This version of the page http://ykc.kiev.ua/pointers_ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-13. The original page over time could change.
УКС в інтернеті :: світлові покажчики
Навігація: УКС в інтернеті :: Послуги :: Світлові покажчики
 
City-ФОРМАТ
БРАНДМАУЕР
ХОЛДЕРИ
ФЛАГШТОКИ
ІНШІ ПОСЛУГИ
ПЕРЕВАГИ:
  • Наші покажчики – це загальноміська програма .орієнтування. Якщо людина хоча б один раз прочитає назву необхідної йому вулиці на покажику, вона буде шукати подібний в інших місцях. Іншими словами: споживач сам вишукує навколо себе покажчик. А коли знаходить...
  • ...то бачить необхідну йому, корисну інформацію одночасно з Вашою рекламою. Таке сусідство дозволяє сприймати обидва види інформації як одне ціле, істинне.
  • Усі типи покажчиків обладнані внутрішнім підсвітленням. Воно вмикається одночасно з міським освітленням. Це дозволяє казати, що покажчик працює 24 години на добу.
  • Всі наші покажчики виконані за єдиним стандартом, що був затвердженний КМДА. Це означає, що вони чудово вписуються в міське середовище та можуть бути встановлені у будь-якому районі міста.
  • Клієнту подобається, коли його буквально "ведуть" до магазину (офису, складу, аптеки). Це є проявом турботи за нього.
ТИПИ: (натисніть на маленьке зображення, щоб дізнатися докладніше)
ДОКЛАДНІШЕ:

Другий за розмірами, та на сьогодні, найпопулярніший тип покажчика. розміри дозволяють розмістити основну інформацію про фірму або іміджевий рекламний блок.

Фізичні розміри: 1240х950 мм

ВЛАШТУВАННЯ:
     Панелі виконано з ударостійкого акрила за технологією вакуум-формування. Каркас з алюмінієвого профілю. Внутрішнє світло за допомогою ламп денного світла. спосіб формування зображення залежить від завдання. У 70% випадків це самоклеюча плівка (ORACAL, Avery и т.і.) спеціальних серій (світлорозсіюча). В інших — повнокольоровий друк на самоклеючій плівці (ORAJET, MULTIFIX и т.і.). Для тих, кому треба знати докладніше: просимо на [цю] сторінку.
   Встановлення здійснюється на опору міського освітлення ("столб"). Також можливий монтаж покажчика на спеціально встановлену нами опору, що під’єднується до мережі міського освятлення.