This version of the page http://www.business-rada.kmu.org.ua/text_ap.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-14. The original page over time could change.
Рада пiдприємцiв України
по-русски     

Сьогодні 14 ЖОВТНЯ 2006 p.  

Рада підприємців України при Кабінеті Міністрів України: Звіт за грудень 2005 - червень 2006

    – робота в урядових комітетах
    – розгляд нормативно-правових актів, які надходять на походження
    – робочі групи
    – публічні заходи

      Послання від бізнесу до державної влади

      18 травня на Громадських зборах лідерів об’єднань підприємців затверджено Послання від бізнесу до державної влади України.
      Це Послання містить перелік основних напрямів, вирішення яких національний бізнес вимагає від новообраної Верховної Ради та майбутнього Уряду.




       
       

      www.business-rada.kmu.org.ua

       Гаряча лінія з питань видачі дозволів – 256-63-28

      З 9 жовтня Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України започатковує гарячу телефонну лінію щодо проблем із видачею дозволів: 256-63-28.  

      Перелік документів дозвільного характеру, передбачених законами України, станом на 5 жовтня 2006 року

       
       Останні новини

      Роз’яснення щодо застосування частини першої статті 4 Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності"
      05.10.2006

      Державний комітет з питань регуляторної політики та підприємництва оприлюднив інформаційний лист щодо набрання чинності частиною першою статті 4 Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності", яка регулює відносини, що виникають між дозвільними органами, адміністраторами та суб'єктами господарювання у зв'язку з видачею документів дозвільного характеру. Зокрема, визначено коло питань, регулювання яких здійснюється виключно законами.

      Докладніше 

       

      "План невідкладний дій" для виконавчої влади
      04.10.2006

      Третього жовтня Кабінет Міністрів України ухвалив  Постанову  від 3 жовтня 2006 року №1376, в якій, зокрема, наголошується на необхідності термінового вирішення ситуації, що склалася  з нормативно-правовим забезпеченням реалізації Закону  України  "Про  дозвільну  систему у сфері  господарської діяльності". Відповідно до постанови міністерства та  інші центральні  органи  виконавчої влади  зобов’язуються  завершити роботу стосовно приведення законодавчих  актів  у  відповідність  із  Законом України   "Про дозвільну систему  у  сфері господарської діяльності" до 1 грудня 2006 року.

      Докладніше 

       

      Держбюджет 2007 року не передбачає скасування спрощеної системи оподаткування
      03.10.2006

      Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України закликає організації підприємців утриматися від гучних політичних акцій із вимогами збереження спрощеної системи. Тим більше, що  законопроект „Про державний бюджет України на 2007 рік” не містить прямих загроз існуванню спрощеної системи оподаткування і не передбачає скасування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва, яка  запроваджена Указом Президента України від 3 липня 1998 року №727.

      Докладніше 

       

      "Дедлайн" для дозволів
      02.10.2006

      П’ятого жовтня ц.р. спливає перехідний термін, передбачений для повного впровадження Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності". З наступного дня буде скасовано дозволи, безпосередньо не передбачені законодавством.

      Докладніше 

       

      Регуляторна політика: незалежна оцінка
      02.10.2006

      Інститут Конкурентного Суспільства продовжує незалежний моніторинг дотримання органами державної влади вимог національного законодавства (зокрема - вимог законодавства про регуляторну політику).

      Докладніше 

       

      Всi новини 

       

       

       

       Прес-клуб

      "Неправильно дірку в бюджеті закривати за рахунок зменшення соціальних гарантій і збільшення навантаження регуляторного на малий і середній бізнес"

      ТРК "Ера", Ранковий іспит,
      ефір 15 вересня 2006 року

       

      Докладніше 

      «Совет предпринимателей готовит профильные предложения каждому министру»

      газета "День",
      №147, 2 вересня 2006 року

      Докладніше 

      "Впечатление такое, что топчемся на месте. Реального плана перемен Госпотребстандарта мы так и не увидели"

      Газета "Частный предприниматель",
      25 липня 2007 року

      Докладніше 

       Економіка
       Право
       

      © 2000-2004. Рада підприємців України
      Дизайн і програмування IT-Consulting