This version of the page http://www.jurcompany.kiev.ua/news2.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-15. The original page over time could change.
Адвокатська фірма "Столичний адвокат": юридичні послуги, бізнес-адвокатура, юридичні консультації, реєстрація фірм і підприємств, ліквідація фірм, претензії, справи у судах
Корпоративні новини
 

22 листопада 2005 року Рибачковський Костянтин Едуардович читає лекцію на семінарі "Перевірки підприємств"

21-22 листопада Центр економічної освіти проводить семінар "Перевірки підприємств"

ДОПОВІДАЧІ НА СЕМІНАРІ:

ГРЕК Б.М. - суддя Вищого господарського суду України, Заслужений юрист України;
САВЛУК Т.В. - суддя Дніпровського районного суду м.Києва, к. ю. н.;
ВАВІЛОВА В. В. - експерт судово-бухгалтерської експертизи, аудитор;
ДРОБОТЕНКО М. В. - відомий консультант з безпеки бізнесу, експерт адвокатської компанії "ГРАМАЦЬКИЙ ТА ПАРТНЕРИ", співавтор методичного посібника "ШКОЛА ВИЖИВАННЯ" (видання газети "БIЗНЕС") та практичного посібника "МИСТЕЦТВО ОБОРОНИ" (I та II томи, видавництва ІАЦ "ЛІГА"), автор багатьох статей у діловій пресі по тематиці семінару;
РИБАЧКОВСЬКИЙ К. Е. - адвокат, директор Адвокатської фірми "СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ", автор низки статей з питань захисту прав підприємств від свавілля "контролерів", співавтор посібника "ШКОЛА ВИЖИВАННЯ" видавництва газети "БІЗНЕС".

УЧАСНИКАМ ВИДАЄТЬСЯ 2 АЛЬБОМИ:

1. Ексклюзивний альбом матеріалів "НАСТІЛЬНА КНИГА з професійної безпеки посадових осіб підприємств у відносинах з КОНТРОЛЮЮЧИМИ ОРГАНАМИ", листопад 2005 р., більш ніж 500 сторінок корисної інформації (дуже радимо почитати!);

2. ДОБІРКА ТИПОВИХ ПИСЬМОВИХ ВІДПОВІДЕЙ підприємства на запити КОНТРОЛЮЮЧИХ ОРГАНІВ, інші корисні документи, що були розроблені юристами ЮФ "СТОЛИЧНИЙ АДВОКАТ" та ПОВНІСТЮ АДАПТОВАНІ ДО НОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА.

У ПРОГРАМІ СЕМІНАРУ:

· Аналіз принципових змін у законодавстві, що регламентує права та обов'язки працівників контролюючих та правоохоронних органів у зв'язку з набранням чинності Закону України № 2322-IV від 12.01.2005 р. НОВИЙ порядок проведення перевірок платників податків.

· Умови допуску посадових осіб органів податкової міліції, внутрішніх справ, КРУ та СБУ до проведення перевірок за місцезнаходженням підприємства у 2005 році. Відповідальність за відсутність підприємства за місцезнаходженням. Відповідальність за недопуск перевіряючих.

· Аналіз письмових запитів про надання копій документів та інформації про діяльність підприємства. Реагування. Відповідальність за ненадання документів (їх копій), аналіз ризиків.

· Комплекс заходів щодо забезпечення юридичної безпеки підприємства. Типові помилки персоналу та посадових осіб підприємства. Алгоритми поведінки при проведенні перевірок.

· Порядок здійснення та оформлення результатів слідчих дій: огляд, обшук та виїмка предметів і документів.

· Нові правила оскарження незаконних дій перевіряючих та рішень контролюючих органів, прийнятих за результатами перевірки. Строки та порядок оскарження - рекомендації юристів.

· ЯК "ВИЖИТИ" НА ДОПИТІ. Курс юридичного самозахисту на допиті свідка, що перевірений на практиці. Показання свідка як один з найнебезпечніших доказів обвинувачення.

· Методика психологічної та юридичної підготовки керівництва та персоналу підприємства до відносин із слідчими податкової міліції, прокуратури, Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю МВС, СБУ. Ефективна підготовка до допитів - запорука успішного захисту від кримінального переслідування: поради адвоката.

· Застосування бухгалтерської експертизи у вирішенні спірних питань, пов'язаних з оподаткуванням. Як використовувати судово-бухгалтерську експертизу в процесі захисту підприємства. Об'єкти та методи судово-бухгалтерської експертизи: коментар судового експерта.

· Визнання господарських договорів недійсними ("фіктивні" фірми, "фірми-метелики", "транзитні фірми" тощо) за позовами органів Державної податкової служби - правові наслідки. Відміна державної реєстрації контрагента - її наслідки для підприємства, що продовжує працювати.

· Судова практика вирішення спорів з контролюючими органами - коментар судді.

Дивіться також:
Звернення директора Новини Про нас Логотип
Бізнес-адвокатура Філософія Юристи Публікації
Клієнти Прейскурант на юридичні послуги Фотоальбом Контакти

All right reserved. 2005
Designed by HTD