This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/03-04index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-15. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 90,2 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 53-17-18, 53-17-15, 53-05-01, 55-41-50
Анонс
  • Свобода слова на Вiнниччинi пiд загрозою, — вважає нардеп Скомаровський
  • Суддя, що взяв хабара, продовжує судити людей
  • Вбив дружину на очах у 5-рiчного сина. Iнших дiтей «подарував»
  • Це була «стрiлка» — бандити в бiгах. Бояться помсти Чорного
  • «Зупинiть цькування i терор у Липовцi»
  • «Кидала» нагрiв вiнничан — охоронцiв зони
  • Пенсiї 86% вiнничан зростуть вiд 10 коп. до 10 грн.
  • Пiд час перевiрки КРУ помер директор ПТУ

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    ОЛЕНА


    ІГОР


    since 1.08.2001


    since 28.04.2000
    since 3.06.2004


    ЦЕ БУЛА «СТРІЛКА». Вбили кращого самбіста. Учасники банди - у бігах. Бояться помсти Чорного...

    Читайте у № 3 вiд 14 січня 2004 р.

  • «ВЛАДА МАЄ ЇСТИ, А СЕЛО ГОДУВАТИ?..» Село ледве дихає, а депутати збiльшили вдвiчi фiнансування на утримання органiв влади
    «Танцюй, враже, як пан скаже!» — такою народною приказкою одна з депутатiв облради на останнiй сесiї охарактеризувала права обласних депутатiв. Вона мала на увазi те, що бюджети формуються «зверху», а не «знизу». Але ж i обласнi депутати не можуть обдiлити в коштах нi себе, нi керiвництво.

  • У ВIННИЦI ВИПУСК «СОЦIАЛЬНОГО» ХЛIБА ЗМЕНШИЛИ У 4 РАЗИ — замiсть 20 тонн з нового року тiльки 5 тонн
    Ситуацiя iз хлiбом на Вiнниччинi досi нестабiльна. I вже з перших днiв 2004 року серед вiнничан знову панiка — хлiб подорожчав. Так званий «соцiальний» хлiб по 1,04 грн. зник з прилавкiв фiрмових магазинiв ВАТ «Вiнницяхлiб».

  • ПАНIКУ НА ВIННИЦЬКОМУ АВТОРИНКУ спровокували нововведення при оформленнi продажу транспорту
    Сьогоднi на вiнницькому авторинку у передмiстi серед торгуючих автомобiлями «перекупникiв» та «гонщикiв» поширилась чутка, що мiсцеве ДАI вiдмовляється оформляти купленi автомобiлi. Частина торгуючих покинула базар, iншi в панiцi почали пiднiмати цiни на новi та потриманi авто.

  • «КАЛИНА...» ПРО ВIКТОРА КОЦЕМИРА, «ГАРРI ПОТТЕР-5» ТА «ПОЛЬОВИЙ СЕКС» ОКСАНИ ЗАБУЖКО стали хiтами серед вiнницьких читачiв
    В жоднiй вiнницькiй книгарнi ви не знайдете це унiкальне видання — книгу, яку накладом усього в 300 екземплярiв було надруковано Вiнницькою державною картографiчною фабрикою.

  • «ВІЗОВИЙ КИДАЛА», ЗАГРИМІВ У ВІННИЦЬКЕ СІЗО. Він обдурив десятки вінничан і навіть охоронців «зони»...
    У вінницькому слідчому ізоляторі за підозрою у шахрайстві знаходиться 32-річний Віктор В. Цей чоловік за короткий час «розвів» більше десятка (!) вінничан. Про його унікальний шахрайський хист, як стверджують потерпілі, свідчить хоча б такий факт. Декілька років тому, знаходячись за гратами (наразі це вже четверта його ходка), Віктор спромігся «кинути»... співробітників охорони.

  • ЦЕ БУЛА «СТРІЛКА». Вбили кращого самбіста. Учасники банди - у бігах. Бояться помсти Чорного...
    Про кримiнальних «авторитетiв» чутки не ходять. Бо їх бояться. Про них говорять у певних колах. Помсти Чорного зараз бояться тi, хто перейшов йому дорогу 22 грудня, на вул. Стахурського, 66, бiля магазину «Амiго». Саме там застрелили його особистого охоронця — 23-рiчного Олександра Олiйника. Смертельним для нього стало вогнепальне поранення у скроню та легенi. Та й самого «авторитета» доставили у лiкарню сусiднього мiста — Чорному вистрелили у живiт... 54-рiчному охоронцю магазину тодi пощастило — куля пролетiла у кiлькох сантиметрах повз нього.

  • ЧЕРЕЗ ВИБУХ У КОТЕЛЬНI на 8 годин було призупинено постачання тепла та гарячої води у 90 будинках Вiнницi
    10 сiчня зранку, близько 9.30, пожежнi частини по вул. 600-рiччя, 11 почули вибух — здригнулося усе пожежне управлiння. Двi машини виїхали до сусiдньої будiвлi без повiдомлення. Котельня уже була без вiкон... А у квартирах навколишнiх будинкiв зникла гаряча вода.

  • У ВIННИЦI 200 «МОРЖIВ» І НА ВОДОХРЕЩА У НИХ ЗАПЛИВ
    Готуйтеся, якщо хочете вiдчути сплеск адреналiну! У понедiлок, 19 сiчня, на Вишенському озерi вiдбудеться традицiйний заплив вiнницьких «моржiв», присвячений святу Водохреща.

  • АРИФМЕТИКА ПРОСТА: 1 КВIТНЯ «ЛЮДИ ПЛАНУВАЛИ ЛЮДЕЙ», а в нiч на 1 сiчня у Вiнницi народилося 9 немовлят. Кажуть, вiд однiєї дитини мати вже хотiла вiдмовитись...
    Першою побачила свiт у новому, 2004 роцi, дитина Тетяни Громадської. Хлопчик, якого назвали Iванком, народився через 20 хвилин пiсля опiвночi у Центрi матерi та дитини. А у пологовому будинку №1 в ту нiч народилися тiльки маленькi принцеси — усього чотири.

  • «НАШI ДIТИ НАДОВГО ЗАПАМ'ЯТАЮТЬ ГОЛОВНУ ЯЛИНКУ УКРАЇНИ, і все завдяки «Укрзалiзницi». Ця поїздка — справжнiй подарунок!»
    4 сiчня на залiзничному вокзалi у Вiнницi батьки чекали комфортний електропотяг з Києва. О 19.20 мали приїхати дiти з головної ялинки України, що розмiщена у Палацi спорту. З 25 грудня по 11 сiчня мiнiстр транспорту — генеральний директор «Укрзалiзницi» Георгiй Кiрпа зробив подарунок для школярiв — безкоштовний проїзд залiзницею пiд час зимових канiкул.

  • ЗА 5 СВЯТКОВИХ ДНIВ У ВIННИЦI СТАЛАСЬ ЛИШЕ ОДНА ДТП З ПОСТРАЖДАЛИМИ
    3 сiчня близько 5 години вечора на Київському мосту водiй таксомотору не впорався iз керуванням автомобiля ГАЗ-3110 i збив велосипедиста. В результатi ДТП постраждав 14-рiчний учень Вiнницької ЗОШ №1, якого з мiсця пригоди з черепно-мозковою травмою було доставлено у мiську клiнiчну лiкарню №2. Його життю нiчого не загрожує. Вина водiя є безсумнiвною, до того ж вiн має вiдшкодувати знищенi два прольоти придорожнього вiдбiрника.

  • ЗАЛИШИЛА СУМКИ НА ВОКЗАЛІ НА ЧОЛОВІКА …З П’ЯТЬМА СУДИМОСТЯМИ
    Ну, це ж треба, щоб так не пощастило! З величезного натовпу людей на вокзалі вінничанка довго придивлялася, на кого б залишити «на 5 хвилин» дві сумки. І треба ж, щоб найбільшу довіру викликав чоловік, який має 5 судимостей.

  • «ПРОСИМО ВАС ПОКЛАСТИ КРАЙ ЦЬКУВАННЮ, ТЕРОРУ, ПРИНИЖЕННЮ МЕДПРАЦІВНИКІВ ЛИПОВЕЦЬКОЇ ЦРЛ». Президенту України Кучмі Леоніду Даниловичу Колектив Липовецької центральної районної лікарні Вінницької області
    «Ми звертаємося до Вас з надією і вимогою покласти край цькуванню, терору, приниженню медпрацівників Липовецької ЦРЛ з боку райдержадміністрації Липовецького району.

  • ПІД ЧАС ПЕРЕВІРКИ КРУ ПОМЕР ДИРЕКТОР ВОРОНОВИЦЬКОГО ПТУ. Щоправда, з діями ревізорів його смерть не пов’язують
    …Кабінет директора зараз пустий. На столі стоять дві червоні троянди, перев’язані чорною стрічкою. Лежать папери, графіки, написані його рукою, календар зупинився на 8 грудня…

  • РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ ПО ПАРКОВКАХ У ВІННИЦІ ВІДМІНЯТЬ? Перший судовий позов вже виграла фірма ТПФ «АВС-цитрус»
    Півроку тому відбувся тендер по визначенню господарів вінницьких парковок. Як запевняла влада, вперше був розроблений чесний та прозорий механізм визначення господарів на паркувальні зони. У конкурсі брали участь близько тридцяти фірм.

  • «ЭТИ ВСЕ РАСЧЕТЫ И ПОДСЧЕТЫ НАПРАВЛЕНЫ НА ПОКАЗУХУ, а не на материальное улучшение жизни пенсионеров»
    «Мы любим нашу газету за не зависимую от государственных структур точку зрения и понимание читателей, а также истинное отражение положения вещей.

  • У 86% ПЕНСІОНЕРІВ ПЕНСІЇ ЗБІЛЬШИЛИСЬ ВІД 10 КОП. ДО 10 ГРН...
    Закон України «Про загальнообов'язкове державне пенсiйне страхування» передбачає перерахунок пенсiй за вiком, по iнвалiдностi, в разi втрати годувальника, за вислугу рокiв, призначених вiдповiдно до Закону України «Про пенсiйне забезпечення». Будуть використовуватись документи, якi вже знаходяться у пенсiйнiй справi.

  • ПІД ЗАГРОЗОЮ СВОБОДА СЛОВА НА ВІННИЧЧИНІ. Заява для засобів масової інформації Вінниччини народного депутата України, керівника обласного штабу блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» Володимира Скомаровського
    Змушений через засоби масової інформації Вінниччини повідомити громадськість про грубе порушення законодавства України генеральним директором Вінницької обласної телерадіокомпанії Л. Коваленко, що можна кваліфікувати як факт утиску свободи слова та жорсткої цензури в підпорядкованому їй колективі обласного радіо.

  • ОБЛАСТЬ РАДIОФIКУЮТЬ ПЕРЕД ВИБОРАМИ
    Ще у 2000 роцi Вiнниччині завдала шкоди стихiя — так зване "обледенiння", яке вивело з ладу проводове радiо. I донинi майже в половинi сiл, де пройшло лихо, нi проводове радiо не вiдновлене, як i не встановленi обiцянi владою сучаснi радiоприймачi. Аж тепер, якраз напередоднi майбутнiх виборiв, у селян з'явиться надiя слухати новини по радiо. Як сказав начальник головного фiнансового управлiння Володимир Барецький, — державою видiлена субвенцiя на область у розмiрi 10 млн. 500 тис.грн. саме на будiвництво ультрахвильових передавачiв та закупiвлю радiоприймачiв для людей.

  • ЗВИНУВАТИЛИ НАРДЕПІВ У ЗРАДІ
    Вiнницька опозицiя прийняла звернення до нардепiв областi, якi пiдтримали конституцiйний законопроект Медведчука-Симоненка

  • У ВIННИЦI ВИЗНАЧАЮТЬ ОРЕНДАРЯ АЕРОПОРТУ
    Депутати Вiнницької обласної ради на останнiй сесiї (17 грудня 2003 р.) вирiшили передати в оренду цiлiсний майновий комплекс обласного комунального пiдприємства «Аеропорт «Вiнниця» орендаревi, визначеному на конкурснiй основi.

  • СУДДЯ-ХАБАРНИК ПРОДОВЖУЄ СУДИТИ ЛЮДЕЙ? А КОЛЕКТИВ ЯМПІЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ “ПЕРЕЖИВАЄ”...
    “Днями працiвники УБОЗу у Вiнницькiй областi затримали суддю Ямпільського районного суду за отримання хабара. Як сказав Артур Овсепян, начальник обласного УБОЗу, хабара у сумі 400 гривень дав йому житель Тульчина для позитивного вирiшення свого питання у цивiльнiй справi”. («33 канал”, №49, 2003р.).

  • НА ОЧАХ 5-РІЧНОГО ЖЕНІ ВІН ВБИВ ДРУЖИНУ. Потім трьох маленьких дітей «подарував» невідомим і пішов у міліцію
    Ця історія про кохання, зраду, ревнощі та просто про нещасливу долю. І сталася вона напередодні Нового року. Олі того дня якраз виповнилося 33 роки. В народі кажуть, що це вік Христа, коли в житті відбувається перелом. Хоча у свої 33 Оля Духовна встигла і посадити дерево, і народити аж п’ятеро дітей... Не побудувала лише дім... І вже не побудує.

  • АТС-51 ДОДАЛА ВIННИЦI ЩЕ 10000 ТЕЛЕФОННИХ НОМЕРIВ
    Саме таку ємнiсть має нова цифрова телефонна станцiя АТС-51 типу С-32, введена у дiю на Вишеньцi напередоднi Нового року. Спецiалiсти «Укртелекому» протягом грудня працювали в три змiни, щоб встигнути пiдключити першi 500 телефонiв з номером «51».

  • НА ЦВИНТАРІ У ВСІХ ПРАВА РІВНІ
    Вже вступив у дію закон про похорони та похоронну справу. Згідно з ним, не дозволяється розмежування кладовищ за майновим станом мертвих. Тобто, на цвинтарі не мають права існувати елітні квартали. Окрім цього, всі кладовища мають бути комунальною власністю і їх заборонено приватизовувати.

  • ДІЯМИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЛАДИЖИНА ЗАЙМАЄТЬСЯ ОБЛАСНА ПРОКУРАТУРА
    Ладижин — колоритне містечко. Не схоже ні на один районний центр Вінниччини. І мер «під стать» населенню, людина неординарна та харизматична. До чиновницької посади був досить успішним підприємцем. Його поява на ладижинському небосхилі дуже нагадує зірку. Спалахнув одразу й яскраво-яскраво. Майже під крики «ура» переміг на перших позачергових виборах. Місто тоді вирвалося з пут району і перейшло на власний майже незалежний бюджет. Потім були другі вибори, і теж перемога. До влади прийшов зі своєю командою, зі своїми правилами. Перші кроки його викликали захоплення: сміливо говорив, обіцяв майже неможливе, словом, був своїм. Події у містечку швидко змінювалися, адже новій команді випала нагода працювати за новими правилами і з новим бюджетом. Слід віддати належне меру, він змусив працювати усіх навколо себе.

  • НА РІЗДВО У ЛІКАРНІ ВКРАЛИ КОМП’ЮТЕР, в пам’яті якого було понад 15 тисяч історій хвороб хворих,
    велика кількість різних файлів лікарів, довідкова медична інтернет-інформація, річні звіти про лікувальну роботу тощо. Всього в комп’ютері Ямпільської районної лікарні було задіяно 5 медичних програм, які за останніх два роки використовувалися на повну потужність в інтересах хворих всього району.

  • В ЕПОХУ РОЗБРОДУ ПОТРІБЕН ВЛАДНИЙ ГОЛОС ЛЮДИНИ, котра нічого не шукає для себе...
    «...Сознанiе Василiя все заполнено одной великой целью, которой онъ жертвовал всем. Следуетъ, однако, признать, что в эпоху распада и разброда нуженъ былъ повелительный голосъ человека, который ничего не искалъ лично для себя. Только такому вождю могли верить и повиноваться...»

  • ЄВРОПА РЯТУЄТЬСЯ... ПРАЦЕЮ
    Український освiтнiй центр реформ i ПАДКО («Проект реформування пенсiйної системи в Українi» Агентства США з мiжнародного розвитку) провели у Чернiвцях семiнар, присвячений перспективам системи пенсiйного забезпечення в Українi.

  • МИЛОСЕРДЯ ВРЯТУЄ СВІТ
    Дитинство — щаслива пора! Щаслива, коли є лагідні мамині руки і тепле батьківське слово. Міцна родина і здорова дитина — ось, на мою думку, що має бути найголовнішим у житті кожного із нас. Кожен мріє про тепле, затишне родинне гніздечко.

  • НА ПРОТЕЗНО-ОРТОПЕДИЧНОМУ безкоштовно допомагають сорока тисячам iнвалiдiв за рiк
    Пiсля страшної залiзничної катастрофи Микола Бєлiков пережив кiлька ампутацiй i залишився без обох нiг. Вiн розпрощався з мрiєю нормально рухатись, мiг тiльки повзати i проклинати долю... Поставили його на ноги спецiалiсти Вiнницького казенного експериментального протезно-ортопедичного пiдприємства. Сьогоднi Микола Дмитрович може сам одягти протези, пройтись по вулицi, зайти в магазин. «Вже збирався в могилу лягати, не сподiвався, не вiрив, що буду по землi ходити, — говорив вiн. — На протезному допомогли, спасибi їм. Ще поживу!»

  • “СТАВ НАМ ВIКТОР АНТЕМЮК НАЧЕ РIДНИЙ ТАТО...” У благодiйнiй акцiї «Новорiчнi подарунки — дiтям» народний депутат охопив своєю увагою понад 10 тисяч юних вiнничан
    Новорiчнi свята скiнчилися. Спаковано ялинковi прикраси, заховав до шафи свiй жовто-блакитний кожушок український Дiд Мороз. Втiм — не треба сумувати. Адже свята повторюються з акуратною циклiчнiстю. А ще — вiд них залишаються яскравi спогади.

  • ДОПОМОЖІТЬ ДОБУДУВАТИ ХРАМ БОЖИЙ
    Вельмишановні панове, до Вас звертається громада УПЦ КП смт Літина.

  • «УВАЖАЕМАЯ ВЛАСТЬ! ЕСЛИ В ВАШЕМ ПУБЛИЧНОМ ДОМЕ НЕ ИДУТ ДЕЛА, НЕ КРОВАТИ НАДО ПЕРЕСТАВЛЯТЬ, А КАДРЫ МЕНЯТЬ»
    «Хотели ли мы проснуться в Новом году с конституционной реформой под елочкой и возможностью избирать Леонида Кучму на третий срок?

  • НАШ СУД ГУМАННЫЙ, СПРАВЕДЛИВЫЙ...
    Наш суд гуманный, справедливый, не видит это лишь ленивый...

  • «У КОГО ЖЕ ПОДЛЕЧИТЬСЯ ПРАВОСЛАВНОМУ ХРИСТИАНИНУ?»
    «Ну что ж, господа, пора, ой наконец-то пора взяться за окружение православного люда в Украине. Уже ведь сколько лет независимости прошло, а все так же «бродють чуды-юды-мусульмуды» и иные католики с адвентистами, свидетелями Иеговы и прочая, и прочая. Пожалуй, вступительное слово Юрия Жигунова, подкрепленное напутствиями игумена Доната и Правилами VI Вселенского Собора (Трулльского, 680-691 гг.) в статье «Можно ли православному христианину лечиться у врача-иудея», наконец-то напомнят православным христианам, кто в доме хозяин и каким, собственно, должен быть православный этикет.

  • "Молодіжна газета Вінниччини":
    ВІННИЧАНКА АЛЬОНА ЧІРВА — ПЕРЕМОЖНИЦЯ «КАРАОКЕ» та учасниця гала-концерту «Шанс»
    Так сталося, що молодий журналіст нашої газети Юлія Бугай є подругою Альони Чірви. А хто така ця дівчина — знають всі, хто дивився фінал конкурсу «Караоке на майдані — «Шанс». Там всі ми вболівали за красиву вінничанку — це була Альона Чірва. Вона серед вісьми учасників боролась за перемогу і стала третьою. І з того часу у рідній Вінниці її вважають справжньою зіркою. Тепер її життя та творчий злет цікавлять багатьох. Отож, як це сталось, Альона розповідає своїй подрузі...

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 42

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21


    Украинская баннерная сеть