This version of the page http://www.lviv.uar.net/~libr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2006-10-13. The original page over time could change.
Острозька централізована система публічно-шкільних бібліотек
 
 

 

     
 
Острозька центральна районна бібліотека
 
27.04.2006   Вернісаж у книжковому храмі    

Стало вже звичним, що бібліотеки у селі - центр просвітництва і культури. Якщо хранитель книжкового храму до своєї праці підходить твочо, вишукує нові форми та методи роботи, то люди регулярно відвідують книжковий храм, адже тільки тут можна знайти для себе цікаву книгу, переглянути періодичну пресу, дізнати про традиції та свята нашого народу та інше.
А ще бібліотека - місце, де можна показати для зацікавлених односельців свої творчі доробки. Більше трьох місяців у Плосківській публічно-шкільній бібліотеці діяла виставка місцевого умільця Тетяни Марчук, яка представляла на суд односельців широкий спектр своїх робіт - живопис, писанки та вироби із соломки. А ще тут експонувалися роботи інших місцевих художників Петра Чумака та Мирослави Іщук, остання, до речі, свої картини оздоблює бурштиновоми крихтами, тому вони мають неповторну палітру кольорів.
У сільській бібліотеці плосківчани також мали можливість побачити вишиті картини Вікторії Цюх.

26.04.2006   День Чорнобильської трагедії    

До 20-тої річниці Чорнобильської трагедії в ПШБ було оформлено книжкові виставки та тематичні полички : "Мужність і біль Чорнобиля" (Вільбівне, Могиляни), "Чи знаєш ти світе, як гірко ридає полин" (Новомалин), "І гіркота пече полинна" (Грем'яче), "Поміж журавлів над нетолоченими травами Чорнобиля" (Бродівське), "Чорнобиль не має минулого часу" (ЦРБ).
Було проведено тематичні вечори "Чорнобиль...Трагедія...Пам'ять...Страшне творіння - атомне дитя" (Вільбівне), "Дзвони Чорнобиля - дзвони нації" (Мощаниця, Новородчиці). В школах пройшли уроки-реквієми.
ЦРБ спільно з РБК провели тематичний вечір-реквієм присвячений 20-тій річниці Чорнобильської трагедії, де бібліотека презентувала свою книжкову виставку.

23.04.2006   ЗІ СВІТЛИМ ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ!
   

Щиро вітаю вас із ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ, найбільшим і найсвітлішим святом усього християнського світу!

Якщо Христос, розп'ятий на хресті, помер і воскрес - значить, Він є істинний Син Божий, наш Спаситель і Визволитель. В нього слід вірувати, на нього треба покладати надію і любити його усім серцем.
У Христа Спасителя була Голгофа, але після неї настало воскресіння. У Божої Матері і в апостолів була скорбота, а потім прийшла радість. Подібне відбувається в житті кожного християнина. Християнство - це не вчення про Христа, а спосіб життя. Кожен християнин повинен нести свій хрест і піднятись на свою Голгофу. Тоді і він стане співучасником Воскресіння Христового.
До глибини серця зігріває нас це ранкове, променисте, натхненне вітання: Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Нехай завжди у ваших оселях буде мир, любов, спокій і добробут. Нехай Всевишній оберігає вас від усілякіх негараздів, зігріває ласкою і посилає на вас духовні та мирські блага.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

Директор ЦСПШБ Світлана Шевчук.

20.04.2006   Конкурс "Хочу читати!"   Детальніше

Дитячий ігровий журнал "Пізнайко" та Національна бібліотека для дітей за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури і туризму оголосили конкурс "Хочу читати!", який проходить з 20 квітня по 20 жовтня 2006 року в якому можуть взяти участь дошкільники та учні 1-4 класів. Детальніше

05.04.2006   Тиждень дитячої та юнацької книги   Детальніше

В перші квітневі дні у всіх публічно-шкільних бібліотеках нашого району відбулося святкування Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги. В кожній школі на чолі з бібліотекарем та педагогом-організатором проходило свято книги.Детальніше

 
країна
Україна
область
Рівненська
місто
Острог
вулиця
Мануїльського
будинок
33
телефон
8-03654-23456
e-mail libr@ostroh.uar.net

понеділок
10-18
вівторок
10-18
середа *
10-18
четвер
10-18
п'ятниця
10-18
субота
вихідний
неділя
11-17
* остання середа місяця -
санітарний день

  Січень 2006 р.
  Лютий 2006 р.
  Березень 2006 р.
   
   

 

 
       
 
 

 

 
     

 

Всі права захищені.
©
2005. ОЦСПШБ.
Розробка та дизайн: Elvislan.
головна історія структура працівники координати про корпоративне об'єднання правила послуги бібліотекарю педагогу бібліотеки корисні сайти історія краю фотогаларея митці