This version of the page http://www.krok.edu.ua/ua_text.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-14. The original page over time could change.
ВНЗ "Університет "КРОК"
Про нас


   Університет "КРОК" - сучасна освітня корпорація, демократичний навчальний заклад, який є одним з лідерів вищої освіти в Україні.
   За майже чотирнадцять років своєї діяльності ми досягли істотного прогресу в галузі бізнес-освіти, отримавши державні ліцензії та акредитацію за ІV рівнем.
   За багаторічну інноваційну педагогічну діяльність з модернізації освіти Університет нагороджено почесним званням "Лідер сучасної освіти".
   Вперше в Україні в державній системі сертифікації УкрСЕПРО сертифіковано систему якості на надання послуг вищої освіти та результатів навчальної, методичної, наукової діяльності.
   В Університеті "КРОК" впроваджено систему управління якістю відповідно до методології TQM та вимог міжнародних стандартів ISO серії 9001 версії 2000 року.
   Впровадження системи означає застосування системного і систематичного підходу для досягнення головної мети існування Університету - забезпечення високої якості підготовки студентів, їх конкурентоспроможності на ринку праці.
   Успіх Університету - це результат злагодженої роботи висококласних фахівців, які розробили ефективну систему підготовки майбутніх професіоналів.
   Завдання Університету залишається незмінним: надавати своїм студентам якісні знання, які відкривають шлях до практичної самореалізації й відповідають запитам найвимогливіших роботодавців.
   Університет має солідну матеріально-технічну базу, що постійно розвивається, оснащені сучасною технікою комп'ютерні класи з підключенням до мережі Іnternet, а також великий бібліотечний фонд (у тому числі електронну бібліотеку), що постійно поповнюється навчальною й науковою літературою.
   Нашому навчальному закладові властиве активне життя: ми постійно впроваджуємо, розвиваємо та не зупиняємося на досягнутому. Не залишаються поза увагою й традиції, досягнення кращих українських і закордонних університетів.
   Сьогодні „КРОК” пропонує своїм студентам широкий вибір престижних спеціальностей за напрямами: економіка, право, менеджмент, міжнародні відносини, комп'ютерна наука, педагогіка.
   Навчальні плани Університету "КРОК" містять дисципліни, викладання яких стало вже нормою у багатьох університетах США, Великої Британії, Чехії, Нідерландів, Німеччини, Канади, Росії.
   Понад 70 відсотків викладачів Університету мають науковий ступінь доктора або кандидата наук, є членами різних академій наук України, відомих наукових та громадських об'єднань, більшість з них мають 15-20 років стажу діяльності у вищій школі.
   Для викладання новітніх дисциплін наш Університет постійно запрошує професорів та науковців провідних навчальних закладів Чехії, США, Канади, Великої Британії, Китаю, Нідерландів, з якими він має налагоджені стосунки. Студенти Університету „КРОК" використовують можливість паралельного навчання в одному з європейських вузів (з одержанням диплома).
   Наші студенти також мають можливість на професійному рівні вивчити дві-три іноземної мови (англійську - основну, німецьку, французьку, іспанську, китайську - на вибір, додатково).
   Навчальна, наукова й практична діяльність студентів Університету "КРОК" заохочується стипендіями (на юридичному факультеті - стипендія імені доктора юридичних наук, професора, академіка АПРН України В.В. Копєйчикова; для лауреатів конкурсів - персональні річні стипендії від Фонду юридичної науки імені академіка права В.В. Сташиса; на факультеті економіки та підприємництва - за ефективну практичну діяльність - стипендії від Правэкс-банку).
   Гарною традицією стало проведення в нашому навчальному закладі "Днів кар'єри". Університет запрошує роботодавців - представників сфери бізнесу, страхових компаній, банків, комерційних фірм, державних підприємств, організацій, зацікавлених у випускниках Університету "КРОК". Кожен старшокурсник має можливість в такі дні зустрітися з роботодавцем і, після успішного проходження співбесіди, отримати запрошення на роботу.
   Випускники технікумів і коледжів, які одержали диплом молодшого спеціаліста з профільних спеціальностей, зараховуються на старші курси нашого вузу.
   Студенти інших навчальних закладів мають можливість паралельно отримати в Університеті "КРОК" другу спеціальність, обравши на факультеті заочного навчання зручну для них недільну форму навчання.
   Зорієнтуватися у великому спектрі освітніх програм, які надає наш Університет, допоможуть профорієнтаційні консультації для абітурієнтів, що проводяться в Приймальній комісії Університету (ауд. №316) . Тут Ви отримаєте консультацію щодо вибору майбутнього фаху, вичерпну інформацію про умови вступу до Університету „КРОК", а також детальні тлумачення особливостей кожної спеціальності.