы делаем все, чтоб сохранить Ваши деньги

Закажи в Интернет

Скучно на работе?
Країна Мрій

Про проект "Країна Мрій":
Ведучий проекту - Олег Скрипка

Щонеділі на початку кожної години з 10-00 до 16-00.

Радіостанція "MusicРадіо" із радістю повідомляє про вихід у нашому ефірі нового концептуального проекту під назвою "Країна Мрій". Ми воліємо до того, аби підтримувати розвиток етнічної та фольклорної музики в Україні. Даний проект є унікальним у тому, що він цілком спеціалізований для популяризації національних традицій у FM радіопросторі.

Нова радіопрограма розроблена у співавторстві з відомим українським співаком та музикантом Олегом Скрипкою. Відтепер, починаючи з 12 лютого і щонеділі з 10.00 до 16.00 на хвилях "MusicРадіо" лунатимуть найкращі добірки українських та світових виконавців етнічної музики з власної фонотеки соліста гурту "Воплі Відоплясова".

Окрім того, що наші слухачі у рамках програми "Країна мрій" ознайомляться з справжніми шедеврами фолк-культури, вони матимуть змогу почути Олега Скрипку у незвичному для нього амплуа радіоведучого. Адже Олег не тільки пропонує нашим слухачам найякісніші взірці етнічних творів, а й розповість маловідомі факти з життя музикантів, чиї твори лунатимуть у ефірі "MusicРадіо", та історії виникнення різноманітних напрямків у фольклорі країн світу.

Концепція проекту "Країна Мрій" бере свій початок від однойменного етнофестивалю, засновником якого є Олег Скрипка. Довгий час Олег колекціонує етнічні пісні народів світу. З роками його пристрасть перетворилася на ще одне майже професійне заняття і він започаткував вищезгаданий фестиваль, який минулого року не тільки порадував усіх киян та гостей міста рівнем виконавців, а й світовими стандартами його проведення. Програма "Країна Мрій" на хвилях "MusicРадіо" є прямим продовженням найкращих традицій феста і пропонує вам найяскравіші подорожі світом етнічної музики.

Офіційний сайт міжнародного фольклорного фестивалю "Країна Мрій"

Читайте iнтерв'ю з Олегом Скрипкою про проект "Країна Мрій" на "MusicPaдio"

20 лучших композиций от "MusicPaдio
для тех, кто на работе
Свит чаю
Полезные программы для офиса
Эффективная реклама на MusicРaдio
© 1996 - 2006 copyrights by MusicRadio. All rights reserved.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.